Νέοι Denon 8k avr 2020

ούτε την κουβέντα θέλω να γυρίσω πίσω, ούτε να λάβω μέρος σε αυτήν.. αλλά δεν κρατιέμαι να μην σχολιάσω κάτι που είδα...
εδώ στο Madrona Digital - Our Team, (σελίδα 18, πόστ 177 του Pleo), στο φόντο γυρίζει ένας δίσκος και τον διαβάζει μια κεφαλή.
(ortofon είναι, από αυτές που εύκολα ξεπερνιούνται σε απόδοση από άλλες πολύ φτηνότερες. αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου)
όμως τι ΣΚΑΤΑ έχει μαζέψει αυτή η ρημάδα η ακίδα της;;;;
αν δώσω όλο αυτό το μαλλί στην πεθερά, θα μου πλέξει μισό μανίκι πουλόβερ!!
https://www.madronadigital.com/our-team
τι διάολο.. δεν ξέρουν ότι σκόνη πολύ στην κεφαλή κακά μαντάτα στα ηχεία;;
όσο καλά και να μετράνε τα ηλεκτρονικά, αν σκουπίδια τους δώσεις να αναπαράγουν σκουπίδια θα πάρεις και μάλιστα πολύ καλής ποιότητας.

σορυ για το off topic, το είπα και ξαλάφρωσα..

Υπάρχουν και χειρότερα Βλαδίμηρε. Εδώ πήγε να ζεματίσει το μηχάνημα όταν του έβαλε multitone και αυτό τρελάθηκε... . Ποιος ξέρει τι περνάνε τα καημένα όταν τα πιάνει στα χέρια του. Κάγκουρας σωστός... :flipout:

Κρατάμε και αυτό το "review" που θυμίζει καλοστημένο θρίλερ και περιμένουμε διασταύρωση εν καιρώ. Αυτό θα έκανα εγώ. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στην αγορά μας τα μηχανήματα. Τώρα αν κάποιοι βιάζονται να δουν το τέλος του... θρίλερ (not)... ε, τι να κάνουμε, όλα θα γίνουν που έλεγε και μια ψυχή.

Απάντηση: Re: Νέοι Denon 8k avr 2020

Να σαι καλά που το ανέφερες.

Σχεδόν 20 χρόνια παίζω με τρείς τελικούς,έναν για κάθε μπροστινό ηχείο.

Και τώρα το καταργούν αυτό? Ευτυχώς δηλαδή που πήρα πέρυσι τον 7013..

Διαφημίζουν οτι στους νέους ενισχυτές θα γίνετια πλήρης αποκοπή των σταδίων προενίσχυσης με τα τελικά στάδια του ενισχυτή (pre-amp mode).
Αυτό το χαρακτηριστικό ίσχυε για τα μεγάλα μοντέλα. Πλέον το πρόσθεσαν και στη νέα σειρά και στα μικρομεσαία μοντέλα (3700/4700).
Στο review το οποίο ήταν αφορμή για όλη αυτή τη συζήτηση ύστερα από μετρήσεις αποδείχθηκε οτι δεν προσφέρει τίποτα.
Επίσης αυτό το mode λειτουργεί με δυο τρόπους. Η γίνεται με αποκοπή όλων των καναλιών ή μόνο των δυο μπροστινων Front L/R.

Re: Απάντηση: Re: Νέοι Denon 8k avr 2020

Να σαι καλά που το ανέφερες.

Σχεδόν 20 χρόνια παίζω με τρείς τελικούς,έναν για κάθε μπροστινό ηχείο.

Και τώρα το καταργούν αυτό? Ευτυχώς δηλαδή που πήρα πέρυσι τον 7013..

Τα καινούργια κάνουν ό,τι κι ο δικός σου (πολύ ωραίο μηχάνημα by the way) και επιπλέον προσθέτουν τη δυνατότητα να έχεις και όλα τα κανάλια disconnect, όχι μόνο τα δύο κατ' επιλογή που έχει ο δικός σου.

Το μόνο που δεν διευκρινίζεται επαρκώς μέχρι στιγμής, επειδή στο βίντεο το παράδειγμα ήταν ο 6700, είναι αν τα κατ' επιλογή δύο ηχεία αφορούν όλα τα ζεύγη ηχείων και σε αυτόν όπως στον 6700.

Το τι έκανε κάποιος ιδιώτης και το τι μετάνιωσε, αν μετάνιωσε και οτιδήποτε άλλο, αφορά αυτόν. Ποσώς με αφορά. Αυτά είναι για εκείνους που κοιτούν από την κλειδαρότρυπα και τους ενδιαφέρουν μόνο τα κουτσομπολιά.

Εμένα η δική μου γνώμη δεν αλλάζει. Θα αλλάξει όταν θα μπορέσει να φτάσει στα στάνταρ που απαιτούνται για ένα review. Αλλά όταν κατ' εξακολούθηση ισχύουν τα ίδια, ε όπως και να το κάνουμε εγείρει αντιδράσεις. Και όχι μόνο από εμένα, αλλά από όλους.
Εγώ του δίνω το benefit of doubt και φυσικά επειδή πιστεύω στο τεκμήριο της αθωότητας, θέλω να πιστεύω ότι θα ακολουθήσει το δρόμο των σωστών review. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία αλλά δυστυχώς υπάρχει το κατ' εξακολούθηση που τον βαραίνει. Στο χέρι του είναι. Έχω δώσει παραδείγματα σωστών review ας μην επανέλθω σε αυτά, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα αδικήσω και άλλους αξιόλογους reviewers μη αναφέροντάς τους.
Η ταμπακιέρα είναι ότι αυτό το πράμα δεν είναι review. Έτερον ουδέν. Ή για να το πω πιο καλά, θα επαναλάβω εκείνο που έγραψα στη δοκιμή του 3600. Με το να δοκιμάσεις 2 από τα 14 μπουλόνια των τροχών ενός αυτοκινήτου, δεν λέει τίποτε για το αυτοκίνητο στο σύνολό του. Και αυτό αν πιστέψουμε ότι όντως τα δοκίμασες... .

Όπως έχω ξαναγράψει, η μεθοδολογία του Amir υπόκειται σε peer review. Εσύ στην προκειμένη περίπτωση δεν είσαι ούτε κατά διάνοια peer του, οπότε η άποψή σου έχει αξία πρακτικά μόνο για εσένα. Δεν μπορώ να το γράψω πιο ευγενικά.

Τόσο η Sound United, όσο και η Yamaha έχουν αποδείξει ότι ακούνε τους reviewers. Το έχω γράψει κι όλας. Τους reviewers όμως, όχι τους ό,τι νά ναι. Μάλιστα στην περίπτωση της Sound United ο σχεδιασμός είναι να έρθει πιο κοντά το κοινό στον τρόπο που σχεδιάζουν τα προϊόντα της.
Έχουμε μάλιστα παράδειγμα εδώ μέσα: Πέρυσι, που ξεκίνησαν τα webinars στους dealers, με την ευκαιρία της διάθεσης πληροφοριών που δεν υπήρχαν πριν διαθέσιμες, άνοιξα το θέμα για τα μοντέλα του 19-20. Αυτό αποδείχτηκε πολύ ενδιαφέρον για το κοινό, τα μέλη εδώ μέσα. Πολύ απλά, αφού είχα τις πληροφορίες τις μοιράστηκα.
Από τότε η Sound United, μάλιστα πριν λίγο καιρό, αποφάσισε να ανοίξει και κατ' ευθείαν στο κοινό κανάλια επικοινωνίας. Απόδειξη όλων αυτών ήταν ότι το παρόν νήμα δεν το άνοιξα εγώ, αλλά μέλος. Είχα σχεδιάσει να το ανοίξω εγώ, αλλά με πρόλαβε άλλος. Και καλά έκανε. Γι' αυτό και βάζω τις πληροφορίες εδώ. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Kudos to Sound United λοιπόν και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι.

Προφανώς το έκαναν επειδή πιστεύουν ότι θα κάνει καλό στις πωλήσεις (αλλιώς δεν θα τους άφηναν οι δικηγόροι τους), αλλά σε κάθε περίπτωση good for them.

Για να ξεμπερδεύουμε λοιπόν, το συννεφάκι που έχει δημιουργήσει ο amirm στο κοινό του και τους ακόλουθους του, θα έχει νόημα όταν ο ίδιος αποφασίσει να έρθει πιο κοντά στην πραγματικότητα. Να δοκιμάσει τους ενισχυτές AV ως αυτό που είναι και όχι ως εκείνο που θα ήθελε να είναι. Δυστυχώς, όσο επιμένει σε αυτό, τόσο απομακρύνεται από το στόχο που υποτίθεται ότι ο ίδιος λέει ότι έχει. "Να δίνουν καλύτερα προϊόντα οι εταιρίες".
Ας κοιτάξει να γίνει καλύτερος reviewer πρώτα. Τo να γράφεις review στον τίτλο και να είναι κάτι άλλο, είναι παραπλανητικό.

Αν επρόκειτο για συννεφάκι δεν θα είχε χυθεί τόσο διαδικτυακό μελάνι τις τελευταίες 3 μέρες. Και προφανώς δεν μιλάω για τη δικιά μας γωνίτσα..

Εμένα με προβληματίζει ότι αντί να επιδιώκεται η βελτίωση σε τομείς που έχουν σημασία, η αναζήτηση επικεντρώνεται σε τομείς που είναι μικρότερης σημασίας και όλο αυτό καταλήγει να επηρεάζει για όλους τους λάθους λόγους τους ενδιαφερόμενους.

Μικρότερη σημασία κατ' εσέ. Τεράστια σημασία για τον κόσμο που καταλαβαίνει από μετρήσεις.

Εσύ δηλαδή πραγματικά θα αγόραζες μηχάνημα που έχει τέτοια παραμόρφωση ενδοδιαμόρφωσης;

Denon AVR-X4700H 8K Home Theater Receiver AVR Dolby Atmos Surround HDMI External Left and Righ...png
"High noise floor plagues 4700H's performance in IMD distortion test relative to level: (ignore the label on right: red should be Denon AVR-X4700H)"
"A little phone dongle connected to a noisy computer does better than this AVR! And this is with all the wiz bang modes on such as Pure Direct which even turns off the front panel. It made no difference anyway as it is not turning off the true sources of the noise. It aims to appease your imagination rather than reality of noise in the unit."

Υπόψη, δεν μιλάμε καν για THD+N ή SINAD. Μιλάμε για IMD, το οποίο είναι πάντα ακουστό, ειδικά σε αυτά τα επίπεδα.

Είδες εξ' άλλου πως ό,τι έγραψα αφορούσε τις δοκιμές και το κατά πόσο αυτές ενδέχεται να είναι διαβλητές, ενώ τελικώς ο αντίλογος ήταν η επίκληση στην αυθεντία και μάλιστα δίνοντας την ευκαιρία στη συγκεκριμένη επιχειρηματολογία να πυροβολήσει το πόδι της με το ποιος είναι τελικά ο amirm. Άσχετα αν δεν το κατάλαβαν. ;)

Ναι, σίγουρα. Ακριβώς αυτό έγινε. :flipout:

Pleo (επαγγελματίας του χώρου): Ποιος είναι αυτός ο άσχετος ο amirm?
Dimdim: δες ποιος είναι: https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/a-bit-about-your-host.1906/
Pleo (επαγγελματίας του χώρου): Δεν παίζω, επίκληση στην αυθεντία!!! Επίσης είναι επαγγελματίας του χώρου!

:flipout: :flipout:

Νομίζω ότι την καλύτερη απάντηση σε αυτό το ερώτημα την έχει δώσει ο Gene στους Audioholics, ο οποίος είναι και εκείνος που ανέδειξε το θέμα με το amp disconnect. Μάλιστα το είπε και στο ένα από τα δύο βίντεο στην κουβέντα με τον Phil.

Το review με τις μετρήσεις είναι αυτό κατ' αρχήν.

https://www.audioholics.com/av-receiver-reviews/marantz-sr8012-receiver

Ο SR8012 κατά τον Gene είναι superb receiver και έγινε ο προσωπικός του ενισχυτής AV.

Στο 27ο λεπτό του βίντεο είναι και η συζήτηση.

https://www.youtube.com/watch?v=DUP4nK8f-_E

Οπότε σύμφωνα με τον Gene, τα περίπου 12db βελτίωση στο SINAD που προκύπτουν από το ότι τα στάδια εξόδου αποσυνδέονται εντελώς κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά.

Πρόσεξες πόση διαφορά σε SINAD έχει ο 3600 από τον 4700;

11db

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Αντέκρουσες με επιτυχία τον εαυτό σου.

Τώρα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Ποια είναι τα περισσότερα εφέ κουτουλού κουτουλού; Έβαλαν καινούργια sound modes στον 4700; Που είναι; Ποια είναι;

Το pre-amp mode προσφέρει. Και ήταν ζητούμενο και έγινε.

Η πλάκα πάντως είναι ότι τόσο ο 3700, όσο και ο 4700 βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο (ο 6700 σε άλλο). Και φυσικά η ακόμα πιο πλάκα είναι ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν ότι η Denon δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή.

Πάντως την πιο ενδιαφέρουσα προσέγγιση/εξήγηση στο θέμα, δεν τη διάβασα στο ASR αλλά στο AVS. Μάλιστα διαβάζοντας, θυμήθηκα κάποια πράγματα τα είχαμε δείξει κι εδώ πέρυσι αναφερόμενοι σε αλλαγές στο hardware.

κλικ

Και ως followup

κλοκ

Ξέρουν τι κάνουν και γιατί το κάνουν.

Certainly Denon understands exactly how their products measure and is satisfied enough with those measurements to ship the products. Saying that Denon hasn't measured their products is really insulting to Denon.

Εχμ.. This is awkward που λένε...

Το παραπάνω quote που έβαλες δεν το είπε ακριβώς για να παινέψει την Denon ο poster.

Αυτό το καταλαβαίνεις διαβάζοντας τα παρακάτω που έγραψε:

"That better technical performance and measurement at D/M just doesn't seem to be a priority is disappointing and is becoming unacceptable."
"If you wade through the following post on why the X3600H has better performance you'll learn that Denon clearly understands how to obtain better measured performance. They evidently just choose not to do so."

Οπότε, κανένα από τα δυο links δεν σε βοηθάει.

Btw, στο πρώτο είδα ότι η Denon βάζει smd αντιστάσεις τύπου thick film με 5% tolerance σε σχεδόν όλα τα μοντέλα της. Αυτό είναι απλά καρμιριά και η συνταγή για low-fi. Ελπίζω να μην το κάνουν και άλλοι κατασκευαστές.

Όπως έχω ξαναγράψει, η μεθοδολογία του Amir υπόκειται σε peer review. Εσύ στην προκειμένη περίπτωση δεν είσαι ούτε κατά διάνοια peer του, οπότε η άποψή σου έχει αξία πρακτικά μόνο για εσένα. Δεν μπορώ να το γράψω πιο ευγενικά.

Προφανώς το έκαναν επειδή πιστεύουν ότι θα κάνει καλό στις πωλήσεις (αλλιώς δεν θα τους άφηναν οι δικηγόροι τους), αλλά σε κάθε περίπτωση good for them.

Αν επρόκειτο για συννεφάκι δεν θα είχε χυθεί τόσο διαδικτυακό μελάνι τις τελευταίες 3 μέρες. Και προφανώς δεν μιλάω για τη δικιά μας γωνίτσα..

Γράφεις αυτά που έχω ήδη γράψει. Θα περιμένουμε διασταύρωση λοιπόν για να είμαστε αντικειμενικοί. Στην προκειμένη περίπτωση η άποψη του amirm έχει αξία μόνο γι' αυτόν. Και αν κρίνω από το παρελθόν, μοιάζει πολύ λογικό να παραμείνει έτσι.

Στο έγραψε και άλλος. Ψάξε λιγάκι, δεν θα δυσκολευτείς να βρεις την κριτική στον amirm.

Μια ερώτηση μόνο θα σου κάνω, καθώς είδα ένα σχόλιό σου αρκετά μετά σχετικά με το σχεδιασμό μηχανημάτων/προϊόντων. Έγραψες κάπου ότι έχεις συγκεκριμένα επιλέξει να κάνεις κάτι να ακούγεται καλύτερα κι ας μην μετράει καλύτερα.
Αυτό σε περίπτωση που ισχύει στον 4700, γιατί να μην αποτελεί την ίδια περίπτωση; Και μάλιστα όταν αυτή η προσέγγιση γίνεται για να βελτιώσει κάτι άλλο περισσότερο σημαντικό. Δεν θα μπορούσε να είναι έτσι;

Εχμ.. This is awkward που λένε...

Το παραπάνω quote που έβαλες δεν το είπε ακριβώς για να παινέψει την Denon ο poster.

Αυτό το καταλαβαίνεις διαβάζοντας τα παρακάτω που έγραψε:

"That better technical performance and measurement at D/M just doesn't seem to be a priority is disappointing and is becoming unacceptable."
"If you wade through the following post on why the X3600H has better performance you'll learn that Denon clearly understands how to obtain better measured performance. They evidently just choose not to do so."

Οπότε, κανένα από τα δυο links δεν σε βοηθάει.

Btw, στο πρώτο είδα ότι η Denon βάζει smd αντιστάσεις τύπου thick film με 5% tolerance σε σχεδόν όλα τα μοντέλα της. Αυτό είναι απλά καρμιριά και η συνταγή για low-fi. Ελπίζω να μην το κάνουν και άλλοι κατασκευαστές.

Εγώ θα κρατούσα μικρό καλάθι πριν προβώ σε κατασκευαστικά συμπεράσματα από το tolerance. Είναι και σχετικό με την ερώτηση που σου έκανα. Αν είναι αυτός ο λόγος (λέω αν) και τον επέλεξε συνειδητά, μήπως εν τέλει γνωρίζει κάτι καλύτερα από εμάς;

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι κατι που μετραει χειροτερα μπορει και να ακουγεται καλυτερα.

Οτι μετραει καλυτερα ακουγεται καλυτερα.

Αντε πεταξτε τις σαυρες με τα pass labs σταδια εξοδου και παρτε topping :P

Με αυτα και με εκεινα θα ψωνισω τυφλη παραγγελια topping. Κανονιστε k@lop@id@ να παιζει χαλια.

Ναι, σίγουρα. Ακριβώς αυτό έγινε. :flipout:

Pleo (επαγγελματίας του χώρου): Ποιος είναι αυτός ο άσχετος ο amirm?
Dimdim: δες ποιος είναι: https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/a-bit-about-your-host.1906/
Pleo (επαγγελματίας του χώρου): Δεν παίζω, επίκληση στην αυθεντία!!! Επίσης είναι επαγγελματίας του χώρου!

:flipout: :flipout:

Ακριβώς αυτό που έγραψα έγινε, γιατί εγώ ως επαγγελματίας του χώρου δεν κάνω ταυτόχρονα και review. Κάτι που συστηματικά αποφεύγεις να πεις, αλλά σε διευκολύνω εγώ να πεις. :D

Το να προσπαθείς να με εντάξεις στην ίδια κατηγορία είναι απλώς κουτό. Δεν θα το επέτρεπα έτσι κι αλλιώς στον εαυτό μου να κάνω review σε κάτι που ενδεχομένως να είναι και αντικείμενο πώλησης από εμένα.

Ειδικά όταν έχω γράψει άπειρες φορές πως οι μετρήσεις ισχύος σε full range σήμα είναι απλά ενδεικτικές σε κάτι που έτσι κι αλλιώς θα λειτουργεί χωρίς αυτή την προϋπόθεση και άρα δεν αρκούν για να χαρακτηρίσουν ένα μηχάνημα.

Μια ερώτηση μόνο θα σου κάνω, καθώς είδα ένα σχόλιό σου αρκετά μετά σχετικά με το σχεδιασμό μηχανημάτων/προϊόντων. Έγραψες κάπου ότι έχεις συγκεκριμένα επιλέξει να κάνεις κάτι να ακούγεται καλύτερα κι ας μην μετράει καλύτερα.
Αυτό σε περίπτωση που ισχύει στον 4700, γιατί να μην αποτελεί την ίδια περίπτωση; Και μάλιστα όταν αυτή η προσέγγιση γίνεται για να βελτιώσει κάτι άλλο περισσότερο σημαντικό. Δεν θα μπορούσε να είναι έτσι;

Υπάρχουν κάποια όρια στο πόσο άσχημα (ή "άσχημα") θα αφήσεις να μετράει ένα μηχάνημα επειδή σου αρέσει το πως ακούγεται.

Αν π.χ. μετράς σε έναν τελικό που παίζει πολύ καλά THD 0.01% και βλέπεις ότι μπορείς να το ρίξεις στο 0.008% αλλά να ακούγεται χειρότερα, δεν θα το κάνεις.

Στην περίπτωση του 4700 κάποιες μετρήσεις είναι πολύ κακές με οποιαδήποτε standards (IMD, noise floor).

Υπάρχουν κάποια όρια στο πόσο άσχημα (ή "άσχημα") θα αφήσεις να μετράει ένα μηχάνημα επειδή σου αρέσει το πως ακούγεται.

Αν π.χ. μετράς σε έναν τελικό που παίζει πολύ καλά THD 0.01% και βλέπεις ότι μπορείς να το ρίξεις στο 0.008% αλλά να ακούγεται χειρότερα, δεν θα το κάνεις.

Στην περίπτωση του 4700 κάποιες μετρήσεις είναι πολύ κακές με οποιαδήποτε standards (IMD, noise floor).

Επομένως λοιπόν, δεν σου κάνει καθόλου εντύπωση που είναι τόσο κακές; Δεν θα μπορούσε να έχει γίνει κάποιο λάθος από την πλευρά εκείνου που δοκιμάζει; Πως μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος χωρίς διασταύρωση και με το παρελθόν του συγκεκριμένου που αλλάζει τις κατατάξεις κατά το δοκούν;

Και το έβαλε στο κουτί του και το έστειλε και δεν μπορεί να το ξαναδοκιμάσει... θρίλερ κανονικό λέμε.

Εγώ θα κρατούσα μικρό καλάθι πριν προβώ σε κατασκευαστικά συμπεράσματα από το tolerance. Είναι και σχετικό με την ερώτηση που σου έκανα. Αν είναι αυτός ο λόγος (λέω αν) και τον επέλεξε συνειδητά, μήπως εν τέλει γνωρίζει κάτι καλύτερα από εμάς;

Κι ο τελευταίος junior audio engineer ξέρει ότι σε ορισμένα σημεία των αναλογικών σταδίων πρέπει να βάλεις αντιστάσεις με όσο το δυνατό καλύτερο tolerance γίνεται (για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό CMRR) και εσύ πηγαίνεις και βάζεις 5%. Όχι, δεν το κάνεις αυτό για να πάρεις καλύτερο ήχο.

Κατά σύμπτωση (not), στον 3600 έχουν μπει thin film 1% αντιστάσεις.

Επομένως λοιπόν, δεν σου κάνει καθόλου εντύπωση που είναι τόσο κακές; Δεν θα μπορούσε να έχει γίνει κάποιο λάθος από την πλευρά εκείνου που δοκιμάζει; Πως μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος χωρίς διασταύρωση και με το παρελθόν του συγκεκριμένου που αλλάζει τις κατατάξεις κατά το δοκούν;

Και το έβαλε στο κουτί του και το έστειλε και δεν μπορεί να το ξαναδοκιμάσει... θρίλερ κανονικό λέμε.

Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι περιμένω και το πόρισμα της Denon America.

Αλλά πάω στοίχημα ότι θα πουν κάτι σε στυλ "το μηχάνημα παίζει εντός specs οπότε όλα καλά".

Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι περιμένω και το πόρισμα της Denon America.

Αλλά πάω στοίχημα ότι θα πουν κάτι σε στυλ "το μηχάνημα παίζει εντός specs οπότε όλα καλά".

Ή μπορεί να απαντήσουν σε κάποιο webinar, σε κάποιο βίντεο που θα είναι και οι ίδιοι και όλα αυτά υπό τις ερωτήσεις reviewer. Πάντως δεν θα έβαζα τα λεφτά μου στο στοίχημά σου.

Τώρα για το άλλο που λες σχετικά με τις αντιστάσεις, δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς και σίγουρα δεν είμαι engineer, αλλά και αυτό απίθανο μου φαίνεται ως η αιτία του εικαζόμενου προβλήματος. Παρ' όλο που πρόκειται για την πιο ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο θέμα.
Γι' αυτό και την έβαλα βασικά.

Περιπτωση το μηχανημα να ειναι 'ελαττωματικο' ή προπαραγωγης και να στρωσει η γραμμη παραγωγης δεν υπαρχει? :blink:
Ερωτηση Άσχετου.....

Re: Απάντηση: Νέοι Denon 8k avr 2020

Περιπτωση το μηχανημα να ειναι 'ελαττωματικο' ή προπαραγωγης και να στρωσει η γραμμη παραγωγης δεν υπαρχει? :blink:
Ερωτηση Άσχετου.....

Απο αυτά που διαβάζω και αντιλαμβάνομαι με βάση και τα υπόλοιπα συγκριτικά A/V ενισχυτων απο το ίδιο site, τα αποτελέσματα του 4700 είναι ναι μεν αποδεκτά για A/V, αλλά με σημαντικά χαμηλότερες επιδόσεις σε σχέση με το εύρος τιμής του.
Το γεγονός πως ο περσινός, και χαμηλότερης αξίας, 3600 είχε για όποιο λόγο, σημαντικά ανώτερες μετρήσεις δεν βοηθάει καθόλου τον 4700. Γιαυτό και ο χαμός.

Θεωρώ προφανές πως σε οποιαδήποτε ακρόαση/θέαση ταινίας με πολυκάναλο ήχο, δεν θα ακούγεται η παραμικρή διαφορά.
Η δικαναλη pure direct ακρόαση όμως είναι ένα ας πούμε πιο ποιοτικό χαρακτηριστικό με το οποίο θα έπρεπε να ξεχωρίζει ενας A/V των 1700$ (4700) απο έναν A/V των 400-500...

Σε αυτά κολλάω εγώ προσωπικά τουλάχιστον.
Απο την αλλη, μαλλον δεν θα ειχα κανενα πρόβλημα να τον αγοράσω εφόσον με κάλυπτε στα υπολοιπα.
Μια φαγούρα θα την είχα ομως αν μου εκαναν καζούρα οι A/V φίλοι μου :p

Παίδες, επειδή έχουν παιχτεί και άλλα όπως σπασμένες έξοδοι HDMI στο laptop που τάιζε με σήμα το μηχάνημα, με ενδεχόμενο πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ της εξόδου και της εισόδου, και μετρήσεις πότε στη μια είσοδο και πότε στην άλλη χωρίς σταθερή επανάληψη από κομμάτι σε κομμάτι, αλλά και επίθεση σε άλλο site που κάνει μετρήσεις και άρα ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη μεταξύ τους, εγώ θα πω ότι είναι καλό να περιμένουμε.

Πάντως το να γράφεις ότι εκείνος που έχει πολυκάναλο μετρητικό δεν είναι αξιόπιστος γιατί το δικό σου δικάναλο μετρητικό είναι καλύτερο, δείχνει εμπάθεια. Τεσπα, δεν μας αφορά.