Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Αριστεριστές και αντιεξουσιαστές βρίσκονται σε ευθεία αντιπαράθεση εδώ και δεκαετίες. Οι συγκρούσεις τους κάποτε ήταν συχνό φαινόμενο και στην Αθήνα (1989 αν θυμάμαι καλά).

Οι αντιεξουσιαστές θεωρούν τους αριστεριστές (σύμφωνα με το ΚΚΕ) αριστεριστής είναι αυτός που βρίσκεται πέραν των ιδεών του μαρξισμού-λενινισμού (του ορθόδοξου μάλλον, διότι με αυτό τον όρο απευθύνεται στα άλλα ΚΚ στην Ελλάδα).

Δέν έχει τόση σημασία το τί αναγράφεται στο καταστατικό ή στην διακήρυξη λειτουργίας οιουδήποτε Κόμματος,αλλά το μέ πόση σοβαρότητα δρά σέ συγκεκριμένες Συνθήκες.
Και αυτό είναι πού μετράει τελικά.
Γιατί άλλοι ορκίζονται στήν μή -κατάλυση τού Πολιτεύματος και το ´καταλύουν´καθημερινά μέ τις πράξεις τους.
Οσο γιά τά γκρουπούσκουλα πού αναφέρεις ,ουδέποτε κατόρθωσαν να συγκροτήσουν οιονδήποτε σοβαρό κοινωνικό λόγο..Γι´αυτό άλλως τε μόνον σέ συνθήκες κοινωνικής έντασης προσπαθούν να ´διακριθούν´κάνοντας ´Αγώνες Ταχύτητας´στην ´Αγωνιστικότητα´.

Last edited:
Στα Εξάρχεια, όπως λένε οι μάρτυρες, έπεσαν 3 πυροβολισμοί... Οι 2 σφαίρες δεν ξέρουμε τι απέγιναν, αλλά η τρίτη σφαίρα χτύπησε τον 15χρονο...
Εχω βάσιμες υποψίες ότι η σφαίρα που χτύπησε τον 16χρονο στο Περιστέρι, είναι μία από τις πρώτες 2... Ως γνωστόν, τα Εξάρχεια, κινούνται στον δικό τους χωροχρόνο και τα πάντα εκεί είναι σχετικά... Δηλαδή μπορεί να κινείσαι στα Εξάρχεια και τα πάντα γύρω σου να είναι στο 1973, ή να μπαίνεις σε ένα μαγαζί και η τεχνολογία να είναι του 2010... Μπορεί να βλέπεις την βιτρίνα ενός ετοιμου καλοστημένου μαγαζιού, και σε 5 λεπτά ναγυρνάει ο χρόνος πίσω και να γίνεται γιαπί... ή τους κάδους απορριμμάτων οι οποίοι από ακατέργαστη πλαστική πρώτη ύλη γίνονται κάδοι, εκεί μπορεί να δεις να ακολουθείται η αντίστροφη πορεία... ή την αστυνομική καθημερινότητα αντεστραμμένη, αντι να κυνηγούν και να δέρνουν οι αστυνομικοί τους ταραξίες, να γίνεται το αντίθετο...

Καθόλου απίθανο λοιπόν, η 1η, ή η 2η σφαίρα - ή και οι δύο - να παραβίασε υπο ανεξήγητες μέχρι τώρα συνθήκες και αιτίες το χωροχρονικό συνεχές ή να πέρασε μέσα από μία πύλη σε αυτό, και να μεταφέρθηκε στο μέλλον 10 ημέρες μπροστά, σε άλλο τόπο - τυχαίο - και χτύπησε τον 16χρονο στο Περιστέρι...
Το γεγονός ότι ο κος Κούγιας (όπως μου είπαν, "κούγια" στα αλβανικά σημαίνει "συμφορά") έβαλε στο παιχνίδι την μεταφυσική έννοια του Θεού και της βούλησης αυτού, καθώς και το ότι ο αστυνομικός-θύτης άρχισε ήδη να ακούει φωνές, να βλέπει οράματα και να παίζει σφαλιάρες με δαίμονες, πρέπει σοβαρά να ληφθούν υπ'όψιν και να εξεταστούν διεξοδικά...

Αν η θεωρία μου αποδειχθεί σωστή, τότε πολύ πιθανόν να έχουμε κάποια στιγμή και την εμφάνιση της 3ης αγνοούμενης σφαίρας... Οπότε για καλό και για κακό κρύφτε τους 17χρονους (αυτη την φορά) απ τους δρόμους καθώς με τις μέχρι τώρα γνώσεις μας δεν μπορούμε να προβλέψουμε τίποτα...

(όπως μου είπαν, "κούγια" στα αλβανικά σημαίνει "συμφορά")

Εγώ πάντα το'λεγα ότι φέρει έντονα το ανατολικοευρωπαϊκό στοιχείο στη φάτσα του... Βρες λες το επίθετο να βγαίνει από κάπου??? :grinning-smiley-043:flipout::flipout:

Πάντως για να επανέλθουμε στα σοβαρά... αναρωτιέμαι ΠΩΣ επέλεξε ο άλλος τον Κούγια για υπεράσπιση... δεν πήγαινε κατευθείαν να αυτοκτονήσει??....

... εκτός βέβαια αν ο Αλεξάκης έχει τις ακρες που λέγεται ότι έχει... και αν τελικά αποδειχθεί ένοχος ο φρουρός, τον δούμε σε 2-3 μήνες από τώρα τον δούμε να κάνει εθελοντική εργασία λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, πρότερου έντιμου βίου, κλπ κλπ κλπ.

Πάντως για αυθαιρεσίες και υπόγεια παιχνίδια στη βαλλιστική εξέταση (όπως υποννοήθηκε μερικές σελίδες πίσω) δε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα, επειδή είναι από κοντά και οι δικηγοροι και τεχνικοί σύμβουλοι του μικρού.

Last edited:
Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Tί νέα απο τον Γκρουέφσκυ??
Ηταν καλή η εκδρομή απο Υμηττό στήν ´Μακεδονία´,τής γνωστής Συνιστώσας πού πηγε νά υποστηρίξει τον Αλυτρωτισμό και τον Εθνικισμό τών Γειτόνων εντελώς ´διεθνιστικά´???-bye--bye--bye-
Και μετά μάς κάνουν και διδαχές ´επανάστασης´.:flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55:

BKS.0881007.jpg

«Resistance!» φώναξαν χθες περισσότεροι από 50.000 μαθητές, σε ολόκληρη τη Γαλλία, επιμένοντας στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, παρά την απόφαση της κυβέρνησης να την «αναβάλει». Στο Παρίσι και τη Λυών, οι φόβοι του Νικολά Σαρκοζί έγιναν πραγματικότητα καθώς δεν έλειψαν οι ταραχές και τα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών.
Στη Λυών, οι μαθητές πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς, έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων, προκάλεσαν ζημιές σε στάσεις λεωφορείων... Ένα σχολείο χρειάστηκε να εκκενωθεί όταν οι καπνοί από τις φωτιές στους κάδους γέμισαν τις αίθουσες. Η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και προχώρησε σε 38 συλλήψεις, ενώ υπήρξαν και κάποιοι ελαφρά τραυματίες μεταξύ των διαδηλωτών. Δακρυγόνα έπεσαν και στο Παρίσι, κοντά στους Κήπους του Λουξεμβούργου, όταν ξέσπασαν επεισόδια στο περιθώριο μιας διαδήλωσης περίπου 13.500 μαθητών. «Όχι, δεν μπορείτε να καταστρέψετε την παιδεία μας!», «Η παιδεία δεν υπηρετεί τα φράγκα!», «Αντίσταση!», ήταν μερικά από τα συνθήματα των διαδηλωτών.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4493054&ct=2

Μπαχαλάκηδες και στο Παρίσι;
Καλά, αυτός ο Σόρος θέλει φαίνεται να φτιάξει ανεξάρτητο κράτος και στο Καρτιέ Λατέν...:flipout::flipout::flipout:

Δηλαδή εσύ διαφωνείς ότι υπάρχουν μπαχαλάκηδες και στο Παρίσι? Δηλαδή όλα πια είναι ελληνική μαγκιά και μόνο???

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση στη Γαλλία γι'αυτό δε σχολιάζω κάτι παραπάνω, πάντως το μόνο που ξέρω είναι ότι όσες φορές έχει γίνει κόλαση στους δρόμους δυτικοευρωπαϊκών χωρών κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει, οπότε θα το ψάξω. Αλήθεια αν κάποιος έχει πληροφορίες ας μου στείλει ενα πμ

Πρέπει να συγχαρώ τον αγανακτισμένο πολίτη και διαχειριστή send για το χιούμορ του: έσβησε την εικόνα με το αστυνομικό πηλίκιο διότι λέει έγινε ανάρτηση αγγελίας σε τόπικ εκτός του χώρου αγγελιών..:flipout::flipout::flipout:

Και έσβησε και το γκλόμπ γιατί απαγορεύεται η διαφήμισή του από τον κανονισμό :flipout::flipout:

Βέβαια το ότι δεν βγαίνει νόημα έτσι στα συγκεκριμένα ποστ είναι ψιλά γράμματα...Ζήλεψε φαίνεται και το φόρεσε αυτός το πηλίκιο...

πάντως το μόνο που ξέρω είναι ότι όσες φορές έχει γίνει κόλαση στους δρόμους δυτικοευρωπαϊκών χωρών κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει

Για να μην παρεξηγηθω, οχι πως τώρα δε συμβαίνει....ιδιαιτέρως σοβαρό είναι όλο αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες, και η αφορμή του αλλά και η βαθύτερη αιτία του. Απλα συγκρίνω με τη δικιά μας διαμαρτυρία περι μεταρρύθμισης της Παιδείας που στηριζοταν σε προπαγάνδες και συκοφαντίες πρώτης ποιότητας τότε.... Το "ανεξάρτητο" κίνημα είχε κατέβει στους δρόμους με αιτήματα που ο περίφημος νόμος που θέλαν να πετάξουν στα σκουπίδια τα ικανοποιούσε απόλυτα... :BXVZCBXZ6:

Δηλαδή εσύ διαφωνείς ότι υπάρχουν μπαχαλάκηδες και στο Παρίσι? Δηλαδή όλα πια είναι ελληνική μαγκιά και μόνο???

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση στη Γαλλία γι'αυτό δε σχολιάζω κάτι παραπάνω, πάντως το μόνο που ξέρω είναι ότι όσες φορές έχει γίνει κόλαση στους δρόμους δυτικοευρωπαϊκών χωρών κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει, οπότε θα το ψάξω. Αλήθεια αν κάποιος έχει πληροφορίες ας μου στείλει ενα πμ

Γεμάτο είναι το Παρίσι μπαχαλάκηδες και μάλιστα ο μεσιέ Σιπρά έκανε δήλωση συμπαράστασης υπέρ τους, ο δε μεσιέ Αλαβάν είπε ότι πρέπει το κράτος να τους ακούσει πρώτα και μετά να τους καταδικάσει.
Δεν ξέρω, ίσως να εξοστρακίστηκε καμμιά μπαγκέτα πάνω σε καμμιά ζαρντινιέρα και έκανε καρούμπαλο σε κανένα δεκαπεντάχρονο...

Πρέπει να συγχαρώ τον αγανακτισμένο πολίτη και διαχειριστή send για το χιούμορ του: έσβησε την εικόνα με το αστυνομικό πηλίκιο διότι λέει έγινε ανάρτηση αγγελίας σε τόπικ εκτός του χώρου αγγελιών..:flipout::flipout::flipout:

Και έσβησε και το γκλόμπ γιατί απαγορεύεται η διαφήμισή του από τον κανονισμό :flipout::flipout:

Βέβαια το ότι δεν βγαίνει νόημα έτσι στα συγκεκριμένα ποστ είναι ψιλά γράμματα...Ζήλεψε φαίνεται και το φόρεσε αυτός το πηλίκιο...

Ε θεώρησα πως στο χιούμορ επιδεικνύουμε χιούμορ.

Μία διόρθωση μόνο, δεν είμαι αγανακτισμένος, είπα πως φοβούμαι την αγανάκτηση. Πραγματική ή εικονική, δεν έχει σημασία, σημασία έχει πως δημιουργούνται προοδευτικώς οι συνθήκες που θα την δικαιολογήσουν, δυστυχώς.

Ομάδα νεαρών προξένησε ζημιές στην είσοδο του Γαλλικού Ινστιτούτου, στο κέντρο της Αθήνας. Οι νεαροί πέταξαν στο εσωτερικό βόμβα μολότοφ, η οποία όμως δεν εξερράγη, ενώ την ώρα του περιστατικού δεν υπήρχαν στο εσωτερικό μαθητές.

απ'εδώ

προφανώς οι Γάλλοι τους κλέβουν την δόξα , οπότε ....

@Μaverick: Τι να σου πω αδερφέ...η λογική μου μπορεί να φτάσει ακόμη και μέχρι το να κάψεις δημόσια περιουσία, αφού ιδεολογικά είσαι κατά του κράτους, και μπορεί να είσαι θερμοκέφαλος, οκ, να το καταλάβω. Αυτό που δε θα μπορέσω ποτε να καταλαβω είναι η μανία να καίνε και να καταστρεφουν ιδιωτικές περιουσίες. Που ξέρεις, ίσως ο ιδιοκτήτης της να είναι ομοϊδεάτης σου.

Γι'αυτό και συνεχίζω να θεωρώ αυτούς που καίνε αυτοκίνητα, μαγαζιά κλπ μπαχαλάκηδες. Τώρα το αν είναι αριστεροί, αριστεριστές, αναρχικοί ή μπάτσοι είναι μια άλλη ιστορία. Σίγοουρα όμως δεν είναι ιδεολόγοι ,αλλά κοινοί εγκληματίες.

Ε θεώρησα πως στο χιούμορ επιδεικνύουμε χιούμορ.

Μία διόρθωση μόνο, δεν είμαι αγανακτισμένος, είπα πως φοβούμαι την αγανάκτηση. Πραγματική ή εικονική, δεν έχει σημασία, σημασία έχει πως δημιουργούνται προοδευτικώς οι συνθήκες που θα την δικαιολογήσουν, δυστυχώς.

Σιγά τώρα μην αγανακτήσουμε από την "αντιεξουσιαστική" κουκουλοφόρικη προπαγάνδα , σε ένα audio video club. Αλλοίμονο

Η προπαγάνδα είναι μονόπλευρη και μόνο απ τους αντιεξουσιαστές.
Πάντως ο υπόλοιπος κόσμος τρώει κουτόχορτο.
Δείτε ΝΕΤ να ξεστραβωθείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Η προπαγάνδα είναι μονόπλευρη και μόνο απ τους αντιεξουσιαστές.
Πάντως ο υπόλοιπος κόσμος τρώει κουτόχορτο.
Δείτε ΝΕΤ να ξεστραβωθείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δεν είπα ποτέ αυτό. Είπα ότι αυτή την προπαγάνδα των αντιεξουσιαστών την καταπίνουμε σαν μέλι ενώ μόνο στην άλλη θυμόμαστε να βάλουμε το μυαλό μας να bootάρει λίγο.

Παρεπιπτοντως επειδή δεν το πρόλαβα, τι έδειχνε?

Γεμάτο είναι το Παρίσι μπαχαλάκηδες και μάλιστα ο μεσιέ Σιπρά έκανε δήλωση συμπαράστασης υπέρ τους, ο δε μεσιέ Αλαβάν είπε ότι πρέπει το κράτος να τους ακούσει πρώτα και μετά να τους καταδικάσει.
Δεν ξέρω, ίσως να εξοστρακίστηκε καμμιά μπαγκέτα πάνω σε καμμιά ζαρντινιέρα και έκανε καρούμπαλο σε κανένα δεκαπεντάχρονο...

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Σιγά τώρα μην αγανακτήσουμε από την "αντιεξουσιαστική" κουκουλοφόρικη προπαγάνδα , σε ένα audio video club. Αλλοίμονο

εκτός κι αν υπάρχει απώτερος σκοπός. Να πάμε να κάψουμε τίποτα ηχειάρες κάποιου συμφορουμίτη ή κανα esoteric , να μάθουν να ακούν από pc και mini συστήματα . -bye-

Στοκχόλμη

Επεισόδια μεταξύ νεαρών και αστυνομίας ξέσπασαν σε πόλη της νότιας Σουηδίας με αφορμή το κλείσιμο ισλαμικού κέντρου στην περιοχή. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι νεαροί επιτέθηκαν με πέτρες και έβαλαν φωτιές σε δύο τουλάχιστον αυτοκίνητα, κάδους απορριμμάτων και άλλα σημεία.
Οι ταραχές σημειώθηκαν στην πόλη Μάλμο, την τρίτη μεγαλύτερη της Σουηδίας. Από τα επεισόδια δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ συνελήφθη ένα άτομο. Τα βίαια επεισόδια πληθαίνουν κάθε βράδυ από τη Δευτέρα και μετά, όταν η αστυνομία απομάκρυνε διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την απομάκρυνση μια ισλαμικής ομάδας από τη βάση της σε μια γειτονιά της πόλης όπου υπάρχουν πολλοί μετανάστες.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι αντιεξουσιαστές από άλλα σημεία της πόλης έφτασαν στο σημείο για να συμμετάσχουν στις διαμαρτυρίες.
Πάντως, η αστυνομία δεν πιστεύει ότι υπάρχει συσχέτιση αυτών των επεισοδίων με τα επεισόδια στην Αθήνα.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=969300&lngDtrID=245

Κι άλλοι μπαχαλάκηδες..Τς Τς, γέμισε ο τόπος ρε παιδί μου..
Μα να μην διαβάζουν ελληνικά φόρουμ;

εκτός κι αν υπάρχει απώτερος σκοπός. Να πάμε να κάψουμε τίποτα ηχειάρες κάποιου συμφορουμίτη ή κανα esoteric , να μάθουν να ακούν από pc και mini συστήματα . -bye-

Πρόλαβε ο μπούλης ρε Μήτσο :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043