D I M __ Z
AVClub Fanatic
πάντως από τις λίγες προτάσεις που ακούστηκαν ήταν του Σπύρου (αναφερόμενος σε μήνυμα του Βλασίδη) σχετικά με αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Παιδεία , και που ήταν απόλυτα σωστές
Δεν ξερω την ηλικια σου, ουτε αν εχεις δικη σου οικογενεια.
Αν εχεις ομως θα ξερεις(η οταν κανεις θα καταλαβεις) οτι αυτο που φοβομαστε ολοι εμεις που αντιδρουμε στην βια χωρις νοημα και ορια ειναι πρωτιστως για τα παιδια μας και μετα για εμας.
Ετσι τα φερνει η ζωη που το κουκουλι της οικογενειας σε αλλαζει απο ατομο σε ανθρωπο.(σε φυσιολογικες συνθηκες)
Ποιος ειπε οτι δεν ασχολουμαστε με αυτα που λες?
Και τι πρεπει να "κανουμε δηλαδη?"
Να βγουμε να διαλυσουμε την Ελλαδα?
Τον αγνωστο στρατιωτη τον πυρπολησε κουκουλοφορος και οχι μαθητης.
Αυτοι πεθανανε για να γραφεται σημερα εσεις αυτα τα λιγοτερο που μπορω να πω προσβλητικα!!
Ντροπη!
Και βέβαια έχω...αλλά νομίζω δε λέμε κάτι διαφορετικό..έτσι καταλαβα..
Λάθος είμαι;
παιδια εγω εχω να πω οτι
ναι κριμα που σκοτωθηκε ενας αθωος και μαλιστα 15 χρονον
φταει ο ειδικος φρουρος(ναι ειδικος φρουρος ειναι οχι αστυνομικος μην τα μπερδευουμε) ακομα και αν το εκανε καταλαθος.
δεν πρεπει να κατηγορουμε εναν ολοκληρο κλαδο.
τι θα κανατε χωρις αστυνομικους??/?
οσον αφορα αυτους που σπανε αυτοκινητα και καταστηματα ειναι απλα τσογλανια και χαμουρια που δεν δουλεψαν ποτε για να δουν πως βγαινουν τα λ7 και καταστρεφουν περιουσιες αλλων.
εγω ειμαι υπερ σε σχεση με το αν εκαναν καλα και πυροβολησανε μερικοι αστυνομικοι μετα και για να πω την αληθεια επρεπε να πυροβολησουν αυτους που σπαγανε(εστω με πλαστικες σφαιρες) και οχι να παρακολουθουν σαν χανοι.
ευτυχως στα γιαννενα μικρο το κακο.
γνωστος μου περασε 2 βραδια μεσα στο καταστημα με την καραμπινα.
οταν με το καλο γινω αστυνομικος δεν θα αφησω κανεναν αλλοδαπο να κανει πλιατσικο ,οσο βεβαια περνα απο το χερι μου.
σταματηστε να βλεπετε παντου 'βαλτούς' και θεωριες συνωμοσιας ρε σεις
ειπα πρωτος αν φταιει ο τυπος να τον διαλυσουν
αλλα ας κρατησουμε μια επιφυλαξη
οχι βρηκαμε μπατσο ας τον καψουμε
παιδια εγω εχω να πω οτι
φταει ο ειδικος φρουρος(ναι ειδικος φρουρος ειναι οχι αστυνομικος μην τα μπερδευουμε) ακομα και αν το εκανε καταλαθος.
οσον αφορα αυτους που σπανε αυτοκινητα και καταστηματα ειναι απλα τσογλανια και χαμουρια που δεν δουλεψαν ποτε για να δουν πως βγαινουν τα λ7 και καταστρεφουν περιουσιες αλλων.
εγω ειμαι υπερ σε σχεση με το αν εκαναν καλα και πυροβολησανε μερικοι αστυνομικοι μετα και για να πω την αληθεια επρεπε να πυροβολησουν αυτους που σπαγανε(εστω με πλαστικες σφαιρες) και οχι να παρακολουθουν σαν χανοι.
γνωστος μου περασε 2 βραδια μεσα στο καταστημα με την καραμπινα.
οταν με το καλο γινω αστυνομικος δεν θα αφησω κανεναν αλλοδαπο να κανει πλιατσικο ,οσο βεβαια περνα απο το χερι μου.
παιδια εγω εχω να πω οτι
.
Καταλαβα και καλα μαλιστα!
Eννοω οτι απο τετοια τυφλη βια απο μερους των αρχων δεν μπορεις να ξεφυγεις.
Και χτυπα ξυλο καποια μερα θαναι το παιδι σου.
Αυτο δεν πρεπει να το διασφαλισουμε καπως καποια στιγμη? Και να μην εξαρταται απο το ποιοι ειμαστε απλως ?
Αυτος ο κλαδος με αφορμη τετοια γεγονοτα θα πρεπει να μεταμορφωθει καποια μερα σε ουσιαστικη δυναμη περιφρουρησης και οχι σε σωματοφυλακες πλουσιων και "επωνυμων", σε ανθρωπους με στοιχειωδη εκπαιδευση και ψυχολογικες εξετασεις αντι για κομματικες τοποθετησεις και ρουσφετοκινησεις και σε συνανθρωπους που ειναι εδω για να ειναι διπλα στον πολιτη που εχει την αναγκη του και οχι να τον πυροβολει επειδη στο σπιτι πεφτει παντοφλα.
Οσο για τον υπανθρωπο αυτο το μονο που θελουμε - πια- ειναι δικαιοσυνη απο το ειδος που εχει εκλειψει σε παρομοια περιστατικα τελευταια...
Ναι σωστότατο...αλλά κι εμείς σαν γονεις θα του δείξουμε τι πρέπει να προσέχει και να αποφευγει έτσι;
Δε θα αποποιηθούμε των ευθυνών μας..και στην κακιά στιγμή θα ρίχνουμε ευθύνες σ αλλους!
Μιλάω γενικά έτσι;
ο ειδικος φρουρος εκτος απο μπατσος ειναι και ψευτης.
Δεν ειχα διαμορφωσει σαφη αποψη μεχρι που ακουσα την απολογια.
Μπατσος και οχι ειδικος φρουρος λοιπον. Να σαπισει στη φυλακη...
επειδη τα περασα τα τεστ...
ηθελα να σου πω οτι περναμε ψυχολογικα τεστ και πολυ καλη εκπαιδευση.
οι αστυνομικοι.
γιατους ειδικους φρουρους ναι ειναι οντως λιγη η εκπειδευση και υστερει![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.