Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

A) Ξερει κανείς πως μπορεί να δείξει τα εξώφυλλα των ταινιών ? Δηλ έχω φτιάξει ένα φάκελο με την ονομασία της ταινίας και μέσα είναι η ταινία και οι υπότιτλοι με την ίδια ονομασία όλα αλλά δεν τα δείχνει όταν επιλέγω folders view .

B) Κατέβασα το Avatar τα 40GB και απ ότι είδα έχει σπασμένα στο φάκελο πολλά αρχεία τα οποία και αν τα επιλέξω από κει τα παίζει αλλά ένα ένα αν όμως πάω κατευθείαν στην ταινία και πατήσω οκ δεν ξεκινάει ενω γράφει loading γιατί ?

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Αφού δεν πήρα απάντηση από τα προηγούμενα ας ρωτησω αν αυτο το fw μπαινει πανω dune_firmware_bdprime3_110606_1315 ?

Οχι και μην το δοκιμασεις καν.Μπορεις να βαλεις μονο τα πειραγμενα του allure M3.
Ετσι και αλλιως το τελευταιο για το allure πρεπει να ειναι το ιδιο με αυτο που ζητας , το πολυ μια εκδοση πισω.

Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

A) Ξερει κανείς πως μπορεί να δείξει τα εξώφυλλα των ταινιών ? Δηλ έχω φτιάξει ένα φάκελο με την ονομασία της ταινίας και μέσα είναι η ταινία και οι υπότιτλοι με την ίδια ονομασία όλα αλλά δεν τα δείχνει όταν επιλέγω folders view .

B) Κατέβασα το Avatar τα 40GB και απ ότι είδα έχει σπασμένα στο φάκελο πολλά αρχεία τα οποία και αν τα επιλέξω από κει τα παίζει αλλά ένα ένα αν όμως πάω κατευθείαν στην ταινία και πατήσω οκ δεν ξεκινάει ενω γράφει loading γιατί ?

1)Δεν δειχνει εξωφυλλα ετσι.Δες το νημα που εχουμε σχετικα με το yadis 2.xx.Αξιζει τον κοπο.

2)Αν ειναι το avatar bd rip η θεατρικη εκδοση (οχι η νεα extended) , δοκιμασε με το που θα πατησεις play στο folder της ταινιας (αν θυμαμαι καλα red κατι?) να πατας συνεχομενα το πληκτρο skip forward (οχι το ff) μεχρι να σε βγαλει στο μενου.Ετσι το επαιζα εγω στο dune prime που ειχα (ιδιο fw με το δικο σου)
Το bd του avatar είχε παράξενο κλείδωμα και εκανε πολλα κουλά σε πολλά players , ακομα και consumer.

Oλα στα απαντησαμε! :ernaehrung004:

Απευθειας οχι.
Στις σελιδες του νηματος αυτου, υπάρχουν αναφορές στο πως μπορεί να περασει κάποιος fw του popcorn στο Α1080

Επειδή έλαβα κάποια PM για το πως κάνετε αλλαγή firmware από Α1080 σε C200 ...
οδηγίες αλλά και τα σχετικά αρχεία κατεβάστε τα από εδώ:
http://visualpro.fi/data/doc/l8/how...1080-m3.to.c200.and.c200.to.s2_l8-1_rqvob.pdf

και καλή επιτυχία...
(ΜΗΝ τρομάξετε αν δεν λειτουργήσει με την πρώτη... γίνεται ...)

Ηθελα να χρησιμοποιησω το yadis (jukebox interface για ταινιες και σειρες,υπαρχει sticky νημα,εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο "Cinemusic - Ανδρέας",τον οποιο και ευχαριστω) στο egreat A1080.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/78042-Οδηγος-yaDIS-V2.xx

Το προβλημα ειναι οτι το εν λογω προγραμμα,το οποιο ειναι φτιαγμενο για το dune,δημιουργει παρα πολλα αρχεια κειμενου "dune_folder.txt" -τα οποια εχουν διαφορετικο περιεχομενο,σε διαφορους φακελους που πρεπει να τα μετανομασουμε σε "4ths_folder.txt" για να δουλεψει το yadis, στο egreat (και τους αλλους "4ths" κλωνους του dune).Το να τα μετανομαζουμε καθε φορα που ανανεωνουμε το προγραμμα χειροκινητα ειναι δουλεια για ισοβιτες.Η λυση ειναι η χρηση ενος προγραμματος που κανει ομαδικη μετανομασια αρχειων ή η λυση που εδωσε καποιος στο MPC Club Community Board.
http://www.mpcclub.com/forum/archive/index.php/t-25935.html
Φτιαχνουμε ενα αρχειο κειμενου και βαζουμε μεσα τα παρακατω:

@echo off
if [%1]==[] (
echo Usage: %0 foldername
goto:eof
)
for /f "delims=*" %%f in ('dir /s/b "%1\dune_folder.txt"') do (
rename "%%f" "4ths_folder.txt"
)
echo.
echo Done

Μετα το πχ. "egreat.txt" το μετανομαζουμε σε "egreat.cmd" (για να ειναι εκτελεσιμο αρχειο windows) και το βαζουμε στον δισκο (στο root,οχι μεσα στο φακελο) που υπαρχει και ο φακελος του yadis (εκει που κανουμε export τα δεδομενα,οχι στο c:/program files).To τελευταιο που εχουμε να κανουμε ειναι να ανοιξουμε ενα παραθυρο εντολων (cmd) να παμε στον εν λογω δισκο πχ. "z" και να δωσουμε την εντολη: 4ths z:\yadis
Σε 5 δευτερολεπτα ολα τα "dune_folder.txt" γινονται "4ths_folder.txt" και ολα o.k
To μονο που πρεπει να θυμομαστε ειναι οτι μετα απο καθε "export" νεων δεδομενων,να τρεχουμε το 4ths z:\yadis (μισο λεπτο δουλεια).

Last edited:
Στο παραπανω post εχω γραψει κατα λαθος "egreat.txt" και "egreat.cmd", ενω ειναι "4ths.txt" και "4ths.cmd" αφου η εντολη ειναι 4ths z:\yadis ......:ernaehrung004:

"Ξεθαβω" το νημα, γιατι μετα απο πολυ καιρο αλλαξα firmware.Πλεον εχω το 0808,το οποιο ειναι,αν καταλαβα καλα,το προτελευταιο του Dune.Διαφορες ειναι οτι το μηχανακι "ειναι" πλεον prime3,οχι 4ths (αρα καvονικα yadis κ.τ.λ),εχει προσβαση στο ιντερνετ (browser,radio).
Υπαρχουν ομως κινδυνοι ,και δεν μιλαω για brickαρισμα που μεχρι τωρα δεν εχει αναφερθει πουθενα.Υπαρχει κινδυνος να χαθει το bd license (απο normal σε demo) αρα οχι bluray playback και να εμφανιστει μια ειδοποιηση "debug mode" στις πληροφοριες συστηματος που απο οτι καταλαβα "κοβει" το resume.Ακομα 2-3 (οχι βασικα) κουμπια στο τηλεκοντρολ αλλαζει η λειτουργια τους αλλα βεβαια παντα υπαρχει η remote dune app για smartphone.
Περισσοτερες πληροφοριες και link στο mpcclub

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=29581
http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=25128&page=13 (δειτε post 122) αυτο περιπου εκανα αλλα καποιο απο τα firmware δεν τα "επαιρνε" και πηγαινα παρακατω.στο τελος εβαλα την 0808 που θα βρειτε στο πρωτο νημα.

Παντως μεχρι τωρα, δεν εχω demo licence (μονο μετα το πρωτο flashαρισμα "εμφανιστηκε" αλλα στην συνεχεια με το .dlf επανηλθε),ουτε debug mode.Προσοχη δεν μπορουμε να γυρισουμε πισω στο 0612 παρα μονο με "ολικo" recovery που θελει ανοιγμα του μηχανηματος.
Καλο διαβασμα

Last edited:
Πολύ χρησιμη πληροφορία γι αυτο το υπεροχο μηχανακι...
Πλακα πλακα ηταν απο τις καλυτερες αγορες μου.Μια αλλαγη που εκανα ηταν στις ρυθμησεις καπου εχει "smb server" εκει την ονομασια "4ths" την εκανα "dune" το λεω μηπως και καποιος εχει προβλημα με το yadis,το zappiti δεν μου παιζει το αρχειο (λαθος στην "διαδρομη-θεση" του αρχειου) ,αν και "τρεχει" η εφαρμογη αλλα αυτο πρεπει να ειναι καποια ρυθμηση που την ψαχνω γιατι δεν το εχω ξαναδουλεψει.Παντως και ενα εχτρα youtube plugin του dune, τρεχει κανονικα. :worshippy:

Nεο firmware 822 (το τελευταιο firmware του dune)

http://www.filedropper.com/dunefirmwarebdprime31208150822m3plusdlna

To εβαλα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα ,αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι ενω λενε οτι το τηλεχειριστηριο δεν θα δουλευει και οτι χρειαζεται το "νεο" του dune ή την εφαρμογη σε android-ipad για τον ελεγχο του μηχανηματος, εμενα μου δουλευουν ολα τα κουμπια.Εκτος αν υπηρχε και παλιοτερο τηλεχειριστηριο απο το μαυρο "γυαλιστερο" που εχω...

Last edited:
Nεο firmware 822 (το τελευταιο firmware του dune)

http://www.filedropper.com/dunefirmwarebdprime31208150822m3plusdlna

To εβαλα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα ,αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι ενω λενε οτι το τηλεχειριστηριο δεν θα δουλευει και οτι χρειαζεται το "νεο" του dune ή την εφαρμογη σε android-ipad για τον ελεγχο του μηχανηματος, εμενα μου δουλευουν ολα τα κουμπια.Εκτος αν υπηρχε και παλιοτερο τηλεχειριστηριο απο το μαυρο "γυαλιστερο" που εχω...

Φίλε Kyrliot, κάποιο νέο link να το κατεβάσω για δοκιμή;
Αξίζει η αναβάθμιση;

Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Λοιπόν το αγαπημένο μου μηχανάκι σε προσφορά στο Amazon.de.... (S5a = A1080)
στα 69,00.........!!!!!!!! (ξεστοκάρει μάλλον ο προμηθευτής)...

http://www.amazon.de/gp/product/B00...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375153&pf_rd_i=301128 :grinning-smiley-043

Αν δεν ειχα και το netgear,θα επαιρνα ενα ...για backup.Για πρωτη φορα στην ζωη μου,εβαλα dualboot στο pc (win8,win7 για το ρημαδι το tmt5) εφτιαξα το htpc απο την αρχη με xbmc + external player,ειμαι μια χαρα προς το παρον.Αντε να δω ποτε θα φτιαξω τον home server απο την αρχη, εχει γεμισει και δεν μου εμεινε ουτε ενας εξωτερικος δισκος....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Αν δεν ειχα και το netgear,θα επαιρνα ενα ...για backup.Για πρωτη φορα στην ζωη μου,εβαλα dualboot στο pc (win8,win7 για το ρημαδι το tmt5) εφτιαξα το htpc απο την αρχη με xbmc + external player,ειμαι μια χαρα προς το παρον.Αντε να δω ποτε θα φτιαξω τον home server απο την αρχη, εχει γεμισει και δεν μου εμεινε ουτε ενας εξωτερικος δισκος....

Φτιάξε server να σωθείς... οι εξωτερικοί ΔΕΝ είναι λύση.... (χώρια που γεμίζεις κουτιά, καλώδια, πρίζες)...