Του λόγου μουη Γιαννη, εχοντας καποιες γνωσεις από υπολογιστες κατι χρονακια, γνωρίζω πολύ καλά τι σημαινει καθαρο install και τι upgrade.
Και δεν ερχομαι σε οργασμο, οπως εσυ, όταν βγαζει κατι η Appleμε αποτέλεσμα να ξεχνάω τα βασικά
Μια φορα που ειπα να παει το παλιάμπελο και να βάλω OTA το iOS 6 ξέρεις τι επαθα (κι ας το κανεις γαργάρα συνεχεια)
Περαν τουτου, βλεπω καθημερινα, όπως εχω ''προβλεψει'' εδω και χρονια, ότι η Apple τεινει προς τις κακες συνηθειες της MS (βλ. παραπανω προβλημα, κολληματα, restarts, σουρσίματα στο iOS) οποτε εχω ενα λόγο παραπανω να επιβεβαιωνω την αποψη μου περι clean install.
Για καποιον λοιπόν που έχει το κεφι, το χρονο και τις γνωσεις, το clean install ειναι σαφως μονοδρομος.
Για τους περισσότερους, ενα απλο update ειναι, στις περισσότερες των περιπτώσεων, μια χαρα λύση.
ΥΓ Το γεγονός ότι ρωταω (και μονο ο Τακης απαντάει) μη το παρεξηγεις. Σημαινει απλως ότι κανω πολυ παρεα με τον vaderGR και βαριέμαι να ψαχνω (και μ αρεσει να σε πρηζω και να δινω νοημα στη ζωη σου, μικρε μου Apple (γ)κουρού)
![]()
χαχαχαχα unwrestlableαπαντησα πριν τον Τακη , αλλα προφανως δεν τα διαβασες!
Και οχι, δεν χρειαζεσαι clean instal, αν ακολουθησεις τις συμβουλες του αρθρου (οπου δε διαβαζεις ετσι κι αλλιως).
Και αυτο που επαθες, εσυ εισαι υπευθυνος και οχι η Apple, για απλα δεν ακολουθεις τις συμβουλες της!!!
χαχαχαχα unwrestlable
καλα, οτι πεις, αφου ξέρεις τι (μου) χρειάζεται, πάσο (αυτό ειναι αποτελεσμα της πολύ παρέας με τον Τακη btw)
οσο για αυτό ''που επαθα'', μη μου συγχύζεσαι, δεν θα σε απολύσει ο Tim (κι αν το κανει θα σε ξαναπροσλάβει ο Τακης μετα στο νομικό τμήμα της Apple)
να σου θυμίσω απλώς, ότι το θεμα δεν ηταν οτι εχασα φωτο (φυσικα και εχω backup) αλλα ότι εκανε μπαχαλο ολα τα album και εσβησε φωτο απο το ipad
αλλα φυσικα, γι αυτο δεν φταιει η Apple αλλα εγω, ειναι προφανες
και για να σοβαρευτουμε, ακολουθησα την διαδικασία που η Apple προσφέρει (OTA) και τα εκανε μαντάρα - simple as that!
οποιος δεν θελει να το παραδεχτει, εχει πρόβλημα (ή ειναι ερωτευμένο fanboy οπως εσυ)
υγ να σου πω, αφου χαλιεσαι στο τελος καθε φορα που βγαζει κατι νεο η Apple (γιατι ανοιγεις 175 νηματα και απαντας σε 4587 ερωτησεις με αποτελεσμα στο τελος να κουραζεσαι), γιατί το κάνεις;![]()
Πως τρέχει/ανταποκρίνεται το σύστημα?
Είναι πιο αργό? πιο γρήγορο? κλπ
θα βγει φανταζομαι καποια αναβαθμιση απο epson.
Αυτο που λεει η apple καθε φορα (κι εμεις μαζι) , ειναι να "προσεχεις για να εχεις" .
Αφου εκανες backup και δεν εχασες κατι , προς τι ολος ο ντορος?
Προφανως για να γκρινιαξεις....
Kανενα λειτουργικο δεν ειναι 100% ασφαλες ή full-proof ... αστοχιες παντα συμβαινουν.
Κοίτα εγώ εχω SSD & 8G RAM. Μου φαίνεται το ίδιο με το ML. σαν Free memory τώρα εχω 3 G με τον ιδιο αριθμό tabs(mozilla,chrome) που είχα πριν την αναβάθμιση. Το μόνο παράπονο (αν και το ειχα απο το τεελευταιο upgrade του ML) ειναι οτι δεν εφτιαξε το γρήγορο SLEEP.
Κατα τά αλλα ολα καλα! Ελπίζω να βοήθησα!
Εισαι απιστευτος, πιστευω έχεις ξεπεράσει by far τον Τακη...Προφανως και ειναι δικο σου λαθος, αφου δε φροντισες να κανεις backup πρωτα.
Aν ειχες κανει , θα ειχες και τα album σου πισω ...
Ποτε δεν συγχρονίζω τπτ με το itunes εκτος μουσικής.Τα album σου ειναι περασμενα μεσω itunes , απο το Iphoto - aperture, αρα δεν θα πρεπε να χασεις τιποτα!
Υπαρχουν εκει και μπορεις να τα επαναφερεις.
Καλα, καλα, ΟΚ...Το clean install το κανουμε, οταν εχουμε υποψια αστοχιας ή κατι δε παει καλα στο παρον συστημα μας.
Το να υποτιμας τη νοημοσύνη μου και τις γνώσεις μου και να κάνεις ''προβοκατόρικες'' προτροπές δεν βοηθάει σε κάτι (πέραν της ελπίδας που τρέφεις να αλωνίζετε στην κατηγορία εσύ και ο ''αλλος'' από τμημα marketing και να γραφετε τις παπαριές σας και να μην εχετε αντίλογο (ο Φρα.Πε. δεν πιάνεται, o vaderGR συγκρατείται να μη σας πλακώσει και ο Δημητρακούδεις παραείναι πολιτισμένος (damn! tm)Υγ... θα στο ξαναπω, αλλα ετσι κι αλλιως δε θα το παρεις σοβαρα.
αν δε ξεφυγεις απο windows (kai Android) λογικη ΚΑΚΩΣ εχεις mac kai iphone (στο παρελθον) !
Παρε ενα win8 καλυτερα να βρεις την υγεια σου...Ετσι κι αλλιως με το ενα ποδι στο αλλο στρατοπεδο εισαι πια με το S4 !!! ¨π
Η διαφορά μας είναι ότι, σε εντίθεση μ εσενα, εχω μαθει να απολαμβάνω τα οποια καλά της Apple και να μπορώ να ζω με τα κακά της, κρίνοντάς τα όμως και όχι δικαιολογώντας τα διαρκώς.
Μια χαρα ειναι, προχωρας αφοβα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.