neo gemini 3.80 gia DM800

Το έβαλα κι εγώ χθες και "σαν" να είδα μικρές βελτιώσεις στην εικόνα και στην κίνηση, ιδίως στα HD κανάλια.

Το HD skin πού βρίσκεται βρε παιδιά??? Τι όνομα έχει ακριβώς?

edit: Κάτι ακόμα: Το Web Interface μπορεί να αλλάξει με κάποιο τρόπο ή αυτό είναι και δεν αλλάζει? Κι αν αλλάζει πώς γίνεται, υπάρχει κάποιο plugin?

Last edited:
Το έβαλα κι εγώ χθες και "σαν" να είδα μικρές βελτιώσεις στην εικόνα και στην κίνηση, ιδίως στα HD κανάλια.

τέτοια λέγε μου και μ έφτιαξες.

Alex Τι? μεθαύριο μαζί με τα χαρτιά για το κτηματολόγιο θα έχω παραμάσκαλα και τον 800αρη -bye-

Πως περιμένεις να το δεις?
Οταν εμφανίζεις την λίστα καναλιών με το βελάκι (πανω ή κάτω) βλέπεις ήδη το νέο σκιν. Με το πλήκτρο μενου επίσης. Με το ΟΚ ομοίως.
Είναι υψηλής ανάλυσης και ξεχωρίζει από την ευκρίνεια του σε σχέση με τα απλά SD.

Εννοείς ότι εμφανισιακά είναι ακριβώς το ίδιο με το 3.70, αλλά απλά είναι HD?

με βλεπω να φευγω και απο το nabilo..τι διαφορες εχει το gemini σε σχέση με το nabilo??θα τα βρω σκουρα?

Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Το Gemini είναι πιο φιλικό προς τον χρήστη. Αν χρησιμοποιείς στικ με ΒΑ οι αλλαγές στα Images είναι παιχνίδι.

Τελικά το βρήκα το skin με τη βοήθεια ενός καλού φίλου :grinning-smiley-043

Εμένα για κάποιο λόγο κατά την εγκατάσταση του νέου image δεν μου είχε το συγκεκριμένο skin σαν default, αλλά μου είχε το κλασσικό skin που είχε και στην έκδοση 3.70. Επομένως αν συμβεί και σε κάποιον από εσάς, καλό είναι να το γνωρίζει.
-bye-

δεν εχω επιχειρησει ακομα με barry alen..φοβαμαι μην γινει τπτ με τα πολλα image:P
το gemini εχει να εγκαταστησεις κατευθειαν ccam klp? η θελει αλλη διαδικασια?

Απάντηση: Re: neo gemini 3.80 gia DM800

δεν εχω επιχειρησει ακομα με barry alen..φοβαμαι μην γινει τπτ με τα πολλα image:P
το gemini εχει να εγκαταστησεις κατευθειαν ccam klp? η θελει αλλη διαδικασια?

Εχει κανονικά μέσα από το μπλε κουμπί, από τα addons. -bye-

Απάντηση: Re: neo gemini 3.80 gia DM800

Ισα - ίσα. Με ΒΑ δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Πειραματίζεσαι με όσα Images θέλεις, τα κάνεις ότι θέλεις και ο δέκτης σου παραμένει καθαρός.

Re: Απάντηση: Re: neo gemini 3.80 gia DM800

Ισα - ίσα. Με ΒΑ δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Πειραματίζεσαι με όσα Images θέλεις, τα κάνεις ότι θέλεις και ο δέκτης σου παραμένει καθαρός.

αρα προτεινεις να βαλω το επισημο στον δεκτη και τα υπολοιπα σε B.A?/που θα πρω οδηγιες?

Last edited:
Για την flash εγω σε συμβουλεύω να βάλεις oozoon.....βάζεις το image τώρα και μέσω Update software έχεις πάντα το τελευταίο enigma με όλα τα plugin Update χωρίς να χρειαστεί να ξαναφλασάρεις τον dream όταν βγει νέο oozoon....Μόνο software update.Και φυσικά δουλεέυει άψογα

ok!αν βαλω παντως gemini στην flash θα εχω καποιο προβλημα?αυτοι οι λογοι για την εγγυηση που λες τι ειναι?