Nεοι Benq W1200 & W1100

καλα εχω φρικαρει λεμε !! με ενα 1000ρικο εχεις μεγαλη οθονη ! Με 290 ευρω τον pioneer που θελω εδω 520 για να τον παρω !!

@thankin, super! Άντε καλές προβολές!!! Μου τρέχουν τα σάλια!!! Από βδομάδα και ο δικός μου. Κι εγώ από το ίδιο μαγαζί τον παρήγγειλα.

Για όποιον δεν καταλαβαίνει γερμανικά υπάρχει το www.alternate.eu στα αγγλικά, αν και θα συνιστούσα αν είναι να παραγγείλετε να τους στείλετε πρώτα ένα email αναφέροντας λεπτομερώς τι είναι αυτό που θέλετε. Εγώ έτσι έκανα και μου απάντησαν σχεδόν αμέσως. Η διαφορά ήταν πως ενώ στο site τους αναφέρει πως δεν δέχονται αντικαταβολή για Ελλάδα, τελικά στην προσφορά που μου κάναν βάλαν αντικαταβολή (με το σχετικό αντίτιμο φυσικά).

καλα εχω φρικαρει λεμε !! με ενα 1000ρικο εχεις μεγαλη οθονη ! Με 290 ευρω τον pioneer που θελω εδω 520 για να τον παρω !!
Ναι εχει σουπερ τιμες και αμεση εξυπηρετηση. Απο εκει πηρα τον 1100 οπως εγραψα και πιο πανω

Re: Απάντηση: Re: Nεοι Benq W1200 & W1100

pro monat = ανά μήνα, προφανώς η μηνιαία δόση.

παιζει δηλαδη την αγορα να τη κανεις κ με δοσεις ή θα ειναι μονος για τους ντοπιους??? μεσω πιστωτικης δηλαδη αν μπορουμε να βαλουμε τιποτες ή οχι??

Απάντηση: Re: Nεοι Benq W1200 & W1100

Καλορίζικος και να τον χαρείς με πολλές-πολλές ταινίες!!!!:ernaehrung004:

Με σκότωσες!!!!:bigcry::bigcry::hanged::dead:

Χθες είχα χαρεί ιδιαιτέρως κοιτάζοντας το offset από το calculator του site της Benq. Προφανώς δεν ισχύει αυτό, αλλά, εκείνα που αναφέρονται για το offset στο manual....:frown:
Επειδή το ίδιο μπέρδεμα αντιμετώπισα κι εγώ στον W1000+ με το site της benq αλλά και με το μάνιουαλ που έχει στην συσκευασία,σε αντίθεση με το calculator του projector central αλλά και στην πράξη με την τοποθέτηση,μην απογοητεύεσαι πριν το σιγουρέψεις.

Επειδή το ίδιο μπέρδεμα αντιμετώπισα κι εγώ στον W1000+ με το site της benq αλλά και με το μάνιουαλ που έχει στην συσκευασία,σε αντίθεση με το calculator του projector central αλλά και στην πράξη με την τοποθέτηση,μην απογοητεύεσαι πριν το σιγουρέψεις.

Ναι, οκ...αλλά, είναι λίγο απίθανο το manual να κάνει λάθος..

Ναι, οκ...αλλά, είναι λίγο απίθανο το manual να κάνει λάθος..
Αυτό περιγράφω ποιο πάνω.
Ενώ στο παράδειγμα που περιγράφεται στο μάνιουαλ αναφέρει πως 120" και μέση απόσταση προβολής 4.646mm η κάθετη μετατόπιση του φακού είναι 448mm :smash: στην επόμενη σελίδα στον πίνακα αναφέρει πως η κάθετη μετατόπιση είναι για τα ίδια δεδομένα στα 224mm(Είναι στην διάθεση σου όποτε το θέλεις).
Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανώλη κοιτάζοντας το αγγλικό μάνιουαλ όπως μου είπε αν δεν κάνω λάθος, πως είναι πάντα για τα ίδια δεδομένα,στα 448mm και αφού το τσέκαρε όταν ξανά μιλήσαμε με ενημέρωσε πως το σωστό ήταν όντως τα 224mm.:cool:

μεσω πιστωτικης δηλαδη αν μπορουμε να βαλουμε τιποτες ή οχι??

Πιστωτική το συγκεκριμένο κατάστημα δεν δέχεται.

Πιστωτική το συγκεκριμένο κατάστημα δεν δέχεται.
μηπως εννοεις δοσεις ? πως θα αγορασουμε χωρις πιστωτικη?

παιδια επειδη το εψαξα κι εγω γιατι ψηνομαι για τον 6000, ο μονος τροπος πληρωμης για Ελλαδα ειναι μεσω τραπεζικου εμβασματος.Αντε να το καταφερεις και με αντικαταβολη, οπως ο προηγουμενος φιλος.Δεν δεχονται καρτα αν κι εγω οταν ειναι να τον παρω, θα τους το προτεινω σαν λυση.Βεβαια το οτι δεν δεχονται καρτα ξερεται τι σημαινει ετσι?Οτι ειτε με αντικαταβολη,ειτε με εμβασμα, τα λεφτα πρεπει να τα εχεις ζεστα και σπαρταριστα.Ενω με την καρτουλα θα τα εβαζα ειτε με δοσεις,ειτε εφαπαξ και θα πληρωνα κανα 300αρι το μηνα, αντι για 1528(με μεταφορικα) ντουκου.Αααα μη ξεχνιομαστε. 40 με 50 Ευρω εξοδα εμβασματος.Εκτος κι αν τα στειλεις μεσω e-banking που εκει πεφτει περιπου στα 10 Ε

παιδια επειδη το εψαξα κι εγω γιατι ψηνομαι για τον 6000, ο μονος τροπος πληρωμης για Ελλαδα ειναι μεσω τραπεζικου εμβασματος.Αντε να το καταφερεις και με αντικαταβολη, οπως ο προηγουμενος φιλος.Δεν δεχονται καρτα αν κι εγω οταν ειναι να τον παρω, θα τους το προτεινω σαν λυση.Βεβαια το οτι δεν δεχονται καρτα ξερεται τι σημαινει ετσι?Οτι ειτε με αντικαταβολη,ειτε με εμβασμα, τα λεφτα πρεπει να τα εχεις ζεστα και σπαρταριστα.Ενω με την καρτουλα θα τα εβαζα ειτε με δοσεις,ειτε εφαπαξ και θα πληρωνα κανα 300αρι το μηνα, αντι για 1528(με μεταφορικα) ντουκου.Αααα μη ξεχνιομαστε. 40 με 50 Ευρω εξοδα εμβασματος.Εκτος κι αν τα στειλεις μεσω e-banking που εκει πεφτει περιπου στα 10 Ε

με αντικαταβολη δεν χρειαζεται να το διαπραγματευτεις, στο στελνουν χωρις δευτερη κουβεντα.

Αυτό περιγράφω ποιο πάνω.
Ενώ στο παράδειγμα που περιγράφεται στο μάνιουαλ αναφέρει πως 120" και μέση απόσταση προβολής 4.646mm η κάθετη μετατόπιση του φακού είναι 448mm :smash: στην επόμενη σελίδα στον πίνακα αναφέρει πως η κάθετη μετατόπιση είναι για τα ίδια δεδομένα στα 224mm(Είναι στην διάθεση σου όποτε το θέλεις).
Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανώλη κοιτάζοντας το αγγλικό μάνιουαλ όπως μου είπε αν δεν κάνω λάθος, πως είναι πάντα για τα ίδια δεδομένα,στα 448mm και αφού το τσέκαρε όταν ξανά μιλήσαμε με ενημέρωσε πως το σωστό ήταν όντως τα 224mm.:cool:

Ζαλίστηκα...:hmmmm2::hmmmm:

Τι βλακείες είναι αυτές? Ποτέ δεν περίμενα από μια εταιρεία σαν την Benq να γράφει άλλ' αντί άλλων σε ένα τόσο σπουδαίο θέμα...:frown:

Ερασιτεχνισμοί πρώτου βαθμού!!!

25 εκατοστά είναι μεγάλη διαφορά στο ύψος για να γίνουν ''λαθάκια''. Μιλάμε για ζητήματα τοποθέτησης και όχι για το χρώμα των καπακιών του προβολέα. Δηλαδή, πάω να ψωνίσω και χαρούμενος πάω να τον τοποθετήσω και τι ανακαλύπτω? Πώς πρέπει να γκρεμίσω το ταβάνι ή να βάλω την οθόνη στο πάτωμα ή να χρησιμοποιήσω ντε και καλά το keystone?:7SFGSFG::7SFGSFG:

Απαράδεκτοι!!!

Εύχομαι να το διορθώσουν...

ΥΓ

Στη σελίδα 18 του manual αναφέρει ότι για τις 120 ίντσες ο προβολέας έχει κάθετο offset 51,3 εκατοστά!!!!!!!!!!!

Last edited:
Αν τον έχει ''ταβανώσει'' ο φίλος thankin και θέλει, ας μας πει κάτι σχετικά με το ύψος τοποθέτησης ανάλογα και με το πανί του, βέβαια, μπας και βγάλουμε καμμιά άκρη....

δεν τον εχω κρεμασει, δεν ειμαι ετοιμος, θα προσπαθησω να το μετρησω απο το τραπεζακι που το εχω και θα σας πω

εγω παντως απο γερμανια μια χαρα εχω παρει πραματα κ με πιστωτικη κ μεσω paypal μιας κ πολλα απτα καταστηματα το εχουν διαθεσιμο. Μαλιστα ενα απτα καταστηματα που δε γραφουν για πιστωτικες μου ειπε οτι περνουν απλα δεν το αναφερουν στο σαιτ!!! επισης απο δευτερα αναμενω απαντηση ως προς το θεμα των δοσεων που γραφουν αν μπορουν να μου κανουν ή οχι.....

αναμονη λοιπον..... -bye-

λοιπον το μετρημα εδειξε τα εξης:
αποσταση απο οθονη 3,25μ)
max zoom (110'' περιπου προβαλω σε τοιχο) καθετη μετατόπιση (κεντρο φακου με κατω σταθμη οθονης προβολης) 45 εκ

min zoom (δεν μετρησα ιντσες προβολης) καθετη μετατόπιση 22,5 εκ.
Νομιζω τα αποτελεσματα ειναι κοντα σε αυτα του manual

Tα αποτελεσματα που βγαζει αυτος ο calculator ειναι κοντα -παλι λιγο πιο επιβαρυντικα ειναι αυτο που μετρω-στην μετρηση με το min zoom
http://www.benq.com/product/projector/calculator/index.htm

αυτος βγαζει 19,71 εκ μετατοπιση στα 3,25 εγω μετρησα 22,5 αλλα στο ελαχιστο ζουμ στο μεγιστο παμε στα 45εκ που προανεφερα. Ελπιζω να βοηθησα