Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Δεν είπα ποτέ αυτό. Είπα ότι αυτή την προπαγάνδα των αντιεξουσιαστών την καταπίνουμε σαν μέλι ενώ μόνο στην άλλη θυμόμαστε να βάλουμε το μυαλό μας να bootάρει λίγο.

Παρεπιπτοντως επειδή δεν το πρόλαβα, τι έδειχνε?

Έβλεπα κλήρωση Champions League, δεν ξέρω :flipout::flipout::flipout:

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι αντιεξουσιαστές από άλλα σημεία της πόλης έφτασαν στο σημείο για να συμμετάσχουν στις διαμαρτυρίες.

Με άλλα λόγια, είδαν φως και μπήκαν, είδαν πάρτυ με φωτιές και είπαν "το χάνουμε αυτό?"

Α ρε ιδεολογία....

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Με άλλα λόγια, είδαν φως και μπήκαν, είδαν πάρτυ με φωτιές και είπαν "το χάνουμε αυτό?"

Α ρε ιδεολογία....

Πολύ καλοπροαίρετος εισαι , για να αποδίδεις τέτοιες ιδιότητες σε τέτοια άτομα . Εκτός κι αν το μίσος του κομπλεξικού , αποτυχημένου είναι ιδεολογία .

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Θά παρακαλούσα νά πάψει ο κύριος να μιλάει γενικώς γιά Χρυσαυγίτες εδώ μέσα.
Αλλοιώς να κατονομάσει.
Λογικές κουκουλοφόρων στο φόρουμ οιασδήποτε προελεύσεως δεν περνάνε...

Εγώ δεν είπα κανέναν Χρυσαυγίτη. Αν εσύ αναγνωρίζεις ομοιότητες σε αυτά που λες με αυτά που λέει η Χρυσή Αυγή, είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό μου...

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Πολύ καλοπροαίρετος εισαι , για να αποδίδεις τέτοιες ιδιότητες σε τέτοια άτομα . Εκτός κι αν το μίσος του κομπλεξικού , αποτυχημένου είναι ιδεολογία .

Ειρωνικά μίλησα.... το γιατί δε θεωρώ τους αντιεξουσιαστές ιδεολόγους το περιγραφω στην προηγουμενη σελίδα.

Στα Εξάρχεια, όπως λένε οι μάρτυρες, έπεσαν 3 πυροβολισμοί... Οι 2 σφαίρες δεν ξέρουμε τι απέγιναν, αλλά η τρίτη σφαίρα χτύπησε τον 15χρονο...
Εχω βάσιμες υποψίες ότι η σφαίρα που χτύπησε τον 16χρονο στο Περιστέρι, είναι μία από τις πρώτες 2... Ως γνωστόν, τα Εξάρχεια, κινούνται στον δικό τους χωροχρόνο και τα πάντα εκεί είναι σχετικά... Δηλαδή μπορεί να κινείσαι στα Εξάρχεια και τα πάντα γύρω σου να είναι στο 1973, ή να μπαίνεις σε ένα μαγαζί και η τεχνολογία να είναι του 2010... Μπορεί να βλέπεις την βιτρίνα ενός ετοιμου καλοστημένου μαγαζιού, και σε 5 λεπτά ναγυρνάει ο χρόνος πίσω και να γίνεται γιαπί... ή τους κάδους απορριμμάτων οι οποίοι από ακατέργαστη πλαστική πρώτη ύλη γίνονται κάδοι, εκεί μπορεί να δεις να ακολουθείται η αντίστροφη πορεία... ή την αστυνομική καθημερινότητα αντεστραμμένη, αντι να κυνηγούν και να δέρνουν οι αστυνομικοί τους ταραξίες, να γίνεται το αντίθετο...

Καθόλου απίθανο λοιπόν, η 1η, ή η 2η σφαίρα - ή και οι δύο - να παραβίασε υπο ανεξήγητες μέχρι τώρα συνθήκες και αιτίες το χωροχρονικό συνεχές ή να πέρασε μέσα από μία πύλη σε αυτό, και να μεταφέρθηκε στο μέλλον 10 ημέρες μπροστά, σε άλλο τόπο - τυχαίο - και χτύπησε τον 16χρονο στο Περιστέρι...
Το γεγονός ότι ο κος Κούγιας (όπως μου είπαν, "κούγια" στα αλβανικά σημαίνει "συμφορά") έβαλε στο παιχνίδι την μεταφυσική έννοια του Θεού και της βούλησης αυτού, καθώς και το ότι ο αστυνομικός-θύτης άρχισε ήδη να ακούει φωνές, να βλέπει οράματα και να παίζει σφαλιάρες με δαίμονες, πρέπει σοβαρά να ληφθούν υπ'όψιν και να εξεταστούν διεξοδικά...

Αν η θεωρία μου αποδειχθεί σωστή, τότε πολύ πιθανόν να έχουμε κάποια στιγμή και την εμφάνιση της 3ης αγνοούμενης σφαίρας... Οπότε για καλό και για κακό κρύφτε τους 17χρονους (αυτη την φορά) απ τους δρόμους καθώς με τις μέχρι τώρα γνώσεις μας δεν μπορούμε να προβλέψουμε τίποτα...

:4600:καλο.....................Αλλα γιατι 17χρονους τελειωσαν οι 16χρονοι ?

:4600:καλο.....................Αλλα γιατι 17χρονους τελειωσαν οι 16χρονοι ?

Tώρα που μετά τους αστυνομικούς άρχισαν να δρουν κι οι προβοκάτορες πιστολάδες.... θα τελειώσουν, που θα παει...

Από τη γεωγραφία τυφλών κινητοποιήσεων πιο πολύ μ' ενδιαφέρει η οικονομία και οι κοινωνιολογία ανεπτυγμένων αστικών δημοκρατιών όπως η Σουηδική, που αποτελεί εξάλλου και την πλέον προχωρημένη, δημοκρατική και κοινωνικά δίκαιη εκδοχή κοινωνικού συστήματος της νεώτερης ιστορίας. :rolleyes:

Το βλήμα πάντως στο περιστατικό του Περιστερίου σύμφωνα με τα τελευταία νέα ,προήλθε από απόσταση 70-80 μέτρων.Είχε καθοδική πορεία και γι αυτό τραυμάτισε ελαφρά τον νεαρό στο χέρι.

Αστυνομία και περιπολικά δεν υπήρχαν σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής,εκείνο το βράδυ στα πέριξ.

Το περίεργο κατ εμέ-και οξύμωρο, είναι οτι τον νεαρό τον πήγε ο πατέρας του στο Μετροπόλιταν για τις πρώτες βοήθειες.
Οχι στο ΚΑΤ,ούτε στο ΓΚ Αθηνών (Γεννηματάς), όπου πάνε οι περισσότεροι τραυματίες ως επείγοντα.Αντε και στον Ευαγγελισμό.

Επέλεξε ένα από τα ακριβότερα Ιδιωτικά Νοσοκομεία.Μόνο σ εμένα έκανε εντύπωση αυτό?

Ετσι είναι οι εργατοπατέρες και οι μεγαλοσυνδικάλες."Κράζουμε αλλά στηρίζουμε το Ιδιωτικό Κεφάλαιο."

Τρεχάτε εσείς οι υπόλοιποι τους δικούς σας στα δημόσια γιατί δεν σας περισσεύουν..

Επέλεξε ένα από τα ακριβότερα Ιδιωτικά Νοσοκομεία.

Ετσι είναι οι εργατοπατέρες και οι μεγαλοσυνδικάλες."Κράζουμε αλλά στηρίζουμε το Ιδιωτικό Κεφάλαιο."

Τρεχάτε εσείς οι υπόλοιποι τους δικούς σας στα δημόσια γιατί δεν σας περισσεύουν..

Τώρα το καταλαβες οτι οι εργατοπατέρες πλουτίζουν στις πλάτες των εργατών???

Μεταφέρω κάτι που άκουσα από 3 διαφορετικές πηγές, χωρίς όμως να το δω κάπου γραμμένο, με κάθε επιφύλαξη. Δεν ακούστηκε πυροβολισμός, ενώ το θύμα ένιωσε κάψιμο στο χέρι του απ'το πουθενά, και όταν το κοίταξε το είδε μες στα αίματα.

Αν όντως ισχύει αυτό δε μ'αρέσει καθόλου. Σιγαστήρας, πυροβολισμός από απόσταση, και τραυματισμός στο χέρι. Αυτά είναι ή μια φοβερή σύμπτωση, ή μια επαγγελματική δουλειά.... :BDGBDGB53:

Ρε σεις, ο Πουαρώ είστε ή ο Σέρλοκ?
ΕΛΕΟΣ
Το τσουβάλιασμα πάντως εξακολουθεί.

Προτιμώ τον Πουαρώ. Αλλά γιατί ρωτάς, απαγορεύεται και να προβληματιζόμαστε??? Τόσο πολύ θα σου κοστίσει αν τελικά δεν το έκανε μπάτσος?

Με ξαναπροκαλείς και μου προσάπτεις πράγματα που η φαντασία σου υπαγορεύει (την προηγούμενη φορά έκανες τουμπεκί).