Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Oταν οι ´αντεξουσιαστές´αποτελούν οργανικό τμήμα τής Εξουσίας δεν τούς ξεχωρίζω.
Και η προσωπική μου θέση είναι πώς επιδιώκουν αντιδράσεις ´αγανακτισμένων Πολιτών´για σκλήρυνση τών αυταρχικών μέτρων.
Η αποστροφή μου για τον συγκεκριμένο χώρο ειναι δεδηλωμένη και ίδια μέ της Ακρας Δεξιάς.
Δικαίωμά μου.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Δλδ. όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις ομάδες, επιδιώκουν "αντιδράσεις ´αγανακτισμένων Πολιτών´για σκλήρυνση τών αυταρχικών μέτρων"?
Να μου πεις για κάποιους "μέντορες", ναι, συμφωνώ, αλλά όχι για τον κάθε νέο που η κοινωνία μας έχει τεράστια ευθύνη για τις επιλογές του.
Είναι σαν να κατηγορείς τους ναρκομανείς και όχι τους εμπόρους και αυτούς που οδηγούν τα παιδιά στα ναρκωτικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ενδιαφέρουν,γιατί η πλήρης ενημέρωση μονον καλό κάνει,εστω και off-topic.
Και μιά μέρα μονον εάν ανελαμβαναν την Εξουσία(oι εξουσιαστές ´αντεξουσιαστές´) πολλοί θα βλέπαμε τά ραδίκια ανάποδα.
Και πρώτοι απόλους αυτοί που τολμάνε να διαχωρίζουν την Δημοκρατική Αριστερά απο τέτοιους χώρους.

Παρακολουθώ από κοντά (με προσωπική παρουσία) το χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (από ΚΚΕΜΛ μέχρι ΟΣΕ και πέρα από αυτούς), όπως και των ανένταχτων και των αντιεξουσιαστών, αλλά όχι των καθεαυτών αναρχικών.

Σε πολλά συμφωνώ μαζί τους (όχι με όλους ούτε και πάντα, ούτε και σε όλα τα θέματα).

δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο, διότι θα κληθώ για κατάθεση, άρα μπορεί να λογίζομαι από το χώρο αυτό στο μέλλον ως καρφί.

Εδώ μιλάμε για σχέση αστυνομίας-πολιτών και όχι αστυνομίας-αντιεξουσιαστών.

Τα βόδια που αναθράφηκαν με τον Τερμινέητορ του καλλιτέχνη Σβαρτζενέγκερ χαλάνε αυτή τη σχέση, ανεξαρτήτως ποιός κυβερνά από τους δυό μεγάλους.
Και όπως όλοι ξέρουμε, στα εν λόγω βόδια μόνο το μπατσιλίκι ταιριάζει σαν πορεία ζωής...

Θα σταθω μονο σε καποιες λεπτομερειες που μου εκαναν εντυπωση απο τις περιγραφες των αυτοπτων μαρτυρων οπως αυτες αναμεταδοθηκαν απο τα καναλια (μας)

Το περιστατικο συνεβη λιγο μετα τις 9 το βραδυ.Δεν θεωρω οτι ειναι αργα για ενα 15χρονο να κυκλοφορει εξω στο δρομο Σαββατοβραδο

Συγκεντρωθηκε ενα πληθος περιπου 30 ατομων και ειχαν φραστικο επεισοδιο με τους 2 ειδικους φρουρους.Ακομα κι εγω/εμεις αν βρισκομασταν στην περιοχη και γινοταν ξαφνικα ενα τετοιο σκηνικο,δεν θα πλησιαζαμε λιγο πιο κοντα, απο περιεργεια εστω, να δουμε με τα ματια μας τι γινεται?

Η αποσταση του πληθους απο τους 2 ειδικους φρουρους ηταν περιπου 50 μετρα.Απο αυτη την αποσταση,ενας εκ των δυο σημαδεψε και πυροβολησε με κατευθυνση το πληθος.Θα μπορουσε να μην ειχε πετυχει τιποτα,να ειχε πετυχει καποιον αλλο,τη σερβιτορα στη διπλανη καφετερια ή εναν ανυποψιαστο περαστικο

Για την ιστορια, 2 πρωην συμμαθητες μου εγιναν ειδικοι φρουροι.Αμφοτεροι δυσκολευτηκαν να τελειωσουν το γυμνασιο

Δλδ. όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις ομάδες, επιδιώκουν "αντιδράσεις ´αγανακτισμένων Πολιτών´για σκλήρυνση τών αυταρχικών μέτρων"?
Να μου πεις για κάποιους "μέντορες", ναι, συμφωνώ, αλλά όχι για τον κάθε νέο που η κοινωνία μας έχει τεράστια ευθύνη για τις επιλογές του.
Είναι σαν να κατηγορείς τους ναρκομανείς και όχι τους εμπόρους και αυτούς που οδηγούν τα παιδιά στα ναρκωτικά.

Φυσικά δεν ευθύνονται τά θυμωμένα παιδιά.Τοχω ξαναγράψει.
Αλλά ας πετάξουν τούς χαφιέδες και τούς εμπόρους απο μέσα οι διάφοροι ηγετίσκοι πού οδηγούν νέα παιδιά σε ´τυφλές και αδιέξοδες´συγκρούσεις...Η αυτοί πού θεωρούν τίς ληστείες ´επαναστατική πράξη´.
Δεν με αφορά ο συγκεκριμένος χώρος...Ακομα και παλιότερα πού τά πράγματα ήσαν λιγότερο θολά οι ηγετίσκοι τους ήσαν φανατικοί Εξουσιαστές(της δικής τους εξουσίας και μόνον βέβαια).
Kαί το παιχνίδι τους δεν θα το παίξω ποτέ,ακόμα και σε μιά τέτοια θλιβερή μέρα.

αφου ολα αυτα ειναι αντιδρασεις προς την λεγομενη εξουσια..γιατι δεν πανε να τα κανουν στις συγκεκριμενες περιοχες που διαμενουν οι εκπροσωποι της εξουσιας? εκτος και αν θεωρουν οτι εξουσια ειναι οι μαγαζοτορες και οι ιδιοκτητες των αυτοκινητων που καιγονται!

Εδώ μιλάμε για σχέση αστυνομίας-πολιτών και όχι αστυνομίας-αντιεξουσιαστών.

Τα βόδια που αναθράφηκαν με τον Τερμινέητορ του καλλιτέχνη Σβαρτζενέγκερ χαλάνε αυτή τη σχέση, ανεξαρτήτως ποιός κυβερνά από τους δυό μεγάλους.
Και όπως όλοι ξέρουμε, στα εν λόγω βόδια μόνο το μπατσιλίκι ταιριάζει σαν πορεία ζωής...

...ευχομαι να μην πεσουμε ποτε θυματα αυτων των πολιτων....:violent-smiley-030:

Καλά, οι μαγαζάτορες θα κάνουν πολύ Καλά Χριστούγεννα.
Το πρώτο πράγμα που ασφαλίζουν τα μαγαζιά τους, είναι για "τρομοκρατικές" επιθέσεις.
Και με την αναδουλειά που είχα, ποιος την χάρη τους.

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

...ευχομαι να μην πεσουμε ποτε θυματα αυτων των πολιτων....:violent-smiley-030:

Θα έχουν προλάβει οι μπάτσοι.
Α, κάτι άλλο.
Η ΝΕΤ έχει γίνει ΥΕΝΕΔ.

Θα σταθω μονο σε καποιες λεπτομερειες που μου εκαναν εντυπωση απο τις περιγραφες των αυτοπτων μαρτυρων οπως αυτες αναμεταδοθηκαν απο τα καναλια (μας)

Το περιστατικο συνεβη λιγο μετα τις 9 το βραδυ.Δεν θεωρω οτι ειναι αργα για ενα 15χρονο να κυκλοφορει εξω στο δρομο Σαββατοβραδο

Συγκεντρωθηκε ενα πληθος περιπου 30 ατομων και ειχαν φραστικο επεισοδιο με τους 2 ειδικους φρουρους.Ακομα κι εγω/εμεις αν βρισκομασταν στην περιοχη και γινοταν ξαφνικα ενα τετοιο σκηνικο,δεν θα πλησιαζαμε λιγο πιο κοντα, απο περιεργεια εστω, να δουμε με τα ματια μας τι γινεται?

Η αποσταση του πληθους απο τους 2 ειδικους φρουρους ηταν περιπου 50 μετρα.Απο αυτη την αποσταση,ενας εκ των δυο σημαδεψε και πυροβολησε με κατευθυνση το πληθος.Θα μπορουσε να μην ειχε πετυχει τιποτα,να ειχε πετυχει καποιον αλλο,τη σερβιτορα στη διπλανη καφετερια ή εναν ανυποψιαστο περαστικο

Για την ιστορια, 2 πρωην συμμαθητες μου εγιναν ειδικοι φρουροι.Αμφοτεροι δυσκολευτηκαν να τελειωσουν το γυμνασιο

και να εισαι σίγουρος ότι δεν ειναι μόνο αυτοί.....
σε ενα μεγάλο ποσοστό τα άτομα που γίνονται ειδικοί φρουροί
ειναι με I.Q ραδικιού!
υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά είναι τόσο λίγες που χάνονται στο πλήθος

Τους ασφαλίζουν ακόμα οι εταιρείες, αυτούς στην περιοχή (Στουρνάρη, Τοσίτσα, κλπ);

Και αν ναί μέ τί ασφάλιστρο??
Λές να επιδιώκουν οι ίδιοι νά καίγονται???:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

αφου ολα αυτα ειναι αντιδρασεις προς την λεγομενη εξουσια..γιατι δεν πανε να τα κανουν στις συγκεκριμενες περιοχες που διαμενουν οι εκπροσωποι της εξουσιας? εκτος και αν θεωρουν οτι εξουσια ειναι οι μαγαζοτορες και οι ιδιοκτητες των αυτοκινητων που καιγονται!

δεν μπορούν. Βασικό στοιχείο του αντάρτικου πόλεων, είναι το Hit and run. Δεν πρέπει να αποκλειστούν οι δίοδοι διαφυγής. Ο αντάρτης (χρησιμοποιώ επίτηδες αυτό τον όρο) ΔΕΝ πρέπει ποτέ να πέσει στα χέρι ατης αστυνομίας για διάφορους λόγους.

Αλλά από ότι φαίνεται, αυτή τη φορά, δεν είχαμε ούτε αντάρτες, ούτε αντεξουσιαστές, ούτε μπαχαλάκηδες, απλώς περαστικούς, ή θαμώνες της πλατείας και κάποιους "φορτωμένους" αστυνομικούς.

Τους ασφαλίζουν ακόμα οι εταιρείες, αυτούς στην περιοχή (Στουρνάρη, Τοσίτσα, κλπ);

Παρακαλάνε οι ασφαλιστές.
Και το ξέρω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

και δεν μου λετε..αυτοι τωρα σε κανα δυο εβδομαδες θα μοιρασουν τροφιμα απο σουπερ μαρκετ..και θα γινουν οι ρομπεν των φτωχων?