Αγαπητέ φίλε...Ατυχέστατη η τοποθέτησή σου, ατυχέστατα σχόλια, ατυχέστατες γενικεύσεις.
Επίτηδες άφησα ορισμένες "άτυχες" δικές μου εκφράσεις για να καταλάβεις 5 πράγματα.
Γνώμες. Και εγώ θεωρώ ατυχέστατες τις απαντήσεις σου. Πχ είπα σε κάποιο σημείο ότι υπάρχουν και μερικοί που όντως το χρειάζονται το αμάξι με δυνατό κινητήρα αλλά δυστυχώς και ατυχώς η κυβέρνηση δεν έχει προβλέψει κάτι για αυτό. Επίσης...28.000 ευρώ...για αμάξι καινούριο φυσικά. Το λες σαν να είναι φθηνό. Δεν έχεις μάλλον καταλάβει ότι αυτά τα λεφτά υπάρχουν άνθρωποι που τα βγάζουν σε 4 χρόνια και αν...Μπράβο σου που τα βγάζεις αλλά σε παρακαλώ μην τα θεωρείς και μικρό ποσό για αμάξι. Το ότι υπάρχουν 1200αρια πιο ακριβά (δλδ 1-2 μοντέλα) δεν σημαίνει ότι τα λεφτά είναι λίγα. Έδωσες το 1600αρι στον πατέρα σου μετά από 170.000 χιλιόμετρα...προφανώς "αφού δεν μπορούσες να κάνεις τη δουλειά σου με το 1600" να φανταστώ ότι τα 170.000 χιλιόμετρα ήταν για βόλτες? Και για ένα ταξίδι ναι να πάρεις το 14ετίας. Εγώ έπαιρνα το 650 το Citroen Visa κάποτε το φόρτωνα και πήγαινα ταξίδι. και όχι 14ετίας...25ετίας και βάλε. Ναι μια χαρά πήγαινα στον προορισμό μου. Αλλά στο φινάλε δεν σου είπα να πάρεις smart. Με 1600αρι δεν πας ταξίδι? Σε ενοχλεί κάπου? Τις ειρωνείες περί "πανέξυπνων" και "βιογραφικών" προτιμώ να μην τις σχολιάσω. Αν σε ενοχλούν αυτά που έγραψα, χωρίς να ειρωνευτώ ή να προσβάλλω κάποιον, είναι δικό σου θέμα...αλλά θα σε παρακαλούσα να αφήσεις κατα μέρους τις ειρωνείες.