Σου έκανε κάτι παραπάνω κλικ από τον 1000άρη ή απλώς πήγες επειδή είναι νεότερο μοντέλο?
Στα πόσα χρήματα τον έκλεισες?
Τιμη?
αντε καλορίζικος thankin, επιτέλους βρήκες την "Ιθάκη" σου..
καλορίζικος thankin. Τις καλύτερες θεάσεις σου εύχομαι! Άντε και στα δικά μου με τον JVC.
(Σαν πολλοί δεν μεταναστεύουμε προς προβόλια μεριά?)
καλα εσυ παιζεις σε αλλη κατηγορια ... ψωνισες τελικα?
Παρήγγειλα κι εγώ τον W1100. Ο πρώτος projector που παίρνω. Για να δούμε τι θα δούμε!
περασαν απο τα χερια μου : optoma ,infocus,sanyo, mitsubishi,plus piano(μιλαμε αρχαιολογια ε?) και δεν θυμαμαι προς το παρων κατι αλλο.ΟΛΟΙ ελεγαν για 2000+ ωρες η λαμπα.ΟΛΟΙ στις 800-900 ωρες εχασαν τουλαχιστον το 40% της φωτεινοτητας τους.Ισχυει ακομα αυτο?
Τον 1000αρι δεν τον ηθελα γιατι ειχε πολυ μικρο ζουμ -το οποίο επετεινε την δυσκολια εγκαταστασης σε συνδυασμο με την απουσια lens shift-. Mετά ηταν και νεο μοντελο- ωραιος εμφανισιακα ,μεγαλυτερο κοτραστ ε δεν ήθαλα περισσοτερα!!!
Καλορίζικος και από εμενα.
Και εμενα θα με διευκόλυνε πολύ το throw distance του W1100 αλλα βιαστικά λίγες μέρες και πήρα τον W1000+.
Αν είχα τον W1100 σίγουρα θα πήγαινα στις 150".
Δεν πειράζει όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τις 135". .
Το προβολι εφτασε εμπρος βημα ταχυ!!! Ανυπομονω να φύγω απο την δουλειά για να παω να τον παραλάβω. Παντως η ups ειναι σίφουνας!!!! Και η παρακολούθηση της παραγγελίας με το tracking number απλα χρονια μπροστα.
Καλορίζικος και από εμενα.
Και εμενα θα με διευκόλυνε πολύ το throw distance του W1100 αλλα βιαστικά λίγες μέρες και πήρα τον W1000+.
Αν είχα τον W1100 σίγουρα θα πήγαινα στις 150".
Δεν πειράζει όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τις 135". .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.