Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Ενα τελευταιο εμεινε... Ποιος πηρε το προτελευταιο? ποιος?
Δεν ξέρω...
δεν ξέρω.... Ποιος; Ποιος;

Λογικά σε κανα 10ημερο θα το έχω..
Ποιο firmware είναι το καλύτερο για να του περάσω...;
Είδα ότι περνει popcorn, dune απο όλα..

Thanks

Ας διορθώσει κάποιος και το "περνει" που λανθασμενα γράφω πιο πάνω..
Με παρέσυρε η χαρά της αγοράς..
Φυσικα ειναι Παίρνει.

Ποιο firmware των dune παίρνει, κάποιο link;
Εξωτερικούς Υπότιτλους σε seamless branching τα dune ομως απο όσο γνωρίζω δεν δέχονται..

Δεν ξέρω...
δεν ξέρω.... Ποιος; Ποιος;

Λογικά σε κανα 10ημερο θα το έχω..
Ποιο firmware είναι το καλύτερο για να του περάσω...;
Είδα ότι περνει popcorn, dune απο όλα..

Εσύ πηρες το τελευταίο ...

Άλλος καμένος πηρε το προτελευταιο... :)
(Επρεπε να φτασω στο παρα δυο ο Ελληνας :))

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Ποιο firmware των dune παίρνει, κάποιο link;
Εξωτερικούς Υπότιτλους σε seamless branching τα dune ομως απο όσο γνωρίζω δεν δέχονται..

Από εδώ http://dune-hd.com/eng/support/firmware_zone/20 το τελευταίο επάνω...αλλά αφού θέλεις εξωτερικούς υπότιτλους σε full blu ray δεν θα τους παίξει, ποτέ η HDI δεν μας έκανε την χάρη στα 86xx μηχανήματα όσο και να το ζητήσαμε, οπότε βάζεις του καλαμποκιού από εδώ και καθάρισες http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=65485

Εσύ πηρες το τελευταίο ...

Άλλος καμένος πηρε το προτελευταιο... :)
(Επρεπε να φτασω στο παρα δυο ο Ελληνας :))
οχι εγω πηρα το προτελευταιο γιατι μετα ειχε αλλο ενα.
οποτε μπορει καποιος, ας στείλει ενα link με το πως περναμε το firmware, απο που κτλ..

Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Από εδώ http://dune-hd.com/eng/support/firmware_zone/20 το τελευταίο επάνω...αλλά αφού θέλεις εξωτερικούς υπότιτλους σε full blu ray δεν θα τους παίξει, ποτέ η HDI δεν μας έκανε την χάρη στα 86xx μηχανήματα όσο και να το ζητήσαμε, οπότε βάζεις του καλαμποκιού από εδώ και καθάρισες http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=65485
thanks!

μαζι γραφαμε..

οχι εγω πηρα το προτελευταιο γιατι μετα ειχε αλλο ενα.
οποτε μπορει καποιος, ας στείλει ενα link με το πως περναμε το firmware, απο που κτλ..

Οχι εγώ πήρα το προτελευταιο ... Χαχα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

thanks!

μαζι γραφαμε..

Nα 'σαι καλά...

Ήρθε σήμερα, μου το έφερε ο ταχυδρόμος στο γραφείο (!!!!!!!!!!!) και μόλις γύρισα σπίτι, του πέρασα το fw του C-200, του έβαλα και έναν 160άρι 2.5'' για να το κάνω NMT, το κούμπωσα και στο δίκτυο και όλα κομπλέ...
Τώρα ψάχνει τις ταινίες και περνάει poster και plot. Ρίξτε μιά ματιά στο voucher που στέλνει το Amazon, δεν μου χρέωσαν μεταφορικά (!!!) όπως και στην κάρτα το ποσό που χρέωσαν ήταν 69 ευρώ και τίποτ' άλλο...άρα μια χαρά μου έκατσε, ένα ωραιότατο γ@μιστερό mp με SMP8643 που του περνάς ότι fw θέλεις και ξενοιάζεις...και άσε το πόπολο να ψάχνει για 3D και άλλες τέτοιες πίπες :Banane0:

Να το χαρείτε παίδες όσοι το πήρατε.

upload foto

Καλόριζικο! Αύριο παραλαμβάνω και εγω, μου ήρθε ειδοποιήση. Αληθέια πως και δεν χρεώθηκες τα μεταφορικα; Εμένα στην αυτοματοποιημένη απόδειξη που στέλνει το amazon, έγραφε 11 shipping, οπότε πήγαινε στα 80 . Μάλλον θα έχεις κάνει κανα prime plan..

Πάλι καλά που το προλάβαμε :ernaehrung004:

άσε αύριο παραλαμβάνω... του περνάω το fw του C200 (λογικά παίρνει - σαν πιο πρόσφατο - μόνο το προπροτελευταίο)

και το κάνω δώρο... και πάλι.... :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Πάλι καλά που το προλάβαμε :ernaehrung004:

άσε αύριο παραλαμβάνω... του περνάω το fw του C200 (λογικά παίρνει - σαν πιο πρόσφατο - μόνο το προπροτελευταίο)

και το κάνω δώρο... και πάλι.... :2thumb22sup:

Αντε με το καλο ,αν θες γραψε,οταν το φλασαρεις, ποιο firmware του εβαλες και την διαδικασια ...μηπως και αλλαξω "στρατοπεδο" :ridinghorse:

Δεν θυμάμαι ακριβώς την έκδοση...

Αύριο που θα το φλασάρω θα σου πω :)

Λοιπόν η πιο πρόσφατη που μπαίνει (αυτόματα) είναι η έκδοση της 3 Μαϊου 2011...

Η έκδοση Ιουνίου 2011 και μετά δεν μπαίνει....

αλλά όλα παίζουν ΤΕΛΕΙΑ... και full bluray φυσικά... και μέσω δικτύου (NFS)

Επειδή και αυτό θα πάει για δώρο...

Όποιος από τους συναδέλφους το αγόρασε και δεν του κάνει ας μου στείλει ένα PM :)

Στο information αναφέρει:
Product ID: SMP8643D
Firmware version: 100706_1106_beta
License: Normal

Αυτο είναι το τελευταίο official firmware release απο egreat?

Παρότι δεν το ξέρω είσαι σίγουρος ότι θέλεις να βάλεις το official της egreat?