petronik
Μέλος Σωματείου
Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού
Μηπως εσυ εχεις αλλο εργοδοτη και αυτοι αλλο εργοδοτη?μηπως αλλο δημοσιο ειναι η ΕΡΤ και αλλο η ΕΛΑΣ?
Να ρωτήσω κάτι εγώ ρε παιδιά; Αν αύριο χαλάσει μια κονσόλα στην ΕΡΤ και εγώ κάτσω και την κοιτάω να καταστρέφεται αντί να τη φτιάξω (όπως και είναι η δουλειά μου), δεν θα παραπεμφθώ από τους ανωτέρους μου στο πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης ή έστω της στέρησης μισθού; Οι αστυφύλακες που απλά παρακολουθούν χωρίς να επεμβαίνουν και να συλλαμβάνουν εντός νομίμων πλαισίων (το τονίζω αυτό) τους αντιεξουσιαστές (με τους οποίους έχουν και βεντέτα μην ξεχνιόμαστε) να καίνε τα καταστήματα στο κέντρο, πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους, για την οποία και πληρώνονται; Θα πρέπει να συνεχίζουν να την κάνουν ή θα πρέπει να απολυθούν; Ακόμα και αν εκτελούν εντολές, δεν παραβάινουν το καθήκον τους όταν βλέπουν να συντελείται έγκλημα μπροστά στα μάτια τους και δεν κάνουν τίποτα για να το αποτρέψουν ή να συλλάβουν τον ένοχο;
Μηπως εσυ εχεις αλλο εργοδοτη και αυτοι αλλο εργοδοτη?μηπως αλλο δημοσιο ειναι η ΕΡΤ και αλλο η ΕΛΑΣ?