Νέα Ταυτότητα

Προσέξτε μην την πατήσετε όπως εγώ (και πολλοι άλλοι)
Το ροζ λήγει στο τέλος της ζωής σας (που λέει ο λόγος).
Αν βγάλετε το πλαστικό θα λήγει σε 15 χρόνια!!
Έλα βρε...υπερβολικε. Στα 65 λήγει το ροζ

Το ανανέωσα στα 50, οπότε έρχεται μια η άλλη

Υπερβολικός; Εμένα στα 57 λήγει το πλαστικό γιατί την άλλαξα στα 40κατι για να ταξιδέψω στο εξωτερικο !!!!
Αν είχα ακόμα το μπακαλόχαρτο θα έληγε όντως στα 65.

Η ταυτότητα είναι όπως η αγάπη,μια και παντοτινή.
Πρωτοαγαπηθηκαμε πριν απο 46 χρόνια και έχουμε αφήσει εντολή να μας θάψουν μαζί.
Πολύ πρόσφατα,ανανεώσαμε τους όρκους αγάπης σε μια Τράπεζα(επικαιροποίηση στοιχειων)κι ένα ΚΕΠ.
IMG_20260912_210127.jpg

• Like
Reactions: cochise
Η ταυτότητα είναι όπως η αγάπη,μια και παντοτινή.
Πρωτοαγαπηθηκαμε πριν απο 46 χρόνια και έχουμε αφήσει εντολή να μας θάψουν μαζί.
Πολύ πρόσφατα,ανανεώσαμε τους όρκους αγάπης σε μια Τράπεζα(επικαιροποίηση στοιχειων)κι ένα ΚΕΠ.
View attachment 277212
Μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2027, μετά παύουν να ισχύουν και στο εσωτερικό.

Μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2027, μετά παύουν να ισχύουν και στο εσωτερικό.
Θα δούμε τι θα ισχύσει και τι όχι.
Κάτι μου λέει πως θα ισχύσει η βούληση της πλειοψηφίας,αυτών που έχουν κρατήσει την παλιά.

• Like
Reactions: tiniakos
Θα δούμε τι θα ισχύσει και τι όχι.
Κάτι μου λέει πως θα ισχύσει η βούληση της πλειοψηφίας,αυτών που έχουν κρατήσει την παλιά.
Είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία. Επίσης, η συγκεκριμένη ταυτότητα είναι άχρηστη σαν έγγραφο ταυτοποίησης γιατί αποκλείεται να μοιάζεις πλέον με αυτή την φωτογραφία.

• Like
Reactions: chocbhed
Είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία. Επίσης, η συγκεκριμένη ταυτότητα είναι άχρηστη σαν έγγραφο ταυτοποίησης γιατί αποκλείεται να μοιάζεις πλέον με αυτή την φωτογραφία.
Έχεις στοιχεία για τον αριθμό;
Η διαφορά της παλιάς ταυτοτητας από την νέα είναι πως η παλιά είναι μόνον έγγραφο ταυτοποιησης ενώ η νέα είναι και κάρτα του πολίτη.Το ΣτΕ την έχει απορρίψει δύο φορές,μια επί ΠΑΣΟΚ αν θυμάμαι καλά και μια επί ΣΥΡΙΖΑ.

Έχεις στοιχεία για τον αριθμό;
Η διαφορά της παλιάς ταυτοτητας από την νέα είναι πως η παλιά είναι μόνον έγγραφο ταυτοποιησης ενώ η νέα είναι και κάρτα του πολίτη.Το ΣτΕ την έχει απορρίψει δύο φορές,μια επί ΠΑΣΟΚ αν θυμάμαι καλά και μια επί ΣΥΡΙΖΑ.
Έχεις εσύ αριθμούς; Όλοι οι συγγενείς και φίλοι μου έχουν βγάλει καινούργια ταυτότητα, από αυτό συμπεραίνω εμπειρικά ότι το ίδιο κάνει και η μεγάλη πλειοψηφία.

Έχεις εσύ αριθμούς; Όλοι οι συγγενείς και φίλοι μου έχουν βγάλει καινούργια ταυτότητα, από αυτό συμπεραίνω εμπειρικά ότι το ίδιο κάνει και η μεγάλη πλειοψηφία.
Αυτό που είδα ήταν πως τον τελευταίο μήνα πριν από την κατάργηση της παλαιάς,υπήρχαν ουρές έξω από τα αστυνομικά τμηματα για να βγάλουν ή να ανανεωσουν διαβατήριο με την παλιά και όχι για να εκδωσουν καινουρια.
Στο τέλος θυμήθηκε και ο Πρωθυπουργός για να εκδώσει καινούρια.Τα κουκιά δεν βγηκαν γι αυτό δωθηκε παράταση.
Η υπόθεση είναι ξανά στο ΣτΕ.

Απίθανα παράνομο ότι με την παλιά δεν μπορείς να βγάλεις πλέον διαβατήριο αφού περνάει για όλες τις υπόλοιπες συναλλαγές εντός Ελλάδας.

Απίθανα παράνομο ότι με την παλιά δεν μπορείς να βγάλεις πλέον διαβατήριο αφού περνάει για όλες τις υπόλοιπες συναλλαγές εντός Ελλάδας.
Απίθανα τιμωρητικό το ότι ενώ η Κυβέρνηση έδωσε έναν χρόνο παράταση για την νέα ταυτότητα δεν έδωσε ανάλογη παράταση για διαβατήριο με την παλιά.

αυτοι που ετρεξαν να βγαλουν διαβατηριο με την παλια ταυτοτητα σε 10 χρονια αν δεν εχουν αλλαξει ταυτοτητα δεν θα μπορεσουν να κανουν το ιδιο
ο λογος για αυτη την πρεμουρα ειναι οι γνωστες θεωριες περι τσιπ , παρακολουθησεις και τον περιφημο αριθμο του ''θηριου''

οσο αφορα το διπλωμα τα ροζ εχουν οριζοντα μεχρι το 2033, μετα δεν θα γινονται δεκτα,
εγω το ειχα κανει καρτα την προηγουμενη δεκαετια (το 14) και η ληξη του ειναι οταν θα συμπληρωνω το 65ο χρονο ηλικιας (και οχι 15ετια).

τελος η καινουτγια ταυτοτητα δεν εχει να κανει με τον πρωσοπικο αριθμο αλλα πρεπει το εγγραφο ταυτοποιησης να εχει καποια χαρακτηριστικα και δικλειδες προστασιας , αυτη τη στιγμη στις μπλε μπορεις να κανεις οποια μοντα θες και απλα να την ξαα πλαστικοποιησεις, κοινως ειναι ενα κουρελοχαρτο που εν ετη 2026 ειναι ντροπη να κυκλοφορει ακομα.

Τα ανωτέρω λέγονται εν έτει 2026 όπου χακαρονται τα πάντα.
Εννοείται πως ο προσωπικός αριθμός συμπεριλαμβάνεται στην νέα ταυτότητα.
στα λογια μου ερχεσαι, ποσο μαλλον ενα εγγραφο με προδιαγραφες του 1950 οπως η μπλε ταυτοτητα....

Παραθέτεις ένα video από κάποιο κανάλι που λέγεται Πατρίδος δόξα, και αυτός που μιλάει έχει πίσω του το λογότυπο του ψεκασμένου ακροδεξιού κόμματος Νίκη.
Τι να δούμε;

Παραθέτεις ένα video από κάποιο κανάλι που λέγεται Πατρίδος δόξα, και αυτός που μιλάει έχει πίσω του το λογότυπο του ψεκασμένου ακροδεξιού κόμματος Νίκη.
Τι να δούμε;
Θέλω να μας πεις για την ουσία.
Μπορεί να συμβεί αυτό που βλέπουμε;
Αν ναι,το επιχείρημα της ασφάλειας πηγαίνει περίπατο.

Ορίστε και ένα αψεκαστο κανάλι.
Αρχικά, ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης εβγαιναν στα κανάλια κι αποκαλούσαν ψεκασμενους όσους ελεγαν πως η νέα ταυτότητα έχει τσιπ.
Επειδή όμως ένα τσιπ δεν είναι ποτέ αρκετό ορίστε δύο.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.