Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Μήτσο...αυτά τα πράγματα δεν περνάνε από την τσέπη.
Αμα το παιδί σου ζορίζεται δεν ρωτάς.

Καλά έκανε και πήγε εκεί.
Εγώ μπορεί να πήγαινα και στην ΝΥ....

Γιατί?
Υπάρχουν εξαιρετικά χειρουργικά τημς στο ΚΑΤ,Στο Γενικό Κρατικό Αθηνών,στον Ευαγγελισμό.
Γιατί δεν πήγε εκεί ?
Γιατί έκανε καλά που σνομπάρισε τους λοιπούς και πηγε στον "ταρίφα"?
Εξήγησέ μου γιατί άπόέξω όλα απλά μας φαίνονται στην Ιατρική..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Σύμφωνοι αλλά αν σου έλεγαν ότι το παιδι σου έχει ένα τραυμα από.... πυροβολισμό, θα ζοριζόσουν, λογικό είναι.

Ενώ ας πούμε αν τον είχαν μαχαιρώσει από καμμιά συμμορία ,θα το αντιμετώπιζε ψύχραιμα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ενώ ας πούμε αν τον είχαν μαχαιρώσει από καμμιά συμμορία ,θα το αντιμετώπιζε ψύχραιμα..

Οχι βεβαια. Απλά θελω να πω οτι αλλο σοκ παιρνεις αν σου πει ο αλλος οτι πυροβοληθηκε κι αλλο οτι κοπηκε στο ξυρισμα πχ...

Εχει ξεφυγει το θεμα.....

Απο τις κοινωνικοοικονομικες διαστασεις του θεματος οσον αφορα τις αιτιες του φονου/ταραχων , περασαμε στην αναζητηση αιτων γιατι ενας πατερας στραφηκε σε συγκεκριμενο νοσοκομειο....

Μπορει ναταν εκει ο νονος του παιδιου , αυτο μας νοιαζει τωρα ? Κατανοω οτι μπορει και ενδιαφερουν οι επιλογες του λαου σε θεματα υγειας...αλλα σε λιγο θα αναζητουμε κι αλλα πιο απιθανα θεματα να μπλεξουμε στην συζητηση....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Γιατί?

Εξήγησέ μου γιατί άπόέξω όλα απλά μας φαίνονται στην Ιατρική..

το ψυχολογικό είναι πρώτος παράγοντας.
Και δεν εξηγείται.

Εχω παιδί και πέρασε χειρουργείο και ξέρω.
Δεν θέλω να το ξαναζήσω.
Εσύ μπορεί να είσαι γιατρός και να απομυθοποιείς πράγματα, αλλά ο άλλος δεν είναι.
Ακούει μαχαίρι και λιποθυμάει.
Γούστο του και καπέλο του πού θα πάει το παιδί του.

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Εχει ξεφυγει το θεμα.....

Μπορει ναταν εκει ο νονος του παιδιου , αυτο μας νοιαζει τωρα ?

Ε βέβαια, τι θα μας νοιάζει. Που το περιπολικό έκανε 14 ώρες να φτάσει στο συγκεκριμένο σημείο;
Αφού δεν υπήρχαν περιπολικά τρυγύρω λέμε.... :bang:

Εγώ πιστεύω ότι όλη η χώρα είναι ένα πελώριο μπάχαλο .

Με τον κρατικό μηχανισμό πρώτο και καλύτερο .
Όσο για θεωρίες συνωμοσίας – παρακράτους κλπ. νομίζω ότι απλά δεν ευσταθούν λόγω ανικανότητας κυρίως της «εξουσίας».

Όσο καταφέραμε να προστατέψουμε τον Οτσαλάν με τις ..μυστικές μας υπηρεσίες (!) άλλο τόσο σχεδιάζονται μυστικές «επιχειρήσεις» στην παρούσα φάση.
Από ποιόν βρε παιδιά με ποίου εντολή .? του Παυλόπουλου.?
Πιο πιθανό βλέπω να παίζουν κανά πάμε στοίχημα οι «μυστικοί» της αστυνομίας.
Ετσι και στις πυρκαγιές διάφοροι "πράκτορες" έκαιγαν τα πάντα.

Δεν έχετε καταλάβει ότι η πρώτη ιδιότητα του Ελληνικού Κράτους δεν είναι καλό – κακό – δεξιό –αριστερό – αντιλαϊκό – δίκαιο –άδικο .Είναι ΑΧΡΗΣΤΟ.
Και αυτό δυστυχώς έχει άπειρες συνέπειες προς άπειρες κατευθύνσεις.

Η χώρα γυρίζει στην αυτοδικία . Σε λίγο θα περιφέρονται αντίπαλες ομάδες σε στυλ Mad-Max .

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ε βέβαια, τι θα μας νοιάζει. Που το περιπολικό έκανε 14 ώρες να φτάσει στο συγκεκριμένο σημείο;
Αφού δεν υπήρχαν περιπολικά τρυγύρω λέμε.... :bang:

Άλλο πάλι τούτο.... Κι αυτό χωρίς λογική. Ακόμη κι αστυνομικός να'ταν ο δράστης... σε τι εξυπηρετούσε αυτό?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Άλλο πάλι τούτο.... Κι αυτό χωρίς λογική. Ακόμη κι αστυνομικός να'ταν ο δράστης... σε τι εξυπηρετούσε αυτό?

Διάβασε την προ-τελευταία παράγραφο του Ηλία πιό πάνω και θα καταλάβεις.

Εγώ πιστεύω ότι όλη η χώρα είναι ένα πελώριο μπάχαλο .
...

Είμαστε η χώρα του "περίπου"... του "κάτι σαν..." του "φαίνεται να..."

Εχουμε κάτι σαν κυβέρνση, κάτι σαν αστυνομία, που φαίνεται να προσπαθεί να επιβάλει τον νόμο.
Κάτι σαν δημόσιες υπηρεσίες που φαίνονται να ελέγχονται απο δημόσιους λειτουργούς.
Περίπου επαγγελματίες που φαίνονται να ασκούν μιά τέχνη ή επάγγελμα
Πολίτες που οι εργοδότες κάνουν οτι τους πληρώνουν και αυτοί κάνουν οτι δουλεύουν...

Βασικά, πλέον έχω μια τάση να χρησιμοποιώ το πρόθεμα "φερόμενος/η ως...", μπροστά από οποιαδήποτε ιδιότητα, ειδικά αυτές που βγάζουν μάτι! :D

Φερόμενος ως πρωθυπουργός, φερόμενος ως υπουργός Παιδείας, κλπ...:flipout:

Επι τη ευκαιρία, ο πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατιας έβαλε βηματοδότη σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο...

Βασικά, πλέον έχω μια τάση να χρησιμοποιώ το πρόθεμα "φερόμενος/η ως...", μπροστά από οποιαδήποτε ιδιότητα, ειδικά αυτές που βγάζουν μάτι! :D

Φερόμενος ως πρωθυπουργός, φερόμενος ως υπουργός Παιδείας, κλπ...:flipout:

Στις αμοιβές του όμως (πάσης φύσεως ) δεν είναι καθόλου "φερόμενος" ως απολαμβάνων.-bye-