Ναι εχει σουπερ τιμες και αμεση εξυπηρετηση. Απο εκει πηρα τον 1100 οπως εγραψα και πιο πανωκαλα εχω φρικαρει λεμε !! με ενα 1000ρικο εχεις μεγαλη οθονη ! Με 290 ευρω τον pioneer που θελω εδω 520 για να τον παρω !!
pro monat = ανά μήνα, προφανώς η μηνιαία δόση.
Επειδή το ίδιο μπέρδεμα αντιμετώπισα κι εγώ στον W1000+ με το site της benq αλλά και με το μάνιουαλ που έχει στην συσκευασία,σε αντίθεση με το calculator του projector central αλλά και στην πράξη με την τοποθέτηση,μην απογοητεύεσαι πριν το σιγουρέψεις.Καλορίζικος και να τον χαρείς με πολλές-πολλές ταινίες!!!!:ernaehrung004:
Με σκότωσες!!!!:bigcry::bigcry::hanged::dead:
Χθες είχα χαρεί ιδιαιτέρως κοιτάζοντας το offset από το calculator του site της Benq. Προφανώς δεν ισχύει αυτό, αλλά, εκείνα που αναφέρονται για το offset στο manual....:frown:
Επειδή το ίδιο μπέρδεμα αντιμετώπισα κι εγώ στον W1000+ με το site της benq αλλά και με το μάνιουαλ που έχει στην συσκευασία,σε αντίθεση με το calculator του projector central αλλά και στην πράξη με την τοποθέτηση,μην απογοητεύεσαι πριν το σιγουρέψεις.
Αυτό περιγράφω ποιο πάνω.Ναι, οκ...αλλά, είναι λίγο απίθανο το manual να κάνει λάθος..
μεσω πιστωτικης δηλαδη αν μπορουμε να βαλουμε τιποτες ή οχι??
μηπως εννοεις δοσεις ? πως θα αγορασουμε χωρις πιστωτικη?Πιστωτική το συγκεκριμένο κατάστημα δεν δέχεται.
παιδια επειδη το εψαξα κι εγω γιατι ψηνομαι για τον 6000, ο μονος τροπος πληρωμης για Ελλαδα ειναι μεσω τραπεζικου εμβασματος.Αντε να το καταφερεις και με αντικαταβολη, οπως ο προηγουμενος φιλος.Δεν δεχονται καρτα αν κι εγω οταν ειναι να τον παρω, θα τους το προτεινω σαν λυση.Βεβαια το οτι δεν δεχονται καρτα ξερεται τι σημαινει ετσι?Οτι ειτε με αντικαταβολη,ειτε με εμβασμα, τα λεφτα πρεπει να τα εχεις ζεστα και σπαρταριστα.Ενω με την καρτουλα θα τα εβαζα ειτε με δοσεις,ειτε εφαπαξ και θα πληρωνα κανα 300αρι το μηνα, αντι για 1528(με μεταφορικα) ντουκου.Αααα μη ξεχνιομαστε. 40 με 50 Ευρω εξοδα εμβασματος.Εκτος κι αν τα στειλεις μεσω e-banking που εκει πεφτει περιπου στα 10 Ε
Αυτό περιγράφω ποιο πάνω.
Ενώ στο παράδειγμα που περιγράφεται στο μάνιουαλ αναφέρει πως 120" και μέση απόσταση προβολής 4.646mm η κάθετη μετατόπιση του φακού είναι 448mm :smash: στην επόμενη σελίδα στον πίνακα αναφέρει πως η κάθετη μετατόπιση είναι για τα ίδια δεδομένα στα 224mm(Είναι στην διάθεση σου όποτε το θέλεις).
Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανώλη κοιτάζοντας το αγγλικό μάνιουαλ όπως μου είπε αν δεν κάνω λάθος, πως είναι πάντα για τα ίδια δεδομένα,στα 448mm και αφού το τσέκαρε όταν ξανά μιλήσαμε με ενημέρωσε πως το σωστό ήταν όντως τα 224mm.![]()
παιδια επειδη το εψαξα κι εγω γιατι ψηνομαι για τον 6000, ο μονος τροπος πληρωμης για Ελλαδα ειναι μεσω τραπεζικου εμβασματος.Αντε να το καταφερεις και με αντικαταβολη, οπως ο προηγουμενος φιλος.Δεν δεχονται καρτα αν κι εγω οταν ειναι να τον παρω, θα τους το προτεινω σαν λυση.Βεβαια το οτι δεν δεχονται καρτα ξερεται τι σημαινει ετσι?Οτι ειτε με αντικαταβολη,ειτε με εμβασμα, τα λεφτα πρεπει να τα εχεις ζεστα και σπαρταριστα.Ενω με την καρτουλα θα τα εβαζα ειτε με δοσεις,ειτε εφαπαξ και θα πληρωνα κανα 300αρι το μηνα, αντι για 1528(με μεταφορικα) ντουκου.Αααα μη ξεχνιομαστε. 40 με 50 Ευρω εξοδα εμβασματος.Εκτος κι αν τα στειλεις μεσω e-banking που εκει πεφτει περιπου στα 10 Ε
Tα αποτελεσματα που βγαζει αυτος ο calculator ειναι κοντα -παλι λιγο πιο επιβαρυντικα ειναι αυτο που μετρω-στην μετρηση με το min zoom
http://www.benq.com/product/projector/calculator/index.htm
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.