Έλα βρε...υπερβολικε. Στα 65 λήγει το ροζΠροσέξτε μην την πατήσετε όπως εγώ (και πολλοι άλλοι)
Το ροζ λήγει στο τέλος της ζωής σας (που λέει ο λόγος).
Αν βγάλετε το πλαστικό θα λήγει σε 15 χρόνια!!
Το ανανέωσα στα 50, οπότε έρχεται μια η άλλη
Έλα βρε...υπερβολικε. Στα 65 λήγει το ροζΠροσέξτε μην την πατήσετε όπως εγώ (και πολλοι άλλοι)
Το ροζ λήγει στο τέλος της ζωής σας (που λέει ο λόγος).
Αν βγάλετε το πλαστικό θα λήγει σε 15 χρόνια!!
Μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2027, μετά παύουν να ισχύουν και στο εσωτερικό.Η ταυτότητα είναι όπως η αγάπη,μια και παντοτινή.
Πρωτοαγαπηθηκαμε πριν απο 46 χρόνια και έχουμε αφήσει εντολή να μας θάψουν μαζί.
Πολύ πρόσφατα,ανανεώσαμε τους όρκους αγάπης σε μια Τράπεζα(επικαιροποίηση στοιχειων)κι ένα ΚΕΠ.
View attachment 277212
Θα δούμε τι θα ισχύσει και τι όχι.Μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2027, μετά παύουν να ισχύουν και στο εσωτερικό.
Είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία. Επίσης, η συγκεκριμένη ταυτότητα είναι άχρηστη σαν έγγραφο ταυτοποίησης γιατί αποκλείεται να μοιάζεις πλέον με αυτή την φωτογραφία.Θα δούμε τι θα ισχύσει και τι όχι.
Κάτι μου λέει πως θα ισχύσει η βούληση της πλειοψηφίας,αυτών που έχουν κρατήσει την παλιά.
Έχεις στοιχεία για τον αριθμό;Είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία. Επίσης, η συγκεκριμένη ταυτότητα είναι άχρηστη σαν έγγραφο ταυτοποίησης γιατί αποκλείεται να μοιάζεις πλέον με αυτή την φωτογραφία.
Έχεις εσύ αριθμούς; Όλοι οι συγγενείς και φίλοι μου έχουν βγάλει καινούργια ταυτότητα, από αυτό συμπεραίνω εμπειρικά ότι το ίδιο κάνει και η μεγάλη πλειοψηφία.Έχεις στοιχεία για τον αριθμό;
Η διαφορά της παλιάς ταυτοτητας από την νέα είναι πως η παλιά είναι μόνον έγγραφο ταυτοποιησης ενώ η νέα είναι και κάρτα του πολίτη.Το ΣτΕ την έχει απορρίψει δύο φορές,μια επί ΠΑΣΟΚ αν θυμάμαι καλά και μια επί ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό που είδα ήταν πως τον τελευταίο μήνα πριν από την κατάργηση της παλαιάς,υπήρχαν ουρές έξω από τα αστυνομικά τμηματα για να βγάλουν ή να ανανεωσουν διαβατήριο με την παλιά και όχι για να εκδωσουν καινουρια.Έχεις εσύ αριθμούς; Όλοι οι συγγενείς και φίλοι μου έχουν βγάλει καινούργια ταυτότητα, από αυτό συμπεραίνω εμπειρικά ότι το ίδιο κάνει και η μεγάλη πλειοψηφία.
Η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.Η υπόθεση είναι ξανά στο ΣτΕ.
Απίθανα τιμωρητικό το ότι ενώ η Κυβέρνηση έδωσε έναν χρόνο παράταση για την νέα ταυτότητα δεν έδωσε ανάλογη παράταση για διαβατήριο με την παλιά.Απίθανα παράνομο ότι με την παλιά δεν μπορείς να βγάλεις πλέον διαβατήριο αφού περνάει για όλες τις υπόλοιπες συναλλαγές εντός Ελλάδας.
στα λογια μου ερχεσαι, ποσο μαλλον ενα εγγραφο με προδιαγραφες του 1950 οπως η μπλε ταυτοτητα....Τα ανωτέρω λέγονται εν έτει 2026 όπου χακαρονται τα πάντα.
Εννοείται πως ο προσωπικός αριθμός συμπεριλαμβάνεται στην νέα ταυτότητα.
Θέλω να μας πεις για την ουσία.Παραθέτεις ένα video από κάποιο κανάλι που λέγεται Πατρίδος δόξα, και αυτός που μιλάει έχει πίσω του το λογότυπο του ψεκασμένου ακροδεξιού κόμματος Νίκη.
Τι να δούμε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.