Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

...
Το περίεργο κατ εμέ-και οξύμωρο, είναι οτι τον νεαρό τον πήγε ο πατέρας του στο Μετροπόλιταν για τις πρώτες βοήθειες.
Οχι στο ΚΑΤ,ούτε στο ΓΚ Αθηνών (Γεννηματάς), όπου πάνε οι περισσότεροι τραυματίες ως επείγοντα.Αντε και στον Ευαγγελισμό.

Επέλεξε ένα από τα ακριβότερα Ιδιωτικά Νοσοκομεία.Μόνο σ εμένα έκανε εντύπωση αυτό?
..

Μπορεί οι υπεύθυνοι στο ιδιωτικό να του χρωστούσαν υποχρέωση για κάποιο λόγο... Η μπορεί να ένοιωθε οτι οι εργαζόμενοι στα δημόσια του χρωστούσαν κάτι άλλο... Η γιατί το προαύλιο του Μετροπόλιταν χωράει περισσότερες κάμερες... Η γιατί έτσι γούσταρε... Ποιός ξέρει...

Δημήτρη εσύ προκαλείς, όταν απαντάς ειρωνικά σε οτιδήποτε με το οποίο δε συμφωνείς. Και με συγχωρείς αλλά όταν θέτω έναν προβληματισμο μου για κάτι (θυμίζω ότι η πρώτη ερώτηση όταν αναφέρθηκε το δεύτερο θύμα από πυροβολισμό ήταν "ποιος αστυνομικός το έκανε???") κι εσύ ειρωνικά με φρενάρεις, αυτή την εντύπωση μου δίνεις.

Ωστόσο αφού ο ίδιος λες ότι δεν εννοούσες κάτι τέτοιο δεν έχω παρά να ελπίσω ότι λες αλήθεια και να το πάρω πίσω.

Γιατί ειλικρινά δε νιώθω άνετα στην ιδέα ότι πλέον ζούμε σε μια κοινωνία που έχει βγάλει πόρισμα ότι για όλα φταίνε οι μπάτσοι και κλείνει τα μάτια της σε ό,τι συμβαίνει γύρω της.

Last edited:

Το τσουβάλιασμα πάντως εξακολουθεί.

Αν το πρόβλημα είναι το ποιός τσουβαλιάζεται συμμερίζομαι απόλυτα τον προβληματισμό σου. (Αν δηλαδή εχεις βάσιμες υποψίες ότι τσουβαλιάζονται άτομα άσχετα με οτιδήποτε εγκληματικό)

Αν το πρόβλημα είναι απλά το ότι η αστυνομία προχωράει σε συλλήψεις βανδάλων τότε δεν κατάλαβα ποιό είναι το περίεργο.

Ρε παίδες, δεν μου αρέσει να βρίσκομαι κατηγορούμενος για πράγματα που δεν έχω πει ποτέ μου.
Ιδιαίτερα στο θέμα του πυροβολισμού στο Περιστέρι, δεν έχω πάρει θέση.

Ρε παίδες, δεν μου αρέσει να βρίσκομαι κατηγορούμενος για πράγματα που δεν έχω πει ποτέ μου.
Ιδιαίτερα στο θέμα του πυροβολισμού στο Περιστέρι, δεν έχω πάρει θέση.

Μα δεν βρεθηκες. Εσύ απλά επιτέθηκες οταν εθεσα 2 προβληματισμούς.

Να βγεί πάραυτα ο πατέρας του παιδιού και να ζητήσει συγνώμη...
Ακούς εκεί να μην ρωτήσει σε ποιό νοσοκομείο θα πάει το παιδί του ο αλήτης.
icon9.gif

icon9.gif

Δεν είπε κανείς αυτό. Απλά προσωπικά θα περίμενα από κάποιους ανθρώπους που υποτίθεται ότι πρεσβεύουν κάτι, και μάλιστα σε επίπεδο επίσημης εκπροσώπησής του, (να κλείσουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία και να υπάρχουν μόνο δημόσια) να δίνουν το παράδειγμα. (Κάτι που δεν ισχύει φυσικά βλ. κόρη Αλέκας στο κολλέγιο :P)

Φυσικά δε μπορεί κανείς να αποκλείσει την περίπτωση να είχε ο άνθρωπος ασφάλεια που κάλυπτε το νοσοκομείο αυτό, και στο κάτω κάτω, για το παιδί του θα έκανε προφανώς το καλύτερο. Το θέμα είναι απλά να το σκέφτεται και όταν κάνει ανάλογες πολιτκές δηλώσεις κατά του.

Last edited:
icon9.gif

Οταν σκιζόμαστε για την οικονομική ύφεση καλό είναι μερικοί "αγωνιστές' να μην προκαλούν το δημόσιο αισθημα.
Αυτό έθεσα ως προβληματισμό.

Ξέρεις πόσα χρεώνει ο Δαούτης που αφαίρεσε την σφαίρα απ το χέρι του μικρού ? Μπορείς να το μάθεις απ του συναδέλφους του πάρα πολύ εύκολα.

Στο κάτω κάτω ούτε πολυτραυματίας ήταν,ούτε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είχε,ούτε σε κώμα ήταν να χρειάζεται Μ.Ε.Θ..

Λογικά πράγματα.

Δεν είπε κανείς αυτό. Απλά προσωπικά θα περίμενα από κάποιους ανθρώπους που υποτίθεται ότι πρεσβεύουν κάτι, και μάλιστα σε επίπεδο επίσημης εκπροσώπησής του, (να κλείσουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία και να υπάρχουν μόνο δημόσια) να δίνουν το παράδειγμα. (Κάτι που δεν ισχύει φυσικά βλ. κόρη Αλέκας στο κολλέγιο :P)

Έχει απαντήσει η Αλέκα γι αυτό το θέμα. Πάει η κόρη στο ιδιωτικό, απο μικρή ηλικία, διότι δεν είχε , έχει, πού να την αφήσει!!!

Ξέρεις πόσα χρεώνει ο Δαούτης που αφαίρεσε την σφαίρα απ το χέρι του μικρού ? Μπορείς να το μάθεις απ του συναδέλφους του πάρα πολύ εύκολα.

Μήτσο...αυτά τα πράγματα δεν περνάνε από την τσέπη.
Αμα το παιδί σου ζορίζεται δεν ρωτάς.

Καλά έκανε και πήγε εκεί.
Εγώ μπορεί να πήγαινα και στην ΝΥ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Έχει απαντήσει η Αλέκα γι αυτό το θέμα. Πάει η κόρη στο ιδιωτικό, απο μικρή ηλικία, διότι δεν είχε , έχει, πού να την αφήσει!!!

Παιδιά ας μη ξεφύγουμε απ το θέμα μας.
Η Αλέκα δεν είναι της παρούσης.Αλλωστε έχει πολλάκις εκφράσει την παράκληση και την αγανάκτηση να μην ασχολείται ο κόσμος με το τί κάνει το παιδί της.
Και έχει δίκιο.

Ας πάμε παρακάτω..

Αυτό είπα κι εγώ. Απλά όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, πρέπει στη συνέχεια να σέβεσαι αυτούς που έσωσαν το παιδί σου, και όχι να στρέφεσαι φανατισμένα κατά τους.

Καλά..κρασιά.
Ποιός ζορίστηκε??

ενα μικρό τυφλό τραύμα στον καρπό ήταν ρε Μήτσο.Με τοπική το αφαίρεσαν.

Μην αρχίσουμε τα μελό και τις σαπουν'οπερες !
Δεν τον παρέσυρε τρένο !!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Παιδιά ας μη ξεφύγουμε απ το θέμα μας.
Η Αλέκα δεν είναι της παρούσης.
Ας πάμε παρακάτω..

Συμφωνώ, και σόρρυ που το ξεκίνησα, απλά ηταν μια παρένθεση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Καλά..κρασιά.
Ποιός ζορίστηκε??

ενα μικρό τυφλό τραύμα στον καρπό ήταν ρε Μήτσο.Με τοπική το αφαίρεσαν.

Μην αρχίσουμε τα μελό και τις σαπουν'οπερες !
Δεν τον παρέσυρε τρένο !!!

Σύμφωνοι αλλά αν σου έλεγαν ότι το παιδι σου έχει ένα τραυμα από.... πυροβολισμό, θα ζοριζόσουν, λογικό είναι.

Σύντροφε, σε συνθήκες καπιταλισμού είναι δύσκολο να εφαρμοστεί ο κομμουνισμός.
Καθοδηγητής του Χρόνη Μίσσιου.