Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Yπάρχουν πάμπολλοι άνθρωποι πού χάνουν την ζωή τους λόγω αθλίων συνθηκών εργασίας(παλιότερα έχω παραθέσει επίσημα στοιχεία τής Ε.Ε.γιά εργατικές ασθένειες και ατυχήματα).
Yπάρχουν άνθρωποι πού χάνονται γιατί η Δημόσια Υγεία νοσεί.
Υπάρχουν παιδιά πού χάνουν τον προορισμό τους γιατί η Δημόσια Παιδεία αδιαφορεί και τά μετατρέπει σε ρομποτάκια...και μάλιστα ημιμαθή.
Το μεταναστευτικό κάνει τζίζ και κανείς δεν το αγγίζει.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει απο τότε πού θυμάμαι τον εαυτό μου...
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και μιά ερασιτεχνική αστυνομία.
Προσωπικά δεν έχω ανάγκη να δημιουργήσω άλλους ´ήρωες´.
Εζησα και αγριότερες εποχές αλλά δεν είδα τίποτα καινούριο ούτε απο ´σοσιαλιστές´ούτε απο ´συντηρητικούς´...
Οπότε ή θα υπάρξει οργανωμένη αντίδραση τών Πολιτών γενικά για την Οικονομική κρίση και τά υπόλοιπα ή αλλοιώς ολα θα ξεχαστούν και θα ξανακρυφτούμε στίς τρύπες μας.
Υ.Γ.
Και αδιαφορώ πλήρως πώς εκμεταλλεύεται ο κάθε κομματικός μηχανισμός ένα απαράδεκτο γεγονός.
Ξαναθυμίζω πώς ο Καλτεζάς σκοτώθηκε επι ΠΑΣΟΚ..Αλλά αυτό το ξέχασαν αυτοί πού σκούζουν σημερα................

:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Και βάσει Νόμου (μιας και το κατέχεις), ούτε ο μελίστας είναι δολοφόνος, αφού αθωώθηκε.

Δεν λέω για τον Μελίστα, ούτε και τις πολύκροτες υποθέσεις. Αλλά εδώ ακόμη και τις συμπλοκές στα σύνορα τις βγάζουν δολοφονίες. Ξέρεις εάν σε αυτούς που αορίστως ανεφέρονται ως "λαθρομετανάστες" δεν ήταν και έμποροι ναρκωτικών? Αυτό είναι το θέμα, ότι σελίδες όπως το indymedia δεν έχουν βγει να πουν έστω και μία φορά κάτι που να δικαιολογεί μία έστω περίπτωση χρήσης βίας από αστυνομικούς. Καλό είναι βέβαια να τα διαβάζουμε όλα, αλλά αγνή πηγή ενημέρωσης δεν υφίσταται. Όλοι έχουν τις σκοπιμότητές τους.

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Καλό είναι βέβαια να τα διαβάζουμε όλα, αλλά αγνή πηγή ενημέρωσης δεν υφίσταται. Όλοι έχουν τις σκοπιμότητές τους.

Τα είπες όλα...

Απορία κρίσεως που δεν απαντήθηκε ποτέ απο τούς ´αρμοδίους´:Το παράρτημα τού Indymedia Θεσσαλονίκης έκλεισε μέ συγκεκριμένες κατηγορίες τών υπευθύνων του για το Κεντρικό Μαγαζί...Κατι για τον Γιωργάκη τον Σόρος και λοιπές Πολυεθνικές ψελλίσανε ......................
Το θέμα θάφτηκε επιμελώς απο αυτούς που έχουν αναδείξει το indymedia σε ´κριτή´τών Πολιτικών και Εθνικών Θεμάτων τής Χώρας..
Καί οποιος θέλει ας ψάξει τον ρόλο και τών ´Αntifa'...
Αντε γιατί νταβατζήδες στο κεφάλι μας τύπου ´αντεξουσιστών´πού αντικειμενικά εξυπηρετούν την Αρχουσα Τάξη τής Χώρας δεν πολυγουστάρουμε όλοι ............

Νομίζω τα ισοπεδώσαμε όλα. Σκέτη προπαγάνδα αυτό το ποστ κατά την γνώμη μου...πολύ αόριστο, χωρίς να διευκρινίζει τίποτα από τις συθήκες που έγιναν τα περιστατικά.

Ο Δημήτρης διευκρίνησε τους λόγους παράθεσης, ας μην προσδώσουμε και σκοπιμότητες σε αυτό που βάζει, ήδη διευκρίνησε ότι δεν προσυπογράφει ανεξαιρέτως ό,τι πόσταρε. Υπάρχει και αυτό ως άποψη, ας πάμε παρακάτω, παρακαλώ.

Ο Δημήτρης διευκρίνησε τους λόγους παράθεσης, ας μην προσδώσουμε και σκοπιμότητες σε αυτό που βάζει, ήδη διευκρίνησε ότι δεν προσυπογράφει ανεξαιρέτως ό,τι πόσταρε. Υπάρχει και αυτό ως άποψη, ας πάμε παρακάτω, παρακαλώ.

Όχι παιδιά, παρανόηση. Σαν ποστ δεν έννοω του Δημήτρη. Εννοώ το κείμενο. Το θεώρησα αυτονόητο μιας και από την αρχή μας παρέθεσε την πηγή. Το προπαγάνδα πήγαινε στο site και όχι στον Δημήτρη. Συγγνώμη αν δεν το έγραψα σωστά και κατανοητά.

Απορία κρίσεως που δεν απαντήθηκε ποτέ απο τούς ´αρμοδίους´:Το παράρτημα τού Indymedia Θεσσαλονίκης έκλεισε μέ συγκεκριμένες κατηγορίες τών υπευθύνων του για το Κεντρικό Μαγαζί...Κατι για τον Γιωργάκη τον Σόρος και λοιπές Πολυεθνικές ψελλίσανε ......................
Το θέμα θάφτηκε επιμελώς απο αυτούς που έχουν αναδείξει το indymedia σε ´κριτή´τών Πολιτικών και Εθνικών Θεμάτων τής Χώρας..
Αντε γιατί νταβατζήδες στο κεφάλι μας τύπου ´αντεξουσιστών´πού αντικειμενικά εξυπηρετούν την Αρχουσα Τάξη τής Χώρας δεν πολυγουστάρουμε όλοι ............

Σπύρο, καθένας επιλέγει από που θα ενημερώνεται. Τυχαίνει να διαβάζω και το Indymedia. Δεν νομίζω να απαγορεύεται.
Και όπως όλα τα ΜΜΕ, εξυπηρετεί συμφέροντα.
Πάντως το προτιμώ από Λαμπράκηδες, Μπόμπολες και λοιπούς μεγαλο......(λογοκρίθηκε από μένα)

Η δολοφονία Live...

Σπύρο, καθένας επιλέγει από που θα ενημερώνεται. Τυχαίνει να διαβάζω και το Indymedia. Δεν νομίζω να απαγορεύεται.
Και όπως όλα τα ΜΜΕ, εξυπηρετεί συμφέροντα.
Πάντως το προτιμώ από Λαμπράκηδες, Μπόμπολες και λοιπούς μεγαλο......(λογοκρίθηκε από μένα)

Προσωπικά επίσης ενημερώνομαι απο πολλές πηγές.
Ουδέν μεμπτόν.Και καμιά αιχμή πρός εσένα φυσικά
Αλλά επειδή ενημερώνομαι έχω το δικαίωμα και να τίς κρίνω..
Και προσωπικά δεν βλέπω καμιά διαφορά μεταξύ εκδοτών τού ´Κατεστημένου´μέ διεθνείς οργανώσεις μονόπλευρης ενημέρωσης..
Επίσης ακομα αναμένω απο ´αντεξουσιαστικές´πηγές ενημέρωσης να καταδικάσουν έστω και μιά φορά καταπίεση ομοεθνών τους απο στρατοκρατικά καθεστώτα(βλέπε Αγκυρα).

Υπάρχει κανένα αντίστοιχο site για τους δολοφονημένους "μπάτσους"?

Γιατί συνήθως περνάνε στο ντούκου αυτά.
Δεν πουλάει η "είδηση".

παράδειγμα ,πριν λίγα χρόνια την Παραμονή Πρωτοχρονιάς,ο Ειδ.Φρουρός που εκτελέστηκε στο φυλάκιό του?
Ο ακόμα παράλυτος νεαρός αστυνόμος,θύμα των παλληκαριών των Ζωνιανών?

Δεν τους γουστάρω.Μου έχουν φερθεί και εμέν άδικα πολλάκις (και προσβλητικά).

αλλά δεν αντέχω επίσης την μονομερή και αντικειμενική "ενημερωση".

Για τα Κ@λοκάναλα δεν το συζητώ.
Αυτά τα καλόπαιδα των Εξαρχείων που ψοφάνε για φασαρίες,θα τα παραδεχόμουνα αν ¨"χτυπούσαν" τους τηλεοπτικούς σταθμούς.Εκεί θα τους έβγαζα το καπέλο..

Οσο για το παιδί που χάθηκε,όντως κρίμα.Ατιμη ηλικία και ύπουλοι αυτοί που τον πήραν στον λαιμό τους.
Και από τις δύο πλευρές..

Το κλείσιμο του θες . ινδυ μεδια . οργκ (επίτηδες το γράφω με ελληνικά για να μην το πιάσει μηχανή αναζήτησης) έγινε με αίμα. Στην κυριολεξία και όχι μόνον ενός ατόμου. Οι συμπλοκές ήταν σκληρές και κράτησαν περισσότερο από μια μέρα. Όλα τα στόματα παραμένουν κλειστά. Προσπάθησα να βρω την άκρη (με ενδιαφέρει επαγγελματικά) πριν ένα χρόνο. Κάποια μέρα με πήραν τηλέφωνο από τη σχολή. Βρήκαν σπασμένη την πόρτα μου, αλλά εντελώς απείραχτο το γραφείο μου. Δεν κατάλαβα για ποιό λόγο, αργότερα όμως πήρα εμέιλ αποτρεπτικό για τη συνέχιση της έρευνάς μου. Όταν προχώρησα να δω από που ήλθε (μήπως και μου έκανε κάποιος πλάκα) είδα ότι οτι το ip ήταν από την προέκταση της Τοσίτσα στην Αθήνα.

αλλά αυτά δεν ενδιαφέρουν το θέμα μας.

Η δολοφονία Live...

Εύγε στο ένστολο τετράποδο και σ'αυτούς που θα το υποστηρίξουν!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Το κλείσιμο του θες . ινδυ μεδια . οργκ (επίτηδες το γράφω με ελληνικά για να μην το πιάσει μηχανή αναζήτησης) έγινε με αίμα. Στην κυριολεξία και όχι μόνον ενός ατόμου. Οι συμπλοκές ήταν σκληρές και κράτησαν περισσότερο από μια μέρα. Όλα τα στόματα παραμένουν κλειστά. Προσπάθησα να βρω την άκρη (με ενδιαφέρει επαγγελματικά) πριν ένα χρόνο. Κάποια μέρα με πήραν τηλέφωνο από τη σχολή. Βρήκαν σπασμένη την πόρτα μου, αλλά εντελώς απείραχτο το γραφείο μου. Δεν κατάλαβα για ποιό λόγο, αργότερα όμως πήρα εμέιλ αποτρεπτικό για τη συνέχιση της έρευνάς μου. Όταν προχώρησα να δω από που ήλθε (μήπως και μου έκανε κάποιος πλάκα) είδα ότι οτι το ip ήταν από την προέκταση της Τοσίτσα στην Αθήνα.

αλλά αυτά δεν ενδιαφέρουν το θέμα μας.

Ενδιαφέρουν,γιατί η πλήρης ενημέρωση μονον καλό κάνει,εστω και off-topic.
Και μιά μέρα μονον εάν ανελαμβαναν την Εξουσία(oι εξουσιαστές ´αντεξουσιαστές´) πολλοί θα βλέπαμε τά ραδίκια ανάποδα.
Και πρώτοι απόλους αυτοί που τολμάνε να διαχωρίζουν την Δημοκρατική Αριστερά απο τέτοιους χώρους.

Προσωπικά επίσης ενημερώνομαι απο πολλές πηγές.
Ουδέν μεμπτόν.Και καμιά αιχμή πρός εσένα φυσικά
Αλλά επειδή ενημερώνομαι έχω το δικαίωμα και να τίς κρίνω..
Και προσωπικά δεν βλέπω καμιά διαφορά μεταξύ εκδοτών τού ´Κατεστημένου´μέ διεθνείς οργανώσεις μονόπλευρης ενημέρωσης..
Επίσης ακομα αναμένω απο ´αντεξουσιαστικές´πηγές ενημέρωσης να καταδικάσουν έστω και μιά φορά καταπίεση ομοεθνών τους απο στρατοκρατικά καθεστώτα(βλέπε Αγκυρα).

Σπύρε, καμιά φορά κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος.
Πιο πολύ "κριτική" κάνεις στους "αντιεξουσιαστές" παρά στους "εξουσιαστές".
Το τι κρύβεται πίσω απ το κάθε μέσον ενημέρωσης σίγουρα πρέπει να το ψάχνουμε αλλά και τι συμφέροντα εξυπηρετεί.
Και για πολλοστή φορά λέω ότι δεν υιοθετώ κάτι απ το κείμενο που παρέθεσα (θα μπορούσε να είναι απ τον Ελεύθερο Τύπο ή την Ελευθεροτυπία).

Oταν οι ´αντεξουσιαστές´αποτελούν οργανικό τμήμα τής Εξουσίας δεν τούς ξεχωρίζω.
Και η προσωπική μου θέση είναι πώς επιδιώκουν αντιδράσεις ´αγανακτισμένων Πολιτών´για σκλήρυνση τών αυταρχικών μέτρων.
Η αποστροφή μου για τον συγκεκριμένο χώρο ειναι δεδηλωμένη και ίδια μέ της Ακρας Δεξιάς.
Δικαίωμά μου.