Nέα tv 40-42'' 700-900e max

Απο τι έχω μελετήσει εδώ μέσα είναι super!!!Aν δεν περίμενα την 50s και εγω αυτή θα είχα πάρει...

Mπορεί να ήταν θέμα ρυθμίσεων, Γιάννη...

Χθες, είδα μία 40ΒΧ400 δίπλα σε μία 40C530 και δε μου φάνηκε να έχουν καμμία ουσιαστική διαφορά...

Δεν είναι λάθος να συγκρίνουμε με τηλεοπτικό αναλογικό σήμα? Είναι κακής ποιότητας σήμα και παίζει φαντάζομαι ρόλο και ο δέκτης.
Αντίθετα στο ψηφιακό τα πράγματα πρέπει να είναι καλύτερα.

Παιδιά, αγόρασαν οι δικοί μου χωρίς να ξέρουν την SONY 40ΒΧ400 από τα Multirama στα 645Ευρώ.
Παίζει τα ψηφιακά κανάλια της Digea?
Επίσης μήπως είναι λίγο τσιμπημένη?
Νομίζω είναι η παρακάτω:
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10045221&cmicc=pathfinder&ref=pathfinder

Την έχω εδώ μπροστά και δεν την έχω ανοίξει μήπως την επιστρέψω.

Πόσαααα δεν πάνε καλά στα multidrama εδώ ακόμα και το πλαίσιο και ο κωτσόβολος την έχει στα 550 . Κοίτα αφού μπορείς να την βρεις 100 πιο κάτω γιατί να πληρώσεις τα κερατιάτικα του κάθε ενός μαγαζιού. Πάντως ανάμεσα σε c530 και bx400 εγώ θα διάλεγα την πρώτη.

Λοιπόν πήρα τώρα το Multirama.
Θα τους την πάω πίσω και θα μου δώσουν τα χρήματα σε μετρητά.
Καλά δεν έκανα?

Οπότε θα χτυπήσω την παρακάτω και τέλος. Μην σας πρήζω και εσάς.
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...ns/Panasonic-TX-P46S20-Viera-46-TX-P46S20.htm

Καλή δεν είναι αν την στρώσω κιόλας?

Απλά θέλει στρώσιμο.
Είναι σίγουρο ότι μετά από το στρώσιμο μπορώ να παίζω παιχνίδια PS3/PC και ταινίες?
Θα είναι καλύτερη από την Samnsung 40M86 που έχω?

Πόσο καλύτερη να είναι?
Επίσης οι Panasonic έχουν προστασία κατά του Burn In με αυτή την μετακίνηση των Pixel απ' ότι διάβασα. Ακόμα ξέρω ότι είναι πολύ ανθεκτικές όσον αφορά το Burn In.
Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με την LG.
Απ' ότι έχω καταλάβει η Panasonic είναι το νούμερο ένα, είναι επίσης σημείο αναφοράς.

Μου αρέσουν οι πολλές ίντσες...
Είμαι μπερδεμένος πολύ!
Προς την 46άρα Panasonic κλείνω βέβαια...

Η 50άρα Panasonic της σειράς S20 δεν υπάρχει σε κανέναν κατάστημα δυστυχώς.
Γνώμη?

Καλύτερη εικόνα vs ίντσες...εγώ προτημώ το πρώτο εφόσον για την απόσταση σου αρκούν οι 46''.

Η απόσταση είναι ακριβώς 2 μέτρα. Η 40άρα ήταν καλή, αλλά το κάτι παραπάνω το χρειαζόμουν. Στα παιχνίδια ειδικά και στο Internet, ερχόμουν πιο κοντά, φέρνοντας το σώμα μου μπροστά χωρίς να ακουμπάει την πλάτη του καναπέ.

Αύριο θα παρααγγείλω την P46S20 να τελειώνουμε.
Γνωρίζει κάποιος τι διαφορά έχει η P46S20b με την P46S20e?