stingg43
Established Member
- 17 May 2009
- 145
Δεν ξέρω αν ήταν ο ιτα8,αλλά κατά την άποψη μου όποιος και να ήταν μπράβο του,ήταν και ο πρώτος που έκανε εκπομπή HD στο λεκανοπέδιο.Αν είναι ο ιτα8, τότε είναι ένα εκπληκτικό νεο πραγματικά.
Δεν ξέρω αν ήταν ο ιτα8,αλλά κατά την άποψη μου όποιος και να ήταν μπράβο του,ήταν και ο πρώτος που έκανε εκπομπή HD στο λεκανοπέδιο.Αν είναι ο ιτα8, τότε είναι ένα εκπληκτικό νεο πραγματικά.
Ήταν mpeg2 ή mpeg4 η εκπομπή;
Mpeg4,το λέει και ο τίτλος.
Δεν ξέρω αν ήταν ο ιτα8,αλλά κατά την άποψη μου όποιος και να ήταν μπράβο του,ήταν και ο πρώτος που έκανε εκπομπή HD στο λεκανοπέδιο.
Ισως κάτι να μην κατάλαβα εγώ καλά.Τι κανάλι που εγώ είδα με τα μάτια μου έπαιζε μια ταινία με κάτι αυτοκινητάκια (cars)και όχι πορνό.Το περιεχόμενο το σχολίασαν προηγουμένως και το βρήκα από αποκρουστικό ώς αισχρό,free to air επίγεια π0ρν0....
Ισως κάτι να μην κατάλαβα εγώ καλά.Τι κανάλι που εγώ είδα με τα μάτια μου έπαιζε μια ταινία με κάτι αυτοκινητάκια (cars)και όχι πορνό.
OK, λοιπόν Αντώνη, θα δούμε λοιπόν τι ισχύει ή όχι εν τέλει! Εγώ αναφέρω τους νόμους, εσύ κάτι άλλο που ξέρεις ή άκουσες!
Αλλά η 22 είναι της ΕΡΤ ψηφιακής και όχι της NOVA! Και αυτό κάν' το σε ό,τι χρώμα θες!:award:
OK, λοιπόν Αντώνη, θα δούμε λοιπόν τι ισχύει ή όχι εν τέλει! Εγώ αναφέρω τους νόμους, εσύ κάτι άλλο που ξέρεις ή άκουσες!
Αλλά η 22 είναι της ΕΡΤ ψηφιακής και όχι της NOVA! Και αυτό κάν' το σε ό,τι χρώμα θες!:award:
Που και που έβαζε και κανα γουεστερν. Πειρατής ήταν στο φινάλε, ότι ήθελε έκανε...Σε προηγούμενο πόστ στην πρώτη σελίδα αναφέρεται ότι στο παρελθόν το συγκεκριμένο κανάλι μετέδιδε σκυλάδικα και πορνό.
Όχι απλά εννοείται ότι είναι της ΕΡΤ η 22, σαφώς και είναι......αλλά μη ξεχνάς ότι πλέον θα παίξουν πολλά ενοίκια δεξιά και αριστερά οπότε....
Σαφώς και είναι και σαφώς θα παίξουν και ενοίκια και όχι μόνο στην ΕΡΤ! Η ανακρίβεια που γράφτηκε είναι ότι η 22 θα είναι της NOVA! Δεν θα είναι γιατί πολύ απλά δεν νομιμοποιείται να είναι!:singer:Όχι απλά εννοείται ότι είναι της ΕΡΤ η 22, σαφώς και είναι......αλλά μη ξεχνάς ότι πλέον θα παίξουν πολλά ενοίκια δεξιά και αριστερά οπότε....
Δοκιμές θα γίνονται συχνά από εδώ και πέρα! Εκτός της ΕΡΤ και της NOVA, υπάρχουν και ιδιώτες με εξοπλισμό σε HD (αν ήταν όντως HD η δοκιμή, γιατί H264 δεν σημαίνει HD)!
Να το δούμε πρώτα! Σε αυτή τη χώρα μόνο άπιστος Θωμάς μπορώ να είμαι γιατί δεν έχω και άλλη επιλογή!:drummer:
Σαφώς και είναι και σαφώς θα παίξουν και ενοίκια και όχι μόνο στην ΕΡΤ! Η ανακρίβεια που γράφτηκε είναι ότι η 22 θα είναι της NOVA! Δεν θα είναι γιατί πολύ απλά δεν νομιμοποιείται να είναι!:singer:
Στην ψηφιακή μετάβαση για να βγάλει η NOVA πακέτο (πέραν των δύο καναλιών που ήδη έχει), θα πρέπει να αλλάξει η ΚΥΑ! Απλό και κατανοητό!
Δοκιμές θα γίνονται συχνά από εδώ και πέρα! Εκτός της ΕΡΤ και της NOVA, υπάρχουν και ιδιώτες με εξοπλισμό σε HD (αν ήταν όντως HD η δοκιμή, γιατί H264 δεν σημαίνει HD)!
Δεν θέλω να υπερβάλλω Αντώνη, αλλά οι ειδήσεις που έχουν βάρος λόγω σημασίας πρέπει να δίνονται και με ακρίβεια!Το ξαναγράφω, ώρες ώρες μου θυμίζεις τον Πάνο που μας διορθώνει για τις ανακρίβειες !!!
Στην 22 θα βγει η Νόβα με τα 2 επίγεια.......
Πάντως η αναφορά λήψης λέει ότι το σήμα ερχόταν upscaled σε 1080i.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.