Νέο κανάλι H264Encoded

Αν είναι ο ιτα8, τότε είναι ένα εκπληκτικό νεο πραγματικά.
Δεν ξέρω αν ήταν ο ιτα8,αλλά κατά την άποψη μου όποιος και να ήταν μπράβο του,ήταν και ο πρώτος που έκανε εκπομπή HD στο λεκανοπέδιο.

Απάντηση: Re: Νέο κανάλι H264Encoded

Δεν ξέρω αν ήταν ο ιτα8,αλλά κατά την άποψη μου όποιος και να ήταν μπράβο του,ήταν και ο πρώτος που έκανε εκπομπή HD στο λεκανοπέδιο.

Αν και παράνομα(χωρίς τα δικαιώματα της ταινίας και άδεια επίγειας ψηφιακής εκπομπής)αξίζει συγχαριτηρίων όποιος και να ήταν.

Re: Απάντηση: Re: Νέο κανάλι H264Encoded

Το περιεχόμενο το σχολίασαν προηγουμένως και το βρήκα από αποκρουστικό ώς αισχρό,free to air επίγεια π0ρν0....
Ισως κάτι να μην κατάλαβα εγώ καλά.Τι κανάλι που εγώ είδα με τα μάτια μου έπαιζε μια ταινία με κάτι αυτοκινητάκια (cars)και όχι πορνό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέο κανάλι H264Encoded

Ισως κάτι να μην κατάλαβα εγώ καλά.Τι κανάλι που εγώ είδα με τα μάτια μου έπαιζε μια ταινία με κάτι αυτοκινητάκια (cars)και όχι πορνό.

Σε προηγούμενο πόστ στην πρώτη σελίδα αναφέρεται ότι στο παρελθόν το συγκεκριμένο κανάλι μετέδιδε σκυλάδικα και πορνό.

OK, λοιπόν Αντώνη, θα δούμε λοιπόν τι ισχύει ή όχι εν τέλει! Εγώ αναφέρω τους νόμους, εσύ κάτι άλλο που ξέρεις ή άκουσες!
Αλλά η 22 είναι της ΕΡΤ ψηφιακής και όχι της NOVA! Και αυτό κάν' το σε ό,τι χρώμα θες!:award:

OK, λοιπόν Αντώνη, θα δούμε λοιπόν τι ισχύει ή όχι εν τέλει! Εγώ αναφέρω τους νόμους, εσύ κάτι άλλο που ξέρεις ή άκουσες!
Αλλά η 22 είναι της ΕΡΤ ψηφιακής και όχι της NOVA! Και αυτό κάν' το σε ό,τι χρώμα θες!
:award:

Σωστό το παραπάνω,απλά λέμε πως εάν ήταν δοκιμή της Nova-ERT θα γινόταν στην συγκεκριμένη συχνότητα,αντιθέτως έγινε στην 63.

Αλλά η 22 είναι της ΕΡΤ ψηφιακής και όχι της NOVA! Και αυτό κάν' το σε ό,τι χρώμα θες!:award:

Όχι απλά εννοείται ότι είναι της ΕΡΤ η 22, σαφώς και είναι...... :D αλλά μη ξεχνάς ότι πλέον θα παίξουν πολλά ενοίκια δεξιά και αριστερά οπότε....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέο κανάλι H264Encoded

Σε προηγούμενο πόστ στην πρώτη σελίδα αναφέρεται ότι στο παρελθόν το συγκεκριμένο κανάλι μετέδιδε σκυλάδικα και πορνό.
Που και που έβαζε και κανα γουεστερν. Πειρατής ήταν στο φινάλε, ότι ήθελε έκανε...

Δοκιμές θα γίνονται συχνά από εδώ και πέρα! Εκτός της ΕΡΤ και της NOVA, υπάρχουν και ιδιώτες με εξοπλισμό σε HD (αν ήταν όντως HD η δοκιμή, γιατί H264 δεν σημαίνει HD)!

Όχι απλά εννοείται ότι είναι της ΕΡΤ η 22, σαφώς και είναι...... :D αλλά μη ξεχνάς ότι πλέον θα παίξουν πολλά ενοίκια δεξιά και αριστερά οπότε....

Υπήρχε περίπτωση να γίνει ένα έστω βήμα στο κράτος μας χωρίς να έχει κέρδος;Αυτό κοιτάζουν οι κύριοι της ΕΡΤ,δηλαδή ότι δεν θα υπάρχει τηλεθέαση και με συνέπεια,δεν θα υπάρχουν και διαφημίσεις(διαφημίσεις σε κρατικό κανάλι,να το πούμε σε κάτοικους χώρας του εξωτερικού να γελάνε...)

Σαφώς και είναι και σαφώς θα παίξουν και ενοίκια και όχι μόνο στην ΕΡΤ! Η ανακρίβεια που γράφτηκε είναι ότι η 22 θα είναι της NOVA! Δεν θα είναι γιατί πολύ απλά δεν νομιμοποιείται να είναι!:singer:
Στην ψηφιακή μετάβαση για να βγάλει η NOVA πακέτο (πέραν των δύο καναλιών που ήδη έχει), θα πρέπει να αλλάξει η ΚΥΑ! Απλό και κατανοητό!

Δοκιμές θα γίνονται συχνά από εδώ και πέρα! Εκτός της ΕΡΤ και της NOVA, υπάρχουν και ιδιώτες με εξοπλισμό σε HD (αν ήταν όντως HD η δοκιμή, γιατί H264 δεν σημαίνει HD)!

Πάντως η αναφορά λήψης λέει ότι το σήμα ερχόταν upscaled σε 1080i.

Να το δούμε πρώτα! Σε αυτή τη χώρα μόνο άπιστος Θωμάς μπορώ να είμαι γιατί δεν έχω και άλλη επιλογή!:drummer:

Αντρέα, αν το κρατικό κανάλι αποφασίσει κάποια στιγμή να βαδίσει στα βήματα του BBC το πρώτο πράγμα που θα κάνω θα είναι το τιμήσω με τηλεθέαση.

Αρκετά χρόνια τώρα τρώμε σαβούρα και ευτυχώς για μένα που δεν βλέπω τα ιδιωτικά κανάλια παρά μόνο κάποια κανάλια από δορυφόρο....

Να το δούμε πρώτα! Σε αυτή τη χώρα μόνο άπιστος Θωμάς μπορώ να είμαι γιατί δεν έχω και άλλη επιλογή!:drummer:

Ελπίζω στο ότι θα υπάρξουν και μελλοντικές δοκιμές.

Σαφώς και είναι και σαφώς θα παίξουν και ενοίκια και όχι μόνο στην ΕΡΤ! Η ανακρίβεια που γράφτηκε είναι ότι η 22 θα είναι της NOVA! Δεν θα είναι γιατί πολύ απλά δεν νομιμοποιείται να είναι!:singer:
Στην ψηφιακή μετάβαση για να βγάλει η NOVA πακέτο (πέραν των δύο καναλιών που ήδη έχει), θα πρέπει να αλλάξει η ΚΥΑ! Απλό και κατανοητό!

Το ξαναγράφω, ώρες ώρες μου θυμίζεις τον Πάνο που μας διορθώνει για τις ανακρίβειες !!!:D

Στην 22 θα βγει η Νόβα με τα 2 επίγεια.......

Ηταν σε HD με μιας και έτυχε και είχα μαζί μου πεδιόμετρο..και οι παράμετροι που έπαιξε ήταν QAM64/ 8K/ 3/4 1/32..και το όργανο έδειξε ανάλυση 1080Χ1920 και πρώτυπο H264.
.

Το ξαναγράφω, ώρες ώρες μου θυμίζεις τον Πάνο που μας διορθώνει για τις ανακρίβειες !!!:D

Στην 22 θα βγει η Νόβα με τα 2 επίγεια.......
Δεν θέλω να υπερβάλλω Αντώνη, αλλά οι ειδήσεις που έχουν βάρος λόγω σημασίας πρέπει να δίνονται και με ακρίβεια!
Και πάλι λάθος το έγραψες
Στην 22 θα βγει η ΕΡΤ Ψηφιακή με τα 2 επίγεια κανάλια της NOVA και το δικό της HD!