Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού
Πάντως, το ότι συνέχεια προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον μπάτσο, με προβληματίζει.
Εξήγησα άλλα εσύ επιλέγεις να γελάς: Η ζούγκλα του όχλου. Στο ξαναείπα και πριν, η διαφορά μας είναι ότι εσύ τα έριξες όλα στον κακό μπάτσο και στην κακή κυβέρνηση, τον κρέμασες στο Σύνταγμα, και επιστρέφεις στην καθημερινότητα σου. Δε σ'έχει προβληματίσει όλο αυτό γιατί πολύ απλά βρήκες τους υπεύθυνους, τους καταδίκασες και όλα είναι μέλι γάλα.
Έχω φάει σκατά από μπάτσο πριν 3 χρόνια, όχι σοβαρά, ευτυχώς, (μόνο ένα πρόστιμο για κόκκινο τη στιγμή που πέρασα τη στιγμή που άναψε το κίτρινο), έχω δει το φασισταριό πάνω μου: "Τα παράπονα σου στο δικαστήριο φιλαράκι, και να ξέρεις, αν το πας πολύ περα εσύ θα καταστρεφείς", και είμαι αρκετά έξυπνος για να ξέρω ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν παντού γύρω μας.
Εγώ προσπαθώ μέρες τώρα να αποδείξω αυτό που έχω στο μυαλό μου, ότι μιλάμε για λεπτές ισορροπίες, που μια κοινωνία που γέρνει μονόπαντα τις οδηγεί στα άκρα... και στα άκρα έρχεται το κακό.
Αν εσύ πιστεύεις ότι έχεις δικαίωμα ωστόσο κάποιον άνθρωπο να τον αποκαλείς συνεχώς δολοφόνο χωρίς να έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη γι'αυτόν, τότε απλά συνεχίζεις να παραβιαζεις το Σύνταγμα... και αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο.
Δεν κάθομαι να γράψω άλλα, έχω και δουλειές, σ'αφήνω να παίρνεις αψήφιστα το τι συμβαίνει εκεί έξω, την καταστροφή της Αθήνας, κλπ , να αισθανθείς περήφανος που έλυσες όλα τα προβλήματα της κοινωνίας, αφού "φταίει η Δεξιά", το γουρούνι ο μπάτσος κλπ κλπ κλπ και τελειώσαμε, και καλή μας τύχη αύριο, που πάλι κάτι θα γίνει, μπορεί να σκοτωθεί άλλο παιδάκι, γιατί τίποτα δε θα'χει αλλάξει, μπροεί να σκοτωθεί κάποιο μπατσάκι, αλλά αυτό δε θα το κλάψει κανείς, γιατί θα'ναι "γουρουνάκι", μπορεί να καεί κι ο Παρθενώνας, ποιος τον μαμάει κι αυτόν, οι μπάτσοι μόνο να πεθάνουν και κατά τα άλλα τα προβλήματα μας τελείωσαν.