Καταρχας δεν παρεξηγούμαι ως πράκτορας, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να τα είχα παρατήσει απο την πρώτη βδομάδα με αυτά που ακούω.
Οι πράκτορες ειναι με τον παίχτη ξαναλέω.Με κανένα ΟΠΑΠ.Εγω θέλω ο παίχτης μου να κερδίζει.
Για να απαντάω σε κάποια.Αναφέρθηκε το μισάωρο, το οποίο, με ατράνταχτα επιχειρήματα, βγάλαμε συμπέρασμα οτι είναι για να μετράει ο ΟΠΑΠ τις στήλες και να βγάλει αυτά που δεν παίχτηκαν.Το μισάωρο ισχύει ακόμα και για το ΠΡΟΠΟ να ενημερώσω, όπου προφανώς χρειάζεται για να ενημερωθούν ολες οι ομάδες και να μη βγουν τα αποτέλεσματα που παίξαν οι παίχτες ωστε να γινει τζακ ποτ

.Θα σας έλεγα και για ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ αλλά μιας και είναι συναφή παιχνίδια με το ΤΖΟΚΕΡ, προφανώς κι εκεί το κάνει για να μετρήσει τις στήλες και να μη δώσει το υπερκέρδος των 180.000 στο ΠΡΟΤΟ π.χ.
Θα ήθελα πάντως κάποιος που έχει δεί στα αλήθεια μια κλήρωση, να μας πει πως θα μπορούσε να βγεί το μπαλάκι που θέλει ο ΟΠΑΠ.Για τις συγκεκριμενες κληρωτιδες και τον συγκεκριμενο τροπο μιλάμε.
Η απλή εξήγηση, οτι γίνεται γιατί χρειάζονται κάποιες διαδικασίες πριν την κλήρωση, μεταξύ των οποίων και η δοκιμαστικές κληρώσεις πριν την κανονική (παντα παρουσία κοινού.Οποιος το επιθυμεί μπορεί να παει και να δει απο κοντά μια) δεν μπαίνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Προχωράω.Κάπου ειπώθηκε με ειρωνική διάθεση, οτι κάποια στιγμή θα βγει ο νικητής στο Κακοσάλεσι.Είμαι σίγουρος οτι οποιος θέλει μπορεί να πάει μια εκδρομή στο Κακοσάλεσι να μπεί στο πρακτορείο και να δει απο κοντά το νικητήριο δελτίο το οποίο είμαι σίγουρος οτι θα έχει βάλει σε περίοπτη θέση ο πράκτορας.Δυστυχώς η προστασία προσωπικών δεδομένων και η κοινή λογική, υπαγορεύουν οτι ο οποιος νικητής θα πρέπει να είναι ντιπ ηλίθιος για να εμφανιστεί και να πει "Κοιτάξτε με.Εγω τα πήρα.Και τώρα ελάτε να με σκίσετε".Εδω ενα ΚΙΝΟ 600 κερδίζουν και στην καλύτερη των περιπτώσεων κάνουν τους μουγκούς μετά για να μην αναφέρω οτι πάνε απο άλλο πρακτορείο να τα πάρουν για να μη μαθευτεί, ασχέτως που τέτοια μυστικά εγω θα τα πάρω στον τάφο μου.Για 600 !!!! Μόνο.
Για το πόσα λεφτά δίνει, κλπ.Εκτός απο τους ισολογισμούς που δημοσιεύονται και μπορεί κανείς να τους ψάξει, ξαναλέω οτι μπορεί να εισέπραξε 55μύρια σε ολα τα τζακ ποτ, αλλα αν αφαιρέσετε αυτά που πρέπει να αφαιρεθούν θα δείτε οτι το ποσό τελικά είναι πολυ πολυ μικρότερο.30% κατευθείαν πάει στο κράτος, περίπου 30 μύρια απο αυτά έχουν φύγει ως κέρδη στις υπολοιπες κατηγορίες, συν ο εταιρικός φόρος της ΟΠΑΠ (εκτός απο το 30%) , μείον τις προμήθειες πρακτόρων.
Αν ξεχνάω να απαντήσω σε κατι ενημερώστε με.Αλλα θα παρακαλέσω να διαβάζετε αυτά που λεω για να μην επαναλαμβάνομαι.
Δεν με νοιάζει ο ΟΠΑΠ, με νοιάζει να μην ακούω παραλογισμούς.
Α και πάντα υπάρχει η εύκολη και άκοπη λύση.ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ.Ουτε εγνοιες, ούτε αν είναι στημένο το τζοκερ ή οχι.Τόσο απλά.