Oταν οι ´αντεξουσιαστές´αποτελούν οργανικό τμήμα τής Εξουσίας δεν τούς ξεχωρίζω.
Και η προσωπική μου θέση είναι πώς επιδιώκουν αντιδράσεις ´αγανακτισμένων Πολιτών´για σκλήρυνση τών αυταρχικών μέτρων.
Η αποστροφή μου για τον συγκεκριμένο χώρο ειναι δεδηλωμένη και ίδια μέ της Ακρας Δεξιάς.
Δικαίωμά μου.
Ενδιαφέρουν,γιατί η πλήρης ενημέρωση μονον καλό κάνει,εστω και off-topic.
Και μιά μέρα μονον εάν ανελαμβαναν την Εξουσία(oι εξουσιαστές ´αντεξουσιαστές´) πολλοί θα βλέπαμε τά ραδίκια ανάποδα.
Και πρώτοι απόλους αυτοί που τολμάνε να διαχωρίζουν την Δημοκρατική Αριστερά απο τέτοιους χώρους.
Δλδ. όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις ομάδες, επιδιώκουν "αντιδράσεις ´αγανακτισμένων Πολιτών´για σκλήρυνση τών αυταρχικών μέτρων"?
Να μου πεις για κάποιους "μέντορες", ναι, συμφωνώ, αλλά όχι για τον κάθε νέο που η κοινωνία μας έχει τεράστια ευθύνη για τις επιλογές του.
Είναι σαν να κατηγορείς τους ναρκομανείς και όχι τους εμπόρους και αυτούς που οδηγούν τα παιδιά στα ναρκωτικά.
Εδώ μιλάμε για σχέση αστυνομίας-πολιτών και όχι αστυνομίας-αντιεξουσιαστών.
Τα βόδια που αναθράφηκαν με τον Τερμινέητορ του καλλιτέχνη Σβαρτζενέγκερ χαλάνε αυτή τη σχέση, ανεξαρτήτως ποιός κυβερνά από τους δυό μεγάλους.
Και όπως όλοι ξέρουμε, στα εν λόγω βόδια μόνο το μπατσιλίκι ταιριάζει σαν πορεία ζωής...
...ευχομαι να μην πεσουμε ποτε θυματα αυτων των πολιτων....:violent-smiley-030:
Θα σταθω μονο σε καποιες λεπτομερειες που μου εκαναν εντυπωση απο τις περιγραφες των αυτοπτων μαρτυρων οπως αυτες αναμεταδοθηκαν απο τα καναλια (μας)
Το περιστατικο συνεβη λιγο μετα τις 9 το βραδυ.Δεν θεωρω οτι ειναι αργα για ενα 15χρονο να κυκλοφορει εξω στο δρομο Σαββατοβραδο
Συγκεντρωθηκε ενα πληθος περιπου 30 ατομων και ειχαν φραστικο επεισοδιο με τους 2 ειδικους φρουρους.Ακομα κι εγω/εμεις αν βρισκομασταν στην περιοχη και γινοταν ξαφνικα ενα τετοιο σκηνικο,δεν θα πλησιαζαμε λιγο πιο κοντα, απο περιεργεια εστω, να δουμε με τα ματια μας τι γινεται?
Η αποσταση του πληθους απο τους 2 ειδικους φρουρους ηταν περιπου 50 μετρα.Απο αυτη την αποσταση,ενας εκ των δυο σημαδεψε και πυροβολησε με κατευθυνση το πληθος.Θα μπορουσε να μην ειχε πετυχει τιποτα,να ειχε πετυχει καποιον αλλο,τη σερβιτορα στη διπλανη καφετερια ή εναν ανυποψιαστο περαστικο
Για την ιστορια, 2 πρωην συμμαθητες μου εγιναν ειδικοι φρουροι.Αμφοτεροι δυσκολευτηκαν να τελειωσουν το γυμνασιο
Τους ασφαλίζουν ακόμα οι εταιρείες, αυτούς στην περιοχή (Στουρνάρη, Τοσίτσα, κλπ);
αφου ολα αυτα ειναι αντιδρασεις προς την λεγομενη εξουσια..γιατι δεν πανε να τα κανουν στις συγκεκριμενες περιοχες που διαμενουν οι εκπροσωποι της εξουσιας? εκτος και αν θεωρουν οτι εξουσια ειναι οι μαγαζοτορες και οι ιδιοκτητες των αυτοκινητων που καιγονται!
Τους ασφαλίζουν ακόμα οι εταιρείες, αυτούς στην περιοχή (Στουρνάρη, Τοσίτσα, κλπ);
...ευχομαι να μην πεσουμε ποτε θυματα αυτων των πολιτων....:violent-smiley-030:
και δεν μου λετε..αυτοι τωρα σε κανα δυο εβδομαδες θα μοιρασουν τροφιμα απο σουπερ μαρκετ..και θα γινουν οι ρομπεν των φτωχων?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.