Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Θέλει διαφορετικό στικάκι από αυτό που βρίσκεται το firmware;
Και αν ναι, πρέπει να ξαναπεράσουμε το firmware;

Άσχετο μ'αυτό.
Όσο το ψάχνω μ' αρέσει και περισσότερο!

1. Με το νέο firmware έγινε ταχύτατο στη φόρτωση φωτογραφιών, οπότε κάνεις άνετα slideshow.

2. Όταν βρίσκεσαι σ'ένα φάκελλο και επιλέξεις ένα αρχείο να το παίξει με το play, μπορείς την ώρα που το παίζει να πατήσεις το κουμπί pop up menu και σου βγάζει όλα τα αρχεία του φακέλλου, ώστε να επιλέξεις ένα άλλο.
Έτσι είναι δυνατή η επιλογή ενός άλλου τραγουδιού (ή βίντεο ή φωτογραφίας) την ώρα που παίζει κάποιο άλλο, αρκεί να βρίσκονται στον ίδιο φάκελλο.

Αλλο στικακι!
Σε ποιο fw αναφερεσαι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Αλλο στικακι!
Σε ποιο fw αναφερεσαι?
Όταν περνάω το firmware, το περνάω από στικάκι, οπότε υπάρχει ήδη στικάκι πάνω στο μηχάνημα, εκτός αν θέλει και δεύτερο.
Αναφέρομαι, αν πρέπει να ξαναπεράσω το firmware για να έχω τις εφαρμογές.

Στους υπότιτλους, όταν πατάς το κουμπί, δε σου βγάζει πάνω πάνω μια επιλογή settings;

OK το βρήκα... ήθελε πάτημα το page up page down.. και άλλαζε το font...
(ακόμα να το συνηθίσω.... (άμα είσαι popcornakias αυτά παθαίνεις :) ) ...

Last edited:
Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Σε ποιο fw αναφερθηκες ως γρηγορο εννοω...
Στο 708.

Λοιπόν αυτό έκανα.Εγκατέστησα πάλι το firmware με δεύτερο στικάκι επάνω και έγινε.
Αλλά και πάλι στο Radio ανοίσει ένας κενός φάκελλος και στο torrent μου λέει unsupported file system to storage, αν και το φορμάρισε το μηχάνημα.

κατεβασε το manual του dune.
Το έχω ήδη.
Αν τα αναφέρει όλα αυτά θα καθήσω να τα διαβάσω, γιατί το δικό του είναι για τον.....λούτσο!

Το έχω ήδη.
Αν τα αναφέρει όλα αυτά θα καθήσω να τα διαβάσω, γιατί το δικό του είναι για τον.....λούτσο!

Για torrent θες εσωτερικό δίσκο ;)

όσο για το radio θελει κάποιο αρχείο για να διαβάσει σταθμούς... από το FAQ του Dune το διάβασα ....

Στις επιλογές του ήχου τι βάλατε? PCM ή Original?...

Διαφορές?

Last edited:
Τα Blu rays καλύτερα να τα ριπάρω σε iso ή σαν folder?
Εγώ λέω σε folder, γιατί, έχεις τη δυνατότητα να το παίξεις και κατευθείαν από το m2ts αρχείο και να βάλεις εξωτερικούς υπότιτλους που ρυθμίζονται.
Αν το έχεις σε iso μπορείς να το παίξεις μόνο σαν Bluray (δεν μπορείς να δεις τα περιεχόμενα των φακέλλων), οπότε αφού το μηχάνημα παίζει και iso και folder, ψηφίζω folder.
Το ίδιο μέγεθος πιάνουν και τα δύο στο δίσκο.

Α! και κάτι άλλο! Σε ότι και να τα έχεις, μπορείς στην πορεία να τα μετατρέψεις από το ένα στο άλλο.

Last edited:
Σαν καινούριο φαίνεται.
Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι.
Άρα βγάζουν ακόμη firmware σαν του Dune, γιατί αυτό έχει ημερομηνία 27/7.
Το δικό τους που θα βγάλει η Egreat θα είναι για κάλυψη.

Λιγο εξυπνοι να ηταν , θα το ειχαν πραξει εξαρχης με ενα αλλο skin επανω στο fw του dune.
Τωρα τα πραγματα θελουν προσοχη , ειδικα στα μελλοντικα fw.

Eχει βαλει κανεις εσωτερικο δισκο ?
Ζεσταινεται πολυ το μηχανακι με αυτον οταν παιζει για πολλη ωρα πχ full bd rips ?

Λοιπόν!Πέρασα το 727.
Ίδιο μου φαίνεται, μάλλον διόρθωσαν κάποια bugs.
Τώρα πάντως λειτουργεί ο Torrent client, έστω κι αν δεν έχω εσωτερικό δίσκο, μόνο με το στικάκι.

Και κάτι άλλο.Συνέδεσα το εξωτερικό Bluray drive που έχω στην e-sata, αλλά δεν παίζει γνήσια δισκάκια Bluray.Μάλλον επειδή είναι το firmware του Dune basic.

Αφού έκαναν τη μαμουνιά, χάθηκε να βάλουν του Prime; (Χα χα χα)