Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Να ειμαι ειλικρινης, περιμενω ανακοινωσεις chipset Σεπτεβρη , μηχανακια στο εξωτερικο στην καλυτερη τα Χριστουγεννα , και εδω Q1 2011 ...

Εγώ αποφάσισα να περιμένω τον Σεπτέμβρη . Βγαίνουν τα 8646 και 8656(3D)
Chipset στα 800Mhz / 400Mhz( coprocessor) από την Sigma Designs. Οπότε όπως καταλαβαινετε θα τα βάλουν σε νέα μηχανάκια. Πανίσχυρα πλέον , με ίσως 3D υποστήριξη αλλά και πραγματική gigabit επικοινωνία. ...

Αυτο περιμενω και εγω αλλα δεν ξερω αν κανω καλα....
Ειναι καλυτερα ενα ωριμο προιον τωρα ή ενα πιο καινουργιο με καλυτερα specs αλλα με ολες τις παιδικες ασθενειες μαζι του?

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Εμένα έφυγε (λέει) από Αγγλία, αλλά δεν το βρίσκω στο ελληνικό site ακόμη.
Στο πόρτα-πόρτα πρέπει να ψάχνω;

ηρθε το tracking id ...
λενε 2-4 μερες, μακαρι.

Μην ανησυχείτε και οι δυο .Θα ερθει κανονικότατα όπως και σε μενα .Οταν θα δείξει Ελλάδα μπορει οταν μπείτε να γραψει undeliverable ! Μην και αρχισετε να ψαχνετε τις κουριερ .Απλά το ελληνικό συστημα για το tracking update ειναι για τα βουνα .:bigcry::bigcry:
Εμενα ετσι εγραφε μια μερα και σε δυο ωρες το εφερε στο σπίτι.Οπότε μην παθετε εγκεφαλικά οταν μπει Ελλάδα :idea:

Σε ειδοποιησαν?Κουριερ ειναι ετσι?Αν δεν σε βρουν φανταζομαι δεν το παρατανε στην εισοδο...

Οχι βεβαια. Το undeliverable το εγραψε χωρις να εχουν επικοινωνήσει μαζί μου και εκει επαθα σοκ. Αλλά μετα από 2 ωρες ηταν σπίτι .Και του λεω γιατι εγινε αυτο αφου δεν επικοινωνησατε μαζι μου και μου απανταει "μα σημερα εφτασε και σας το εφερα "
Δεν συγχρονιζετε το update το ελληνικό

Ποια εταιρεια κουριερ στο εφερε?

Καλή ερώτηση.. για να ξέρω ποιον θα πρέπει να ζαλίσω...
(το δικό μου έφυγε 00.25 από Αγγλία...)

Ποια εταιρεια κουριερ στο εφερε?

Καλή ερωτηση xaxa Ελα ντε ? Ποια ? Αφου το εφερε και ουτε υπογραφη μου ζητησε ακι ουτε χαρι ειχε πανω από ποια !!!!!!!!! :rifle:

Αλλά επειδη δεν το αφησα εστι οριστε η απάντηση από την Parcelforce
Once a parcel has left the UK, it is handed over to our agents, E P G. Their Customer Services Representatives will be able to deal with your enquiry and they can be contacted on telephone number 0030 210 3353 353.

Επειδή θέλω να το τεστάρω καλά το μηχανάκι...

έχω κάτι bluray πως μπορώ να το riparo σε ISO?... και μετά θα το streamαρο μέσω δικτύο.. (μόλις έρθει το μικρούλι)..

(από ότι κατάλαβα τα Bluray rips σε ISO για τα μηχανάκια είναι πιο βαρία από τα m2ts)...

Επειδή θέλω να το τεστάρω καλά το μηχανάκι...

έχω κάτι bluray πως μπορώ να το riparo σε ISO?... και μετά θα το streamαρο μέσω δικτύο.. (μόλις έρθει το μικρούλι)..

(από ότι κατάλαβα τα Bluray rips σε ISO για τα μηχανάκια είναι πιο βαρία από τα m2ts)...

Τελικά τα έγραψα με το DVD Fab και όλα καλώς.... άντε να έρθει με το καλό ...

Διαβάστε και αυτό από το MPC Club: (από τον Hijack)

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=24577&page=3

We cannot promote eGreat as they are banned and this product again shows they are not to be trusted copying HDI firmware on their units without thinking of the possible consequences on consumers and resellers.

While at iBoum my respected colleague talks of "similarities" it is clear they are not stating it's a plain copy being sold of HDI's respective work they can simply not guarantee to update to the next versions and may end up failing eventually as well...

Resellers should be very carefull selling these (licenses and such are not paid, neither is the firmware use granted)... as they will end up paying the bill, not eGreat...

There is no agreement for eGreat to use HDI's firmware as far as we know and the attitude of eGreat does not seem to indicate that either... It's fishy and since it is not the first time eGreat comes up as dishonest, we have no reason to believe anything but them breaking trust with consumers once again...

Τα αναφέρω για να τα έχουν υπόψη τους οι υποψήφιοι αγοραστές ...

(κοινώς πάλι καλά που μπορώ να βάλω fw και άλλων....) :damnyou:

Last edited:
Οσοι παραγγειλατε , που βρισκεται το δεμα σας?
Ακομα εδω εγω ...

23-07-2010 22:49 International Hub Arrived at outward Office of Exchange

Sorry

Because of very heavy site traffic, this page is currently unavailable.
Please try us again later.

Θα δοκιμάσω αργότερα.