Nεοι Benq W1200 & W1100

Re: Απάντηση: Re: Nεοι Benq W1200 & W1100

Χθες κοιτώντας για τον προβολέα στο διαδίκτυο (δεν βρήκα είναι η αλήθεια και πολλές πηγές) σ' ένα γερμανικό site που είχε και υπολογιστή αποστάσεων σαν αυτόν του σέντραλ, είδα κάτι παλαβά νούμερα offset. Συζητάμε για τοποθέτηση πάνω από 70 εκατοστά για να φωτίσει από τα 5-5,5 μέτρα μια 125άρα οθόνη. Ισχύουν αυτά?

συμφωνα με το manual στις 120'' με αποσταση οθονης 5,7μ (min.zoom) δινει 51,3 εκατοστα καθετο οφσετ.
Στις 150'' - 7,1 και 64 εκατοστα αντιστοιχα. Όλα αυτά βέβαια δεν θα μπορω να τα επιβεβαιωσω γιατι δεν ειμαι τοσο προνομιουχος για να εχω 5 και 6μ αποσταση προβολης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nεοι Benq W1200 & W1100

συμφωνα με το manual στις 120'' με αποσταση οθονης 5,7μ (min.zoom) δινει 51,3 εκατοστα καθετο οφσετ.
Στις 150'' - 7,1 και 64 εκατοστα αντιστοιχα. Όλα αυτά βέβαια δεν θα μπορω να τα επιβεβαιωσω γιατι δεν ειμαι τοσο προνομιουχος για να εχω 5 και 6μ αποσταση προβολης.

Και πάλι, μισό μέτρο τον καθιστά δύσκολο στην τοποθέτηση σε χαμηλοτάβανα σπίτια. Μου θυμίζει τη σειρά 8 της Ινφόκους που έπρεπε να βάλεις την οθόνη σχεδόν στο πάτωμα.

oυσιαστικα όπως τον τσεκαρα λιγο προχειρα σε σχεση με τον ανταγωνισμο (τον 1000αρι, και τον οπτομα 20) απαιτει 20-25 εκ περισσότερη μετατόπιση κατακορυφη στην οθονη. Το οποιο φυσικα δεν ειναι και λιγο ,αλλα ουτε και πολυ. Εγώ για τις 90κατι ιντσες που θα παιξω θα χρειαστω γυρω στα 35 με 38 εκ κατεβασμα (κανα 10αρι εκ δεν ειναι μονο η κασα της οθονης ?)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nεοι Benq W1200 & W1100

Ο W1100 δίνει 150" στα 4.60cm ενώ ο W1000+ θέλει 5.30cm.
http://www.benq.com/product/projector/calculator/index.htm

Λογικό αφου ο ενας εχει 1,2 ζουμ και ο αλλος 1,5.
Ωραίο εργαλείο. Αν και οι "μαγκες" την αποσταση του καθετου offset την μετρανε απο το κεντρο του φακου και οχι απο την βαση του, βαλε και στηριξη ανεβαινουμε αρκετα.

Περιμένω εναγωνίως εντυπώσεις από τον W1100, γιατί διάβασα το παρόν thread λίγο πριν κάνω click and confirm την παραγγελία του W1000+. Αν επιτρέπεται, από ποιο site έγινε η παραγγελία;

Είναι η ιδέα μου ή το μηχανάκι που υπολογίζει αποστάσεις της Benq είναι κουκουρούκου??

attachment.php

Δηλαδή, τι μας λέει εδώ? Ότι ανοίγει ο 1200άρης 127-128 ίντσες από τα 3,73 μ.??:damnyou::damnyou:

ΕΝΤΙΤ:

Άκυρο!! Το έχω βάλει σε διάσταση πλευρών 4:3

ΕΝΤΙΤ Νο2

Και στα 16:9 τα ίδια δίνει......τι γίνεται εδώ πέρα, βρε παιδιά??

Attachments

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    51.6 KB · Views: 197
Last edited:
Eντυπωσεις?
καταρχας ωραια γερη συσκευασια (δεν φαινεται στις φωτο)
Για εξωτερικη εμφανιση δεν θα μιλησω γιατι αυτο ειναι εντελως υποκειμενικα. Εμενα μου αρεσε.
Πρωτη εντυπωση με το αναμα? Πολυ καλος ηχος!! Ναι οκ ειναι προβολι ποιος νοιαζεται για ηχο! αλλα εχει ωραιο δυνατο , γεματο ηχο. Εντυπωσιαζει! Και για αυτους που δεν εχουν ή δεν θελουν να κανουν χρηση παντα του ηχοσυστηματος ο προβολεας μπορει να σε βγαλει ασπροπρόσωπο. 20 τραγανα βαττ!!
Ποιοτητα κατασκευης: Καλη χωρις να διακρινεται. Ωραιο καλυμα του φακου. Κουμπωνει και αγγαλιαζει τον φακο
Εικονα out of box...Εντυπωσιακη στα ματια μου. φωτεινος λαμπρος θα ελεγα , με ζωντανα χρωματα.
Τηλεκοτρολ : μικρο αλλα πολυ εργονομικο και με πληθος λειτουργιων-πληρες. αμεσης αποκρισης
interface: πληρες για μενα και με ελληνικο μενου. Θα το ηθελα λιγο πιο μοντερνο.
Θορυβος: νορμαλ δεν ενοχλει ακομα και με τα δικα του ηχειο σε ενταση 5/10.Σε ηχοσυστημα απλα δεν υπαρχει.
Θερμοτητα: μετα απο 4 ωρες συνεχης λειτουργιας σχετικα δροσερος. Εχει καλη εισαγωγη εξαγωγη αερα
Συνδεσιμοτητα: πληρης.
Αρνητικα:
εχει οντως μεγαλο καθετο οφσετ. Στην τοποθετηση σε χαμηλο τραπεζακι-ραφακι βολευει. Στο κρεμασμα ...θα δουμε.
Η hdmi επαφη που κουμπωθηκα ειχε μια ασταθεια καποιες φορες -τρεμοπαιζε καποιες φορες στιγμιαια-πρασινιζαν οι ενδειξεις της οθονης. Με τον acer ηταν συχνο το φαινομενο -δεν με ξαφνιασε- δεν ξερω μπορει να εφταιγε και το καλωδιο μου -πειτε μου την γνωμη σας-. Συνολικα θετικες οι πρωτες εντυπωσεις ωραιος προβολεας σε σωστο μεγεθος και σε τιμη σουπερ!!

Περιμένω εναγωνίως εντυπώσεις από τον W1100, γιατί διάβασα το παρόν thread λίγο πριν κάνω click and confirm την παραγγελία του W1000+. Αν επιτρέπεται, από ποιο site έγινε η παραγγελία;

http://www.alternate.de/html/produc...qqMncXUr4/GnV8Svcr4vDdaY7WyThM1RrnhlT8fn6SE=&

αψογη εξυπηρετηση. Απαντησαν με την μια σε ολες τις ερωτησεις. Και τον εστειλαν σφαιρα

Σε σχεση με τον w1000 δεν εχω εικονα -δεν τον εχω δει- για κινηση και μαυρο για την μεν κινηση δεν ειδα κατι που να με ενοχλησει για το δε μαυρο , λογω του υλικου που προβαλα δεν εχω κατασταλαγμενη εικονα ακομα.

Απάντηση: Re: Nεοι Benq W1200 & W1100

Καλορίζικος και να τον χαρείς με πολλές-πολλές ταινίες!!!!:ernaehrung004:

Αρνητικα:
εχει οντως μεγαλο καθετο οφσετ. Στην τοποθετηση σε χαμηλο τραπεζακι-ραφακι βολευει. Στο κρεμασμα ...θα δουμε.

Με σκότωσες!!!!:bigcry::bigcry::hanged::dead:

Χθες είχα χαρεί ιδιαιτέρως κοιτάζοντας το offset από το calculator του site της Benq. Προφανώς δεν ισχύει αυτό, αλλά, εκείνα που αναφέρονται για το offset στο manual....:frown:

http://www.alternate.de/html/produc...qqMncXUr4/GnV8Svcr4vDdaY7WyThM1RrnhlT8fn6SE=&

αψογη εξυπηρετηση. Απαντησαν με την μια σε ολες τις ερωτησεις. Και τον εστειλαν σφαιρα
Αυτοι εχουν τρελλες τιμες !! Τωρα επειδη ειναι ολα στα γερμανικα και δεν καταλαβαινω τιποτα , ειναι μεσα το ΦΠΑ? Και αν ναι , χρεωνουν πολλα σε μεταφορικα?

Απάντηση: Re: Nεοι Benq W1200 & W1100

Αυτοι εχουν τρελλες τιμες !! Τωρα επειδη ειναι ολα στα γερμανικα και δεν καταλαβαινω τιποτα , ειναι μεσα το ΦΠΑ? Και αν ναι , χρεωνουν πολλα σε μεταφορικα?
Δεν μπήκα στο site να δω τιμές αλλά να ξέρεις σε όλα τα γερμανικά e-shops ο ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Δεν υπάρχουν πονηριές εκεί γιατί την άλλη μέρα τους έχουν κλείσει..