Καλησπέρα σε όλους,
Έφτασε ο καιρός να φτιάξω το σπίτι μου , και σε κανα τρίμηνο περίπου θα έχουν έρθει όλα τα έπιπλα ,
οπότε πρέπει να αρχίσω να σχεδιάσω το σαλόνι με όλα τα παρελκόμενα.
Αυτή τη στιγμή έχω φτιάξει ένα Media Center pcακι , απο το οποίο θα παίζω τις ταινίες μου και την μουσική μου.
Αυτό που θέλω απο εσάς είναι να με βοηθήσετε στις επιλογές.
Απλά θέλω μία τηλεόραση 37 ή 40 το πολύ ιντσών
5.1 ηχεία κολόνες με τα πίσω να είναι ασύρματα
Και έναν ενισυχτή που θα συνδέεται με το pc και με ps3 για να παίζω τις ταινίες και την μουσική.
Θα ήθελα επίσης ο ενισυχτής να έχει και build in radio ώστε να ακούω και ράδιο.
Δεν με απασχολεί το να έχει cd, dvd κτλ. γιατί θα τα διαβάζω όλα απο το media center.
To budget είναι περίπου 1700ευρώ και θα μπεί σε σύνθεση σαλονιού περίπου 20τμ , αλλά η TV θα είναι στα 3 μέτρα απόσταση.
Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια
Θωμάς
Έφτασε ο καιρός να φτιάξω το σπίτι μου , και σε κανα τρίμηνο περίπου θα έχουν έρθει όλα τα έπιπλα ,
οπότε πρέπει να αρχίσω να σχεδιάσω το σαλόνι με όλα τα παρελκόμενα.
Αυτή τη στιγμή έχω φτιάξει ένα Media Center pcακι , απο το οποίο θα παίζω τις ταινίες μου και την μουσική μου.
Αυτό που θέλω απο εσάς είναι να με βοηθήσετε στις επιλογές.
Απλά θέλω μία τηλεόραση 37 ή 40 το πολύ ιντσών
5.1 ηχεία κολόνες με τα πίσω να είναι ασύρματα
Και έναν ενισυχτή που θα συνδέεται με το pc και με ps3 για να παίζω τις ταινίες και την μουσική.
Θα ήθελα επίσης ο ενισυχτής να έχει και build in radio ώστε να ακούω και ράδιο.
Δεν με απασχολεί το να έχει cd, dvd κτλ. γιατί θα τα διαβάζω όλα απο το media center.
To budget είναι περίπου 1700ευρώ και θα μπεί σε σύνθεση σαλονιού περίπου 20τμ , αλλά η TV θα είναι στα 3 μέτρα απόσταση.
Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια
Θωμάς