Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

πάντως από τις λίγες προτάσεις που ακούστηκαν ήταν του Σπύρου (αναφερόμενος σε μήνυμα του Βλασίδη) σχετικά με αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Παιδεία , και που ήταν απόλυτα σωστές

Δεν ξερω την ηλικια σου, ουτε αν εχεις δικη σου οικογενεια.

Αν εχεις ομως θα ξερεις(η οταν κανεις θα καταλαβεις) οτι αυτο που φοβομαστε ολοι εμεις που αντιδρουμε στην βια χωρις νοημα και ορια ειναι πρωτιστως για τα παιδια μας και μετα για εμας.

Ετσι τα φερνει η ζωη που το κουκουλι της οικογενειας σε αλλαζει απο ατομο σε ανθρωπο.(σε φυσιολογικες συνθηκες)

Και βέβαια έχω...αλλά νομίζω δε λέμε κάτι διαφορετικό..έτσι καταλαβα..
Λάθος είμαι;

Ποιος ειπε οτι δεν ασχολουμαστε με αυτα που λες?
Και τι πρεπει να "κανουμε δηλαδη?"
Να βγουμε να διαλυσουμε την Ελλαδα?
Τον αγνωστο στρατιωτη τον πυρπολησε κουκουλοφορος και οχι μαθητης.
Αυτοι πεθανανε για να γραφεται σημερα εσεις αυτα τα λιγοτερο που μπορω να πω προσβλητικα!!
Ντροπη!

To κουβούκλιο είναι ο άγνωστος στρατιώτης?
Και μάλλον δεν κατάλαβες Χριστό απ ότι έγραψα.
Θα σε βοηθήσω λιγάκι.
Ποιον εξυπηρέτησε το κάψιμο του "κουβουκλίου"?
Πάντως όχι τους χιλιάδες μαθητές-φοιτητές που διαδήλωναν.
Τώρα αν είναι προσβλητικά και Ντροπή, πάσο και τα ρέστα του send.

Και βέβαια έχω...αλλά νομίζω δε λέμε κάτι διαφορετικό..έτσι καταλαβα..
Λάθος είμαι;

Eννοω οτι απο τετοια τυφλη βια απο μερους των αρχων δεν μπορεις να ξεφυγεις.
Και χτυπα ξυλο καποια μερα θαναι το παιδι σου.
Αυτο δεν πρεπει να το διασφαλισουμε καπως καποια στιγμη? Και να μην εξαρταται απο το ποιοι ειμαστε απλως ?

παιδια εγω εχω να πω οτι
ναι κριμα που σκοτωθηκε ενας αθωος και μαλιστα 15 χρονον
φταει ο ειδικος φρουρος(ναι ειδικος φρουρος ειναι οχι αστυνομικος μην τα μπερδευουμε) ακομα και αν το εκανε καταλαθος.
δεν πρεπει να κατηγορουμε εναν ολοκληρο κλαδο.
τι θα κανατε χωρις αστυνομικους??/?
οσον αφορα αυτους που σπανε αυτοκινητα και καταστηματα ειναι απλα τσογλανια και χαμουρια που δεν δουλεψαν ποτε για να δουν πως βγαινουν τα λ7 και καταστρεφουν περιουσιες αλλων.
εγω ειμαι υπερ σε σχεση με το αν εκαναν καλα και πυροβολησανε μερικοι αστυνομικοι μετα και για να πω την αληθεια επρεπε να πυροβολησουν αυτους που σπαγανε(εστω με πλαστικες σφαιρες) και οχι να παρακολουθουν σαν χανοι.
ευτυχως στα γιαννενα μικρο το κακο.
γνωστος μου περασε 2 βραδια μεσα στο καταστημα με την καραμπινα.
οταν με το καλο γινω αστυνομικος δεν θα αφησω κανεναν αλλοδαπο να κανει πλιατσικο ,οσο βεβαια περνα απο το χερι μου.

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

παιδια εγω εχω να πω οτι
φταει ο ειδικος φρουρος(ναι ειδικος φρουρος ειναι οχι αστυνομικος μην τα μπερδευουμε) ακομα και αν το εκανε καταλαθος.
οσον αφορα αυτους που σπανε αυτοκινητα και καταστηματα ειναι απλα τσογλανια και χαμουρια που δεν δουλεψαν ποτε για να δουν πως βγαινουν τα λ7 και καταστρεφουν περιουσιες αλλων.
εγω ειμαι υπερ σε σχεση με το αν εκαναν καλα και πυροβολησανε μερικοι αστυνομικοι μετα και για να πω την αληθεια επρεπε να πυροβολησουν αυτους που σπαγανε(εστω με πλαστικες σφαιρες) και οχι να παρακολουθουν σαν χανοι.
οταν με το καλο γινω αστυνομικος δεν θα αφησω κανεναν αλλοδαπο να κανει πλιατσικο ,οσο βεβαια περνα απο το χερι μου.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

σταματηστε να βλεπετε παντου 'βαλτούς' και θεωριες συνωμοσιας ρε σεις
ειπα πρωτος αν φταιει ο τυπος να τον διαλυσουν
αλλα ας κρατησουμε μια επιφυλαξη
οχι βρηκαμε μπατσο ας τον καψουμε

γιατί, δεν κάνει για προσαναμα ??? :chinscratch:

παρακολουθω τα επεισοδια στο πολυτεχνειο..και εξοργιζομαι τοσο πολυ με ολα και με ολους...απορω αυτο το πραγμα οταν βραδυζαει τι σχεση εχει με οτι γινεται το πρωι..και γιατι επιτελους σαν κοινωνια το δεχομαστε ? περα απο κριτικες για τους πολιτικους και την αστυνομια δεν πρεπει να μπει ενα τελος? τωρα..οχι αυριο..τωρα..και αφου ληξει η βια..να κανουμε ως κοινωνια την αυτοκριτικη και να τους στειλουμε ολους απο εκει που ηρθανε! οσοι φταινε..αλλα αυτο το πραγμα πως το ανεχομαστε? βλεπω αυτο τον κλεφτοπολεμο..γυρω απο το πολυτεχνειο..δεν καταλαβαινουμε οτι ολοι αυτοι οι κουκολοφοροι..γελανε μαζι μας? γελανε με το ασυλο? γελανε..με οσους διαδηλωσαν το πρωι? γελανε με ολους μας και μας λενε και ευχαριστω που τους δινουμε..ενα εργαστηριο να φτιαχνουν μολοτωφ..να ταμπουρονονται..πισω απο το πολυτεχνειο..και να κανουν και βαρδιες? και μεταξυ αυτων να ειναι και αλλοδαποι..και να γινονται ολα αυτα? δηλαδη...αν παρουν οι υπευθυνοι μια αποφαση..και πουνε τελος..και μπουνε μεσα να τους πιασουν τους συγκεκριμενους....θα ειναι καταλυση της δημοκρατιας? εμεις που τα παρακολουθουμε εκ του ασφαλους? παλι θα αντιδρασουμε γιατι τους πιασαμε? ε δεν γινεται να πιαστουν με το "σας παρακαλω"τοσο πολυ δεν μπορουμε μεσα στην οργη..να διακρινουμε οτι αυτο που γινεται αυτην την στιγμη..ειναι σε βαρος ολων μας? τι να πω...δεν ξερω πια.

παιδια εγω εχω να πω οτι

Θαυμάστε νοοτροπία........

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

παιδια εγω εχω να πω οτι
.

Αυτος ο κλαδος με αφορμη τετοια γεγονοτα θα πρεπει να μεταμορφωθει καποια μερα σε ουσιαστικη δυναμη περιφρουρησης και οχι σε σωματοφυλακες πλουσιων και "επωνυμων", σε ανθρωπους με στοιχειωδη εκπαιδευση και ψυχολογικες εξετασεις αντι για κομματικες τοποθετησεις και ρουσφετοκινησεις και σε συνανθρωπους που ειναι εδω για να ειναι διπλα στον πολιτη που εχει την αναγκη του και οχι να τον πυροβολει επειδη στο σπιτι πεφτει παντοφλα.

Οσο για τον υπανθρωπο αυτο το μονο που θελουμε - πια- ειναι δικαιοσυνη απο το ειδος που εχει εκλειψει σε παρομοια περιστατικα τελευταια...

δεν πιστευω να σε εθιξα...με αυτα που ειπα.
ειλικρινα αν πιστευεις οτι κατι ειπα λαθος πεστο μην κοροιδευεις.
δηλαδη τι?
αν δεν το κανουν αυτο οι αστυνομικοι θα ειναι καλητερα να θρινουμε θυματα ανηλικα απο σφαιρες απο τους καταστηματαρχες?

Eννοω οτι απο τετοια τυφλη βια απο μερους των αρχων δεν μπορεις να ξεφυγεις.
Και χτυπα ξυλο καποια μερα θαναι το παιδι σου.
Αυτο δεν πρεπει να το διασφαλισουμε καπως καποια στιγμη? Και να μην εξαρταται απο το ποιοι ειμαστε απλως ?

Ναι σωστότατο...αλλά κι εμείς σαν γονεις θα του δείξουμε τι πρέπει να προσέχει και να αποφευγει έτσι;
Δε θα αποποιηθούμε των ευθυνών μας..και στην κακιά στιγμή θα ρίχνουμε ευθύνες σ αλλους!
Μιλάω γενικά έτσι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

επειδη τα περασα τα τεστ...
ηθελα να σου πω οτι περναμε ψυχολογικα τεστ και πολυ καλη εκπαιδευση.
οι αστυνομικοι.
γιατους ειδικους φρουρους ναι ειναι οντως λιγη η εκπειδευση και υστερει-bye-
Αυτος ο κλαδος με αφορμη τετοια γεγονοτα θα πρεπει να μεταμορφωθει καποια μερα σε ουσιαστικη δυναμη περιφρουρησης και οχι σε σωματοφυλακες πλουσιων και "επωνυμων", σε ανθρωπους με στοιχειωδη εκπαιδευση και ψυχολογικες εξετασεις αντι για κομματικες τοποθετησεις και ρουσφετοκινησεις και σε συνανθρωπους που ειναι εδω για να ειναι διπλα στον πολιτη που εχει την αναγκη του και οχι να τον πυροβολει επειδη στο σπιτι πεφτει παντοφλα.

Οσο για τον υπανθρωπο αυτο το μονο που θελουμε - πια- ειναι δικαιοσυνη απο το ειδος που εχει εκλειψει σε παρομοια περιστατικα τελευταια...

Προκλητικο, προσβλητικο και αντιφατικο το απολογητικο υπομνημα του ειδικου φρουρου.
Τα δυο πρωτα δεν χρειαζονται εξηγηση.
Για το αντιφατικο εξηγουμαι:
Ο ανθρωπος λεει οτι πυροβολησε στον αερα. Αν ειναι ετσι γιατι δε ζητα συγνωμη για την ατυχη καταληξη της σφαιρας, παρα τη στηριζει σπιλωνοντας τη μνημη του νεκρου. Δηλαδη πυροβολησα στον αερα, αλλα αφου η σφαιρα βρηκε στοχο, ας τον βγαλουμε αλητη που του αξιζε.
Να πω βεβαια οτι το Λυκειο Μωραιτη διαψευδει τον ειδικο φρουρο λεγοντας οτι ουδεποτε απεβαλε τον μαθητη του οποιου η διαγωγη ηταν κοσμιοτατη. Οχι οτι εχει σημασια αλλα ο ειδικος φρουρος εκτος απο μπατσος ειναι και ψευτης.
Δεν ειχα διαμορφωσει σαφη αποψη μεχρι που ακουσα την απολογια.
Μπατσος και οχι ειδικος φρουρος λοιπον. Να σαπισει στη φυλακη...

Ναι σωστότατο...αλλά κι εμείς σαν γονεις θα του δείξουμε τι πρέπει να προσέχει και να αποφευγει έτσι;
Δε θα αποποιηθούμε των ευθυνών μας..και στην κακιά στιγμή θα ρίχνουμε ευθύνες σ αλλους!
Μιλάω γενικά έτσι;

Εχω μια βεβαιοτητα πως οτι και να κανεις ενα παιδι θα παρει καποια στιγμη μια αποφαση περα απο αυτη του παραπετασματος που εχουμε απλωσει προστατευτικα γυρω του. Ολοι το καναμε και ειναι απολυτα φυσικο. Και προτιμω να διασφαλισω οτι οι υπαλληλοι του κρατους που πληρωνω - εστω και πενιχρα- δεν θα τον πυροβολησουν στην πρωτη στραβη παρα να κλεισω το παιδι στο χρυσο κλουβι.

ο ειδικος φρουρος εκτος απο μπατσος ειναι και ψευτης.
Δεν ειχα διαμορφωσει σαφη αποψη μεχρι που ακουσα την απολογια.
Μπατσος και οχι ειδικος φρουρος λοιπον. Να σαπισει στη φυλακη...

κι εγω το ιδιο.

Και μεχρι σημερα πραγματικα ειμουν σε διλλημα συνειδησης. Απο σημερα μου τελειωσε ομως.

επειδη τα περασα τα τεστ...
ηθελα να σου πω οτι περναμε ψυχολογικα τεστ και πολυ καλη εκπαιδευση.
οι αστυνομικοι.
γιατους ειδικους φρουρους ναι ειναι οντως λιγη η εκπειδευση και υστερει-bye-

Δεν με έθιξες φίλε μου, τον εαυτό σου θίγεις και το μπουρδέλο που λέγεται ελληνική αστυνομία.