Νέα Ταυτότητα

Καλά και ο Χριστόδουλος ο μακαρίτης κατέβαινε με τα λάβαρα για τις ταυτότητες στο Σύνταγμα, και λοιπόν;
Οι νέες ταυτότητες είναι ΕΔΩ. Πραγματικότητα πλέον.
Ξεχάστε τις μαγκιές. Όλα θα γίνουν όπως είναι προγραμματισμένα. Από πού; Μα φυσικά από τις Βρυξέλλες. Όλες οι οδηγίες από εκεί ερχονται. Ποιος κάνει κουμάντο νομίζετε; ο Μητσοτάκης και κάθε Μητσοτάκης; 😁
Όποια χώρα δεν θέλει ταυτότητες κλπ και άλλα ξενόφερτα, θα πρέπει να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τόσο απλά. Πρέπει να σας στείλουν προσωπικό email για να το καταλάβετε;

και τα διαβατηρια εχουν τσιπ ε και; τι σημαινει αυτο;

εμενα προσωπικα με διευκολυνε αφανταστα να μπορω να κανω τσεκ ιν σε ξενοδοχειο στο εξωτερικο και σκαναρωντας το διαβατηριο/ταυτοτητα να ενημερωνονται τα στοιχεια μου και να ξεμπερδευω

να περναω ελεγχο σε αεροδρομιο σε αφιξη σε ξενη χωρα και να μην χρειαζεται να περιμενω σε ουρες με το μπλε αχρηστο εγγραφο και να με στραβοκοιταζουν λες και εμαι τρομοκρατης

εχετε μπερδεψει το μπορουν να διαβαστουν τα στοιχεια με το οτι μπορουν να αλλοιωθουν.
στις μπλε ταυτοτητες δεν υπαρχει καμια δικλειδα ασφαλειας, μπορεις οποιοσδηποτε να βγαλει το πλαστικο να αλλαξει φωτογραφια και να αλλοιωσει στοιχεια,

Καλά και ο Χριστόδουλος ο μακαρίτης κατέβαινε με τα λάβαρα για τις ταυτότητες στο Σύνταγμα, και λοιπόν;
Οι νέες ταυτότητες είναι ΕΔΩ. Πραγματικότητα πλέον.
Ξεχάστε τις μαγκιές. Όλα θα γίνουν όπως είναι προγραμματισμένα. Από πού; Μα φυσικά από τις Βρυξέλλες. Όλες οι οδηγίες από εκεί ερχονται. Ποιος κάνει κουμάντο νομίζετε; ο Μητσοτάκης και κάθε Μητσοτάκης; 😁
Όποια χώρα δεν θέλει ταυτότητες κλπ και άλλα ξενόφερτα, θα πρέπει να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τόσο απλά. Πρέπει να σας στείλουν προσωπικό email για να το καταλάβετε;
Οι νέες ταυτότητες είναι αποκλειστική πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης.Δεν υπαρχει έξωθεν πίεση όπως εντεχνως διαδιδεται ακόμη κι από Υπουργούς.

Δεν χρειάζεται να συνεχίσω.
Κυριακή,κοντή γιορτή.
Όσοι από μας-ευχομαι,ολοι- θα βρισκονται εδώ σ' έναν χρόνο θα τα ξαναπούμε για την νέα ταυτότητα και για το άλλο Βατερλώ,τον Προσωπικό Αριθμό.

Με μια μικρή αναζήτηση...... View attachment 277213
Βρες τον συγκεκριμένο Κανονισμό ώστε να δούμε αν οι προδιαγραφες ασφαλείας είναι συγκεκριμένες από την Ε.Ε.-κοινες για όλα τα κρατη-μελη-η αφήνονται σε κάθε κράτος ξεχωριστά.

Ορίστε και ένα αψεκαστο κανάλι.
Αρχικά, ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης εβγαιναν στα κανάλια κι αποκαλούσαν ψεκασμενους όσους ελεγαν πως η νέα ταυτότητα έχει τσιπ.
Επειδή όμως ένα τσιπ δεν είναι ποτέ αρκετό ορίστε δύο.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Και που είναι το κακό; Αυτή τη στιγμή γράφεις με μια συσκευή που περιέχει όχι ένα, αλλά χιλιάδες τσιπ.

Τα ανωτέρω λέγονται εν έτει 2026 όπου χακαρονται τα πάντα.
Εννοείται πως ο προσωπικός αριθμός συμπεριλαμβάνεται στην νέα ταυτότητα.
Ο οποίος είναι το ΑΦΜ σου συν 3 τυχαία γράμματα του αλφαβήτου. Σιγά την καταστροφή

• Like
Reactions: chocbhed
Ο οποίος είναι το ΑΦΜ σου συν 3 τυχαία γράμματα του αλφαβήτου. Σιγά την καταστροφή
Δύο αριθμοί κι ένα γράμμα. Μάλιστα μπορούσες να διαλέξεις του αριθμούς και έβγαζε αυτόματα το γράμμα. Κι εγώ και τα παιδιά μου έχουμε τον ίδιο διψήφιο αριθμό στην αρχή του προσωπικού αριθμού.

Για την ακρίβεια, διάλεγες τα δύο πρώτα ψηφία (2 γράμματα ή 2 αριθμούς ή ένα και ένα) και το σύστημα έβγαζε το τρίτο.

Δύο αριθμοί κι ένα γράμμα. Μάλιστα μπορούσες να διαλέξεις του αριθμούς και έβγαζε αυτόματα το γράμμα. Κι εγώ και τα παιδιά μου έχουμε τον ίδιο διψήφιο αριθμό στην αρχή του προσωπικού αριθμού.
εμένα έχει 3 γράμματα οπότε υπέθεσα ότι έτσι είναι για όλους.