Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Εγώ μια ερωτησούλα θέλω να κάνω...ποια είναι η τελευταία φορά που βγήκαν 2,3 ή παραπάνω εξάρηδες σε μία κλήρωση? Ή αλλιώς..από τις 50 τελευταίες κληρώσεις που βγήκε εξάρι, υπήρξαν ποτέ 2 νικητές?

Μεχρι 2 θυμαμαι καποιες φορες εγω Γιαννη.

Λες και ειναι Sith !!!

Ποτε μα ποτε δεν θυμαμαι τριτον.

Πάντως από καλο φίλο που εργάζεται εκεί, αυτό που μου είπε είναι ότι δεν συμφέρει να στησουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από τη φύση του και βάση πιθανοτητων είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει κάποιος και αυτό είναι αρκετό, βγάζει πολλά χρήματα ο οπαπ.

Για ρωτα το φιλο σου που εργαζεται εκει.
Αληθευει πως οι ελεγμενες μπαλες που κλειδωνονται σε ενα δωματιο και μενει αστυνομικος απ'εξω....μηπως μετα απο λιγο ο αστυνομικος φευγει και μενουν μονες οι μπαλλες πριν γινει η κληρωση. ?
Ετσι εφτασε στα αυτια μου απο δικο μου φιλο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

χαχαχα,το φαντάζεσαι να μην έχει καν τραπεζικό λογαριασμό;;;;
Και η συνέχεια ακόμα πιο άσχημη. Να είναι άνεργος, να χρωστάει στην εφορία οπότε δεν μπορεί να πάρει εκκαθαριστικό φορολογικού έτους, άρα δεν μπορεί να ανοίξει νέο λογαριασμό. :mad:
Με τα capital control έχουν δυσκολέψει τα πράγματα.

Ο γραφικός τύπος που μιλάει σε αυτό το βιντεάκι, λέει για τρεις απανωτές κληρώσεις του λόττο στην Αυστραλία πριν τρία χρόνια, που έβγαλαν και καλά τα ίδια ακριβώς νούμερα, υπό την απειλή του όπλου. Δεν μας βρίσκετε και κάποιο link, κάποιο βιντεάκι, έστω κάποια αναφορά στον τύπο της Αυστραλίας από την υποτιθέμενη εισβολή του τύπου στην κλήρωση του λόττο; :flipout:

Γιατί εγώ γκουγκλάροντας δεν βρίσκω τίποτα... :BDGBGDB55:

Ο γραφικός τύπος που μιλάει σε αυτό το βιντεάκι, λέει για τρεις απανωτές κληρώσεις του λόττο στην Αυστραλία πριν τρία χρόνια, που έβγαλαν και καλά τα ίδια ακριβώς νούμερα, υπό την απειλή του όπλου. Δεν μας βρίσκετε και κάποιο link, κάποιο βιντεάκι, έστω κάποια αναφορά στον τύπο της Αυστραλίας από την υποτιθέμενη εισβολή του τύπου στην κλήρωση του λόττο; :flipout:

Γιατί εγώ γκουγκλάροντας δεν βρίσκω τίποτα... :BDGBGDB55:

Έλα ντε!! Χάθηκε ο άνθρωπος να έχει ένα σμαρτφόνι να κάνει ένα βιντεάκι από την φυλακή για να πείσει τον Βογιατζάκη??

:flipout::flipout:

Δηλαδή Γιάννη μου, για να καταλάβω, εισέβαλλε ένας τύπος στην αίθουσα που γινόταν η κλήρωση του λόττο στην Αυστραλία πριν τρία χρόνια, και με την απειλή του όπλου ανάγκασε τους υπάλληλους εκεί να διεξάγουν τρεις συνεχόμενες κληρώσεις, οι οποίες έβγαλαν ακριβώς τα ίδια νούμερα, αλλά κατά τα λοιπά δεν έτρεξε κάστανο, και κανένας δεν έμαθε ποτέ τίποτα, καμία αναφορά στον τύπο της Αυστραλίας, και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το συμβάν στην Google;! :flipout:

Σε στιχομυθια που (μολις) ειχα με φιλο μου λογιστη ...

- Γιατι σκεφτομουν εσενα οταν ακουσα για τα 13μισυ μυρια ?
- Γιατι δεν μενω Ευοσμο ...
- Ε αντε πανε να σε σκεφτομαι !
- Πανε εσυ ... να βγαινεις πορτα-πορτα, τοιχο-τοιχο, καθε βραδυ.
- Εεεεεε, ντροπη ρε, ψυχουλα ειναι και αυτος.
- Αμα τον βρω ... θα την παραδωσει.
- Τς τς τς τς ....

(ειναι απο τους παικτες που απαιτει ο πλουτος να μοιραζεται σε 2 και πανω επιτυχοντες ... αλλιως ... :violent-smiley-008:)

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Έλα ντε!! Χάθηκε ο άνθρωπος να έχει ένα σμαρτφόνι να κάνει ένα βιντεάκι από την φυλακή για να πείσει τον Βογιατζάκη??

:flipout::flipout:

Eδώ του δείχνεις το βιντεάκι από το Λόττο Σερβίας που γράφουν το νούμερο στην οθόνη πριν αυτό κληρωθεί, και σου λέει καθαρά "θέμα τύχης" :flipout: :flipout:....ναι έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι ο γραφίστας του καναλιού..εμείς δεν μπορούμε να μαντέψουμε ένα νούμερο στα 6 και αυτός πέτυχε το 1 στα 1 κατευθείαν... :flipout:

Παναγιώτη πάρε τηλέφωνο τον Σερβο αυτόν που έκανε το "λάθος" να σου πει 6 νουμεράκια ρε για το δικό μας τζόκερ...ποτέ δεν ξέρεις...μοιάζει τυχερός τύπος.. :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δηλαδή Γιάννη μου, για να καταλάβω, εισέβαλλε ένας τύπος στην αίθουσα που γινόταν η κλήρωση του λόττο στην Αυστραλία πριν τρία χρόνια, και με την απειλή του όπλου ανάγκασε τους υπάλληλους εκεί να διεξάγουν τρεις συνεχόμενες κληρώσεις, οι οποίες έβγαλαν ακριβώς τα ίδια νούμερα, αλλά κατά τα λοιπά δεν έτρεξε κάστανο, και κανένας δεν έμαθε ποτέ τίποτα, καμία αναφορά στον τύπο της Αυστραλίας, και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το συμβάν στην Google;! :flipout:

Γιατί υπάρχει κάποια πληροφορία για την δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση Σερβίας?έχεις μάθει τίποτα?Tι έγινε τελικά?ήταν "ανθρώπινο" λάθος ή στήσιμο?εδώ μέχρι που είχαν κατεβάσει θυμάμαι και το βίντεο από το youtube (μπορεί να είναι ακόμη down)...
Γιατί δεν αλλάζουν έστω την κληρωτίδα εκεί στον οπάπ που είναι ίδια με αυτή της Σερβίας, έτσι για τα μάτια του κόσμου..
Τα ερωτήματα πολλά...για όσους δεν τρώνε αμάσητο κουτόχορτο...

@tegonik: Πάλι το video της Σερβίας. Τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα επαναλαμβάνετε. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως η πιθανότητα να δείξει ένα νούμερο ο γραφίστας και να βγει αμέσως μετά είναι 1 στις 45; Δηλαδή αν το κάνει σε κάθε κλήρωση το λάθος, θα συμβεί πάνω από 2 φορές το χρόνο; Έχεις αντίληψη του νόμου των πιθανοτήτων; Φυσικά και ήταν τυχαίο αυτό που έγινε. Ο άνθρωπος μπέρδεξε τη φιγούρα του 27 με το 21 και έτυχε στο καπάκι και βγήκε το 21. Occam's razor, η πιο απλή εξήγηση είναι και η πιο πιθανή να είναι αληθής. Τι είναι πιο απλό λοιπόν: Να έχει στηθεί η κληρωτίδα με την χαοτική κίνηση στα μπαλάκια, να συμμετέχουν σε αυτό το στήσιμο δεκάδες άτομα μεταξύ των οποίων και ο γραφίστας, και να κάνει λάθος τη σειρά; Ή πολύ απλά να μπέρδεψε ο γραφίστας το 27 με το 21 και να βγήκε αμέσως μετά το 21;

Δε ξέρω αν εμείς τρώμε αμάσητο κουτόχορτο, εσείς όμως τρώτε αμάσητο τρελόχορτο.

@tegonik: Πάλι το video της Σερβίας. Τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα επαναλαμβάνετε. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως η πιθανότητα να δείξει ένα νούμερο ο γραφίστας και να βγει αμέσως μετά είναι 1 στις 45; Δηλαδή αν το κάνει σε κάθε κλήρωση το λάθος, θα συμβεί πάνω από 2 φορές το χρόνο; Έχεις αντίληψη του νόμου των πιθανοτήτων; Φυσικά και ήταν τυχαίο αυτό που έγινε. Ο άνθρωπος μπέρδεξε τη φιγούρα του 27 με το 21 και έτυχε στο καπάκι και βγήκε το 21. Occam's razor, η πιο απλή εξήγηση είναι και η πιο πιθανή να είναι αληθής. Τι είναι πιο απλό λοιπόν: Να έχει στηθεί η κληρωτίδα με την χαοτική κίνηση στα μπαλάκια, να συμμετέχουν σε αυτό το στήσιμο δεκάδες άτομα μεταξύ των οποίων και ο γραφίστας, και να κάνει λάθος τη σειρά; Ή πολύ απλά να μπέρδεψε ο γραφίστας το 27 με το 21 και να βγήκε αμέσως μετά το 21;

Δε ξέρω αν εμείς τρώμε αμάσητο κουτόχορτο, εσείς όμως τρώτε αμάσητο τρελόχορτο.

Το ξαναπάμε με τις πιθανότητες?

Υπάρχει νοθεία στα ποτά? Ναι.
Υπάρχει νοθεία στα φαγητά? Ναι.
Υπάρχει νοθεία στα φάρμακα? Ναι.
Υπάρχει νοθεία στις εξετάσεις? Ναι.
Υπάρχει νοθεία στην πολιτική? Ναι.
Υπάρχει νοθεία στις εκλογές? Ναι

Υπάρχει νοθεία σε 1.000.000 τομείς? Ναι.

Υπάρχει νοθεία στις κληρώσεις? (ποδοσφαίρου, μπάσκετ κ.λ.π.) Ναι.

Ο μόνος χώρος που δεν υπάρχει νοθεία και κάτι πονηρό είναι το τζόκερ!!!

Τώρα, μπορούμε να συζητήσουμε και για το κουτόχορτο και ποιοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να το τρώνε....

Το "στησιμο" στο Τζοκερ ... βρισκεται βαθια χαραγμενο μεσα στον αλγεβρικο τυπο που υπολογιζει τις πιθανοτητες.
Απαξ και στησεις "σωστα" τις στηλες και τους αριθμους ... δεν χρειαζεται να περιμενεις επιτυχοντες παρα μονο ...
1 φορα καθε 6 με 7 κληρωσεις.

Ο τυπος που υπολογιζει τους συνδυασμους, εαν υπηρχε μονο ενα αριθμος τζοκερ, ειναι N! / (K! x (N-K)!)
οπου Ν = 45 και Κ = 5. Το θαυμαστικο υποδηλωνει παραγοντικο. Δηλαδη 5! = 5 x 4 x 3 x 2 x 1 = 120.
Αρα ο παραπανω τυπος βγαζει οτι η πιθανοτητα να πετυχουμε ειναι 1 στους ... 1221759 συνδυασμους !

Αρα, καθε βδομαδα θα ειχαμε επιτυχοντα .... ισως και δυο (και τρεις) επιτυχοντες ! Χωρις τον τζοκερ !
Ομως δεν το θελουμε αυτο ... γιατι το μπαγιοκο που μαζευετε σε τοσο συντομο χρονιο διαστημα ειναι
... φραγκοδιφραγκα. Η τουλαχιστον ειναι φραγκοδιφραγκα για την φαταουλιαση μας. Σωστα ?

Αρα φατε 20 αριθμους Τζοκερ στην μαπα ... να αυξησετε την ορεξη (και μασα) σας. Ναι αλλα ...
αυτο σημαινει 20 διαφορετικους τροπους να προκυψει η πιθανοτητα του 1 στους 1221759 συνδυασμων.
Αρα ... η καινουργια πιθανοτητα (μαζι ΚΑΙ με τους 20 αριθμους τζοκερ σε καθε στηλη) ειναι 1 στις 20 x 1221759.
Δηλαδη, 1 στους 24435180 συνδυασμους.

Ο πλυθησμος της Ελλαδας δεν παιζει ολοκληρος Τζοκερ. Υπαρχουν νεογνα :laugh: και λοιπες ομαδες του πλυθησμου
που δεν παιζουν. Αρα ποσο χρονικο διαστημα χρειαζεται για να ερθει η 1 στις 24.435.180 πιθανοτητες ?
Εικαζω καθε εξι με εφτα κληρωσεις. Γιατι δειχνει οτι αργει και περισσοτερο ? Γιατι δεν ειναι γκομενα μας
η πιθανοτητα !!! Αμα θελει ... σκαει μυτη. Δεν παντρευτηκε τον παραπανω αλγεβρικο τυπο.
Χαλαρη η σχεση τους. Ελευθερη (οπως λεγεται την σημερον ημερα).

Και βγαινουν μετα ολοι και λενε ..... "καριολη ΟΠΑΠ".

Ναι, το στησε το παιχνιδι ... αλλα ΠΟΥ ?

Last edited:
....."Πού να κερδίσεις, βρε συ, αφού τα στήνουνε με Laser οι παλιοπούσ.....δοι!" Αυτά μού 'λεγε ο μπακάλης που είμασταν επί 25 χρόνια γείτονες στο γραφείο.....

Hμουν τυχερος που μου εξηγησε καποτε ο συγκατοικος (Φυσικομαθηματικου) ποσο απλο (σχεδον γελοιο) ειναι.

Θα μουν και γω (ακομα και σημερα) κατηγορια .... μπακαλη !

@Γιάννης Χατζηγεωργίου: Το ότι υπάρχει νοθεία σε όλα αυτά που λες δε σημαίνει κάτι. Θα πρέπει να υπάρχει το κίνητρο της νοθείας. Δε θα γίνει η νοθεία για "την τέχνη". Στον ιππόδρομο για παράδειγμα, ναι υπάρχει κίνητρο να γίνει νοθεία. Στο ποδοσφαιρικό στοίχημα επίσης - αλλά όχι από το διοργανωτή του στοιχήματος. Στο joker δεν υπάρχει κίνητρο. Είναι ένα παιχνίδι που έτσι κι αλλιώς ο διοργανωτής του κερδίζει. Είναι μαθηματικά φτιαγμένο να λειτουργεί έτσι. Δεν θα διακινδύνευε να το στήσει για να κερδίσει κάτι ακόμα.

@Γιάννης Χατζηγεωργίου: Το ότι υπάρχει νοθεία σε όλα αυτά που λες δε σημαίνει κάτι. Θα πρέπει να υπάρχει το κίνητρο της νοθείας. Δε θα γίνει η νοθεία για "την τέχνη". Στον ιππόδρομο για παράδειγμα, ναι υπάρχει κίνητρο να γίνει νοθεία. Στο ποδοσφαιρικό στοίχημα επίσης - αλλά όχι από το διοργανωτή του στοιχήματος. Στο joker δεν υπάρχει κίνητρο. Είναι ένα παιχνίδι που έτσι κι αλλιώς ο διοργανωτής του κερδίζει. Είναι μαθηματικά φτιαγμένο να λειτουργεί έτσι. Δεν θα διακινδύνευε να το στήσει για να κερδίσει κάτι ακόμα.

Το κίνητρο για μένα είναι εμφανές και αυτό είναι η ανθρώπινη πλεονεξία, η οποία δεν παλεύεται. Δεν έχω δει άνθρωπο ακόμα, όσο πλούσιος και να 'ναι, που να του δίνουν περισσότερα και να μην τα παίρνει.

Το κίνητρο για μένα είναι εμφανές και αυτό είναι η ανθρώπινη πλεονεξία, η οποία δεν παλεύεται. Δεν έχω δει άνθρωπο ακόμα, όσο πλούσιος και να 'ναι, που να του δίνουν περισσότερα και να μην τα παίρνει.

Καλα, και η ρουλετα στα καζινο ειναι σχεδιασμενη να κερδιζει παντα το καζινο. Αυτο δεν εμποδισε ομως τις προηγουμενες δεκαετιες που το καζινο της παρνηθας ηταν κρατικο, να γινονται τρελλες κομπινες και μοιραζοντουσαν πολυ χρημα απο τις ρουλετες.
Η πλεονεξια που λεει ο χατζ.

Γιατι οχι και εδω. ? Δυο κριτηρια χρειαζονται. Να μπορουν να το κανουν και η πεποιθηση πως δεν θα τους πιασουν. μετα αναλαμβανει η ακορεστη πλεονεξια.
Αυτο δεν σημαινει οτι (μπορουν) και το κανουν. Δεν γνωριζω.
Απλα αν ψαχνετε κινητρο, μην πατε μακρια. Απλα αν μπορουν, το κανουν λογω πλεονεξιας.

... πλεονεξια ...

Ετσι κι αλλιως, παει και παιζει την μιση του συνταξη ακομα και ο παππους απο τα Κατω Πετραλωνα.
Ποιος αλλος εμεινε ? Αυτος που ΔΕΝ εχει για να παιξει ? Να παει να κλεψει για να παιξει ?
Τα νεογνα ? Οι πασχοντες απο αλτσχαιμερ ? Οι κλινηρεις στην μοναδα εντατικης ?

Να ημασταν ενα εθνος ασκητων να πω ... νταξ ... υπαρχει πολυς κοσμος για χωσιμο.
Αλλα .. κοντευουμε να ονομαστουμε τζογαδισταν. Βλεπεις κανα προπατζιδικο να κλεινει ?
ΟΛΟΙ "εκκλησιαζονται" το κερατο μου :furious3:.... τακτικως και ανελλιπως ... ποιοι εμειναν ?

Εγω ? ... :icon15:

Ε ... ας χασει εναμισυ ευρω ο ΟΠΑΠ .... θα επιβιωσει απο το οικονομικο μου χτυπημα.
Ειμαι εντελως σιγουρος .... θα κατορθωσει να ορθοποδησει .... δεν τσεπωνει χαντρες.