Χαιρέτω σας! Ειμαι σε φάση χτισίματος και μελετώ τα περί του home cinema. Όλος ο χώρος (ενιαίος σαλόνι-κουζίνα είναι περί τα 64 τ.μ. και ο χώρος που ουσιαστικά θα περιβάλεται από τα πίσω ηχεία μέχρι την τηλεόραση - οθόνη προτζέκτορα γύρω στα 40-45 τ.μ. Έχω να ρωτήσω πολλά, αλλά εδώ περιορίζομαι στα του ήχου. Θα μπεί σύστημα 7.1. Τα μπροστινά ηχείαδε μπορούν να είναι δαπέδου. Άρα πάμε να παίξουμε σε τοίχου. Έχω σχεδόν καταλήξει στα focal dome. Τα έχω ακούσει (πάλι καλά που το κατάφερα και αυτό εδώ στο Ηράκλειο) και μου φάνηκαν καλά συν του ότι είναι πανέμορφα! Με προβληματίζει μόνο το αν αρκούν για το συγκεκριμένο χώρο.
Γενικά η χρήση του συστήματος θα είναι σχεδόν αποκλειστικά για ταινίες.
Οικονομικά για τα 7.1 ηχεία υπολογίζω κανένα 2χίλιαρο, άντε 2.500. Για ενισχυτή από 1.500-2.000
Θα ήθελα τις προτάσεις σας για ηχεία ή/και τη γνώμη σας για τα dome αλλά και με τι ενισχυτή θα μπορούσα να τα συνδυάσω για να καλύπτεται επαρκώς ο χώρος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γενικά η χρήση του συστήματος θα είναι σχεδόν αποκλειστικά για ταινίες.
Οικονομικά για τα 7.1 ηχεία υπολογίζω κανένα 2χίλιαρο, άντε 2.500. Για ενισχυτή από 1.500-2.000
Θα ήθελα τις προτάσεις σας για ηχεία ή/και τη γνώμη σας για τα dome αλλά και με τι ενισχυτή θα μπορούσα να τα συνδυάσω για να καλύπτεται επαρκώς ο χώρος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων