kyrliot
Supreme Member
Περι popcorn firmware στο Α1080 ρωτησε τον συμφορουμιτη NiKa ,δες τα ποστ #644-645 το νηματος :ernaehrung004:.
Last edited:
A) Ξερει κανείς πως μπορεί να δείξει τα εξώφυλλα των ταινιών ? Δηλ έχω φτιάξει ένα φάκελο με την ονομασία της ταινίας και μέσα είναι η ταινία και οι υπότιτλοι με την ίδια ονομασία όλα αλλά δεν τα δείχνει όταν επιλέγω folders view .
B) Κατέβασα το Avatar τα 40GB και απ ότι είδα έχει σπασμένα στο φάκελο πολλά αρχεία τα οποία και αν τα επιλέξω από κει τα παίζει αλλά ένα ένα αν όμως πάω κατευθείαν στην ταινία και πατήσω οκ δεν ξεκινάει ενω γράφει loading γιατί ?
Πλακα πλακα ηταν απο τις καλυτερες αγορες μου.Μια αλλαγη που εκανα ηταν στις ρυθμησεις καπου εχει "smb server" εκει την ονομασια "4ths" την εκανα "dune" το λεω μηπως και καποιος εχει προβλημα με το yadis,το zappiti δεν μου παιζει το αρχειο (λαθος στην "διαδρομη-θεση" του αρχειου) ,αν και "τρεχει" η εφαρμογη αλλα αυτο πρεπει να ειναι καποια ρυθμηση που την ψαχνω γιατι δεν το εχω ξαναδουλεψει.Παντως και ενα εχτρα youtube plugin του dune, τρεχει κανονικα. :worshippy:Πολύ χρησιμη πληροφορία γι αυτο το υπεροχο μηχανακι...
Nεο firmware 822 (το τελευταιο firmware του dune)
http://www.filedropper.com/dunefirmwarebdprime31208150822m3plusdlna
To εβαλα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα ,αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι ενω λενε οτι το τηλεχειριστηριο δεν θα δουλευει και οτι χρειαζεται το "νεο" του dune ή την εφαρμογη σε android-ipad για τον ελεγχο του μηχανηματος, εμενα μου δουλευουν ολα τα κουμπια.Εκτος αν υπηρχε και παλιοτερο τηλεχειριστηριο απο το μαυρο "γυαλιστερο" που εχω...
Λοιπόν το αγαπημένο μου μηχανάκι σε προσφορά στο Amazon.de.... (S5a = A1080)
στα 69,00.........!!!!!!!! (ξεστοκάρει μάλλον ο προμηθευτής)...
http://www.amazon.de/gp/product/B00...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375153&pf_rd_i=301128![]()
Αν δεν ειχα και το netgear,θα επαιρνα ενα ...για backup.Για πρωτη φορα στην ζωη μου,εβαλα dualboot στο pc (win8,win7 για το ρημαδι το tmt5) εφτιαξα το htpc απο την αρχη με xbmc + external player,ειμαι μια χαρα προς το παρον.Αντε να δω ποτε θα φτιαξω τον home server απο την αρχη, εχει γεμισει και δεν μου εμεινε ουτε ενας εξωτερικος δισκος....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.