Nεοι Benq W1200 & W1100

Re: Απάντηση: Nεοι Benq W1200 & W1100

Σου έκανε κάτι παραπάνω κλικ από τον 1000άρη ή απλώς πήγες επειδή είναι νεότερο μοντέλο?

Στα πόσα χρήματα τον έκλεισες?

Τον 1000αρι δεν τον ηθελα γιατι ειχε πολυ μικρο ζουμ -το οποίο επετεινε την δυσκολια εγκαταστασης σε συνδυασμο με την απουσια lens shift-. Mετά ηταν και νεο μοντελο- ωραιος εμφανισιακα ,μεγαλυτερο κοτραστ ε δεν ήθαλα περισσοτερα!!!

αντε καλορίζικος thankin, επιτέλους βρήκες την "Ιθάκη" σου..

καλορίζικος thankin. Τις καλύτερες θεάσεις σου εύχομαι! Άντε και στα δικά μου με τον JVC.

(Σαν πολλοί δεν μεταναστεύουμε προς προβόλια μεριά?)

καλορίζικος thankin. Τις καλύτερες θεάσεις σου εύχομαι! Άντε και στα δικά μου με τον JVC.

(Σαν πολλοί δεν μεταναστεύουμε προς προβόλια μεριά?)

καλα εσυ παιζεις σε αλλη κατηγορια ... ψωνισες τελικα?

καλα εσυ παιζεις σε αλλη κατηγορια ... ψωνισες τελικα?

Σήμερα εγκρίθηκε η άυξηση πιστωτικού ορίου στην κάρτα μου και κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα τον παραγγέλνω. Ήδη πριν λίγο παρήγγειλα και βάση http://www.apothema.gr/Product/5-1-309-51898/Omnimount/PMD-2.html και άυριο ακολουθεί αυτό http://www.electroland.gr/Lumene/ot...e-othoni-provolis-Plazza-II-240C-234ch132.htm

Ξεκινάμε σιγά σιγά.. αλλά τα δύσκολα έρχονται μετά (βλέπε δόσεις)..

Υγεία και κουράγιο!

Παρήγγειλα κι εγώ τον W1100. Ο πρώτος projector που παίρνω. Για να δούμε τι θα δούμε!

περασαν απο τα χερια μου : optoma ,infocus,sanyo, mitsubishi,plus piano(μιλαμε αρχαιολογια ε?) και δεν θυμαμαι προς το παρων κατι αλλο.ΟΛΟΙ ελεγαν για 2000+ ωρες η λαμπα.ΟΛΟΙ στις 800-900 ωρες εχασαν τουλαχιστον το 40% της φωτεινοτητας τους.Ισχυει ακομα αυτο?

Απάντηση: Re: Nεοι Benq W1200 & W1100

περασαν απο τα χερια μου : optoma ,infocus,sanyo, mitsubishi,plus piano(μιλαμε αρχαιολογια ε?) και δεν θυμαμαι προς το παρων κατι αλλο.ΟΛΟΙ ελεγαν για 2000+ ωρες η λαμπα.ΟΛΟΙ στις 800-900 ωρες εχασαν τουλαχιστον το 40% της φωτεινοτητας τους.Ισχυει ακομα αυτο?

Σε γενικές γραμμές, ναι....όμως, μπορεί να οφείλεται η πτώση και σε άλλους παράγοντες και όχι μόνο στην απόδοση της λάμπας, π.χ. βρωμιά στην οπτική δίοδο ή τον φακό.

Πάντως, ένας φωτεινός προβολέας, είναι αλήθεια ότι πάσχει λιγότερο από την πτώση της φωτεινότητας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαλάνε παράμετροι της εικόνας, αλλά, τουλάχιστον συνεχίζεις και βλέπεις ικανοποιητικά σε σχέση με τον ''καντηλένιο''...

Τον 1000αρι δεν τον ηθελα γιατι ειχε πολυ μικρο ζουμ -το οποίο επετεινε την δυσκολια εγκαταστασης σε συνδυασμο με την απουσια lens shift-. Mετά ηταν και νεο μοντελο- ωραιος εμφανισιακα ,μεγαλυτερο κοτραστ ε δεν ήθαλα περισσοτερα!!!

Καλορίζικος και από εμενα.
Και εμενα θα με διευκόλυνε πολύ το throw distance του W1100 αλλα βιαστικά λίγες μέρες και πήρα τον W1000+.
Αν είχα τον W1100 σίγουρα θα πήγαινα στις 150".
Δεν πειράζει όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τις 135". .

Και εμενα θα με διευκόλυνε πολύ το throw distance του W1100 αλλα βιαστικά λίγες μέρες και πήρα τον W1000+.

φιλε αρχοντας εισαι με τις 135...

Το προβολι εφτασε εμπρος βημα ταχυ!!! Ανυπομονω να φύγω απο την δουλειά για να παω να τον παραλάβω. Παντως η ups ειναι σίφουνας!!!! Και η παρακολούθηση της παραγγελίας με το tracking number απλα χρονια μπροστα.

Απάντηση: Re: Nεοι Benq W1200 & W1100

Το προβολι εφτασε εμπρος βημα ταχυ!!! Ανυπομονω να φύγω απο την δουλειά για να παω να τον παραλάβω. Παντως η ups ειναι σίφουνας!!!! Και η παρακολούθηση της παραγγελίας με το tracking number απλα χρονια μπροστα.

Χθες κοιτώντας για τον προβολέα στο διαδίκτυο (δεν βρήκα είναι η αλήθεια και πολλές πηγές) σ' ένα γερμανικό site που είχε και υπολογιστή αποστάσεων σαν αυτόν του σέντραλ, είδα κάτι παλαβά νούμερα offset. Συζητάμε για τοποθέτηση πάνω από 70 εκατοστά για να φωτίσει από τα 5-5,5 μέτρα μια 125άρα οθόνη. Ισχύουν αυτά?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nεοι Benq W1200 & W1100

Γιατί? Ίδια ονομαστική φωτεινότητα δεν έχουν?