Νέο λειτουργικό OS X Mavericks : δωρεάν από το appstore

Re: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks

Γινεσαι εριστικος χωρις λογο νομιζω φιλτατε Συριε..
Παπαριες αλλοι γραφουν, οχι εμεις..
Επι της ουσιας, ειναι αυτονοητο πως ενα backup πρεπει να κανουμε παντα, οσο καλες και αν ειναι οι συσκευες, γιατι αστοχιες συμβαινουν και στους καλυτερους.
Οποτε, ειτε ηταν λαθος δικου σου χειρισμου, ειτε "εσκασε" το μηχανημα, δεν θα συζητουσαμε τωρα..

Το smiley στο τελος δεν το δες;

(οχι οτι δεν γραφετε παπαριες βεβαια :p :p :p)

Το χασαμε το νοημα (που δεν ηταν ποτε το backup και η, οποια, ''απωλεια'' φυσικα...)

Kανε λοιπον upgrade στα Mavericks (αφου εχεις κανει αυτα που ειπαμε) και αν παει κati στραβα , kane clean install ! :p

lol, δεν παλεύεσαι λέμε! :p

Μην Κρίνεις ίνα μην κριθείς! -bye-

Και θα κρινω και κρινομαι (και μονος μου καταρχην) παντα.

Re: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks

βαλτο το ατιμο... μας γκαστρωσες! :p

ΥΓ... μονο και μονο για το πρηξιμο που φαγαμε, θα κανεις upgrade, θα σου κολλησει, θα χασεις τα παντα και μετα θα μας κατηγορεις !:grinning-smiley-043

Απάντηση: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks

αν θα παρατηρήσετε καλύτερα θα δείτε ότι το mavericks είναι πολύ ποιό λαμπερό και γλλλλειμένο στη λεπτομέρεια από το mountain

Re: Απάντηση: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks

αν θα παρατηρήσετε καλύτερα θα δείτε ότι το mavericks είναι πολύ ποιό λαμπερό και γλλλλειμένο στη λεπτομέρεια από το mountain

Πράγματι!
Το μόνο που δεν μου αρέσει και τόσο είναι η εμφάνιση του activity monitor.
Νομίζω ότι όπως ήταν πριν έδινε καλύτερη/περισσότερη πληροφορία με μια ματιά.
Σαν εικονιδιο πλέον δείχνει μόνο το cpu usage ή μου φαίνεται?

Πρόλαβε κάποιος να δει αν το SuperDuper, που θέλω να αγοράσω, συνεργάζεται με Mavericks;

εγω που το εχω , τρεχει κανονικα.
Δεν το δοκιμασα φυσικα, αφου ολα πηγαν καλα και δε χρειαστηκε να επαναφερω το συστημα σε προηγουμενη κατασταση.

Απάντηση: Re: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks

Το επιβεβαιώνω...εγκαθιστώ δωρεάν το iWork και στο MBA και στον iMac 😄👍....

Να σας πω ένα μυστικό: ακόμα και αν έχεις εγκατεστημένη "δοκιμαστικη" έκδοση οποιουδήποτε προγράμματος απο τα προαναφερθέντα, η apple το θεωρεί αγορασμένο , το δένει με το Apple ID σου, και σου δίνει δωρεάν όχι μόνο την desktop έκδοση, αλλά και του IOS!

εγω που το εχω , τρεχει κανονικα.
Δεν το δοκιμασα φυσικα, αφου ολα πηγαν καλα και δε χρειαστηκε να επαναφερω το συστημα σε προηγουμενη κατασταση.

Γιάννη, στο Manual, διαβάζω το παρακάτω. Μήπως δεν χρειάζεται πια το SuperDuper;

Recovery partitions
New OS X systems include a Recovery HD partition that includes the tools you need to
do the following:
• Reinstall OS X
• Repair a hard drive
• Restore from a Time Machine backup
• Launch Safari to view documentation and search the Internet
• Create Recovery HD partitions on external drives
To boot from the Recovery HD partition, restart your Mac while holding down the
Command key and the R key (Command-R). Keep holding them until the Apple icon
appears, indicating that your Mac is starting up. After the Recovery HD finishes starting
up, you should see a desktop with an OS X menu bar and an OS X Utilities application
window.
If your Recovery HD is corrupt or unavailable and you have a network connection,
your Mac will automatically use OS X Internet Recovery to download and boot directly
from Apple’s servers, using a pristine Recovery HD image that provides all the same
functionality

ένα πρόβλημα που έχω βρεί είναι ότι όταν είσαι στον safari και πατήσεις ''Ανάγνωση'' στο τέλος του κειμένου δεν εμφανίζει πλέον την μπάρα με τις επιλογές (σμίκρυνση μεγέθυνση αποστολή εκτύπωση)το αστείο είναιότι το είχε και στην GM έκδοση και είπα ότι θα το δούνε και θα το βάλουν αλλά :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks : δωρεάν από το appstore

επιλογη για σμικρυνση - μεγεθυνση υπαρχει ...πανω -πανω.

ένα πρόβλημα που έχω βρεί είναι ότι όταν είσαι στον safari και πατήσεις ''Ανάγνωση'' στο τέλος του κειμένου δεν εμφανίζει πλέον την μπάρα με τις επιλογές (σμίκρυνση μεγέθυνση αποστολή εκτύπωση)το αστείο είναιότι το είχε και στην GM έκδοση και είπα ότι θα το δούνε και θα το βάλουν αλλά :BDGBGDB55:

η σημασια του "βελτιστωποιημενου" λογισμικου που λεγαμε... http://www.macrumors.com/link/391711/
Κερδος μεχρι και 30% σε μπαταρια, λογω αναβθμισης σε mavericks!

..το επιβεβαιώνω…

καλά…δεν το πιστεύω αυτό που διαβάζουν τα ματάκια μου…στο 13,3 MacBook Air αυτή τη στιγμή η μπαταρία είναι στο 84% και ο χρόνος που μένει είναι 14:46 ώρες!!!!:music-smiley-005::award::Banane0::worshippy:

νόμιζα ότι υπήρχε λάθος!!!…με το Lion Mountain έφτανε έως 12,50 ώρες….

Last edited: