Νέοι Denon A/V FY '23

A ναι. Και της Anthem και της Yamaha εκτός της S.U. ε; :D

Η πραγματικότητα λέει άλλα όμως.

Αυτοί έχουν πολυκάναλο εξοπλισμό και μια χαρά τα μετράνε και δεν κοιτάνε να ζεματίσουν τα μηχανήματα και όπου υπάρχουν κακώς κείμενα τα δείχνουν. Ας αποκτήσει πολυκάναλο εξοπλισμό και ο άλλος, ας μάθει να τον χρησιμοποιεί, γιατί ούτε αυτό που έχει ξέρει, και τότε βλέπουμε αν θα τον πάρουμε στα σοβαρά. Μέχρι τότε ό,τι ζήτησε ο ίδιος: αβγά.

Μπορείς να μου βρεις μια παρουσίαση των audioholics που να βγάζουν ένα προϊόν κάτω του μετρίου?
Η να μην το προτείνουν?
Κατά προτίμηση στην av κατηγορία της κουβέντας μας.

Δεν γράφω ότι μπορεί να μην κάνει λάθη ο amirm, αλλά δεν είναι ούτε άσχετος, ούτε για αβγά όπως τον παρουσιάζεις διαρκώς.

Μπορείς να μου βρεις μια παρουσίαση των audioholics που να βγάζουν ένα προϊόν κάτω του μετρίου?
Η να μην το προτείνουν?
Κατά προτίμηση στην av κατηγορία της κουβέντας μας.

Δεν γράφω ότι μπορεί να μην κάνει λάθη ο amirm, αλλά δεν είναι ούτε άσχετος, ούτε για αβγά όπως τον παρουσιάζεις διαρκώς.

Μάλλον δεν τους παρακολουθείς. Και Yamaha και Anthem και Marantz έχουν κάνει δοκιμές. Στο κανάλι τους είναι. Και το σημαντικότερο: πολυκαναλικές μετρήσεις.

Φέτος μάλιστα επειδή υπάρχει η αποκοπή ανά σετ καναλιών, το εγχείρημα θα πάρει περισσότερο χρόνο εφ' όσον θα υπάρχουν και αυτές οι μετρήσεις. Κάτι που δεν θα δεις ποτέ στον άλλον, Γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ για πολυκάναλες μετρήσεις.

Έχουν δείξει τα κακώς κείμενα σε Yamaha στο bass management και στα pre-out. Η διαφορά είναι ότι δεν θάβουν προϊόντα όπως προσπαθεί να κάνει ο άλλος.

Ομελέτα θα γίνει και πάλι ο συγκεκριμένος, μην έχεις αμφιβολία. Αβγά ημέρας. Ο ίδιος το έχει ζητήσει είπαμε, δεν τον παρουσιάζω εγώ.

Οταν ακούω ότι νάναι...... Δεν είδα κανένα να αντιδρα οταν έβγαλε τον 3700 με πολύ καλές μετρήσεις!! Τότε είχε εξοπλισμο; Τότε ήταν μια χαρά; Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα αν έχει ίδιο εξοπλισμό! ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ. Άρα θέλουμε δε θέλουμε ο 3800 υστερεί κατα πολύ ως προενισχυτής και φορά υποδεέστερα Dac. Ολα τα άλλα είναι δικαιολογίες για παιδάκια.
Και ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ γιατί είναι πανακριβος και χειρότερος. Και καλά θα κάνει γιατί οι εταιρείες πρέπει να καταλάβουν ότι οι εποχές που πουλούσαν φούμαρα τέλειωσαν. Όσοι έμποροι πιστεύουν το αντίθετο ας τρέξουν να στοκάρουν! Δικαίωμά τους, αλλά το να αμφισβητουν ένα site που επηρεάζει παγκοσμίως την αγορά, είναι Ελληνική πρωτοτυπία! Ας βγει η Denon να δώσει δικές της μετρήσεις ξανά, πολύ απλό. Μόνο έτσι θα αντιστρέψει τα γεγονότα. Ο τρόπος που το έκανε την προηγούμενη φορά δείχνει τη δύναμη του Amirm, κάποιοι στην εταιρεία έχουν χάσει τον ύπνο τους οπότε αναμένεται απάντηση σύντομα αν υπάρχει.

• Like
Reactions: nikosvol
Προσωπικά ακόμα και όταν είχε βγάλει τον 3700 καλό, είχα γράψει ότι δεν του έχω εμπιστοσύνη. Οπότε τσάμπα τα γράφεις όλα αυτά. Έχει περάσει η μπογιά του προ πολλού.

Και κάθε φορά θα ξαναβγαίνει κάποιος που νομίζει ότι ανακάλυψε την αμερική με τον συγκεκριμένο. Πυροτέχνημα. Μόνο για ΨΕΚΕΣ που βλέπουν θεωρίες συνομωσίας. Όπως είχα γράψει και πριν δυο χρόνια και δικαιώθηκα... .

Και ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ

Αυτό είναι το ό,τι νά 'ναι που έγραφες πριν.

Ήδη τους έχει ξεσκίσει όλους σε πωλήσεις. Για να μην πω ότι οι άλλες εταιρίες αυτή τη στιγμή κλαίνε πάνω από το μνήμα των AV τους μετά από αυτό που τους έκανε η S.U. Λογικό, δεν είναι και λίγο να σου κλείνουν το σπίτι εν μία νυκτί... . :D

Η ζήτηση είναι τεράστια, όποιος προλάβει θα πάρει έναν να τον χαρεί. Δεν προβλέπεται δυστυχώς να καλυφθεί όλη αυτή η τεράστια ζήτηση. Προσευχόμαστε για containers αλλά δεν προλαβαίνουν καν να φέρνουν για στοκάρισμα.

• Haha
Reactions: chocbhed
Καλόοοοοο, αυτό με τα containers, η "τεράστια" ζήτηση μάλλον θα περοριστεί λίγο τώρα. Και ξέρω οτι καμία εταιρεία πλεον δε στοκάρει πάνω από 50 -60 μηχανήματα, αρα 3 παλετες στο container που χωρά 100

Καλόοοοοο, αυτό με τα containers, η "τεράστια" ζήτηση μάλλον θα περοριστεί λίγο τώρα. Και ξέρω οτι καμία εταιρεία πλεον δε στοκάρει πάνω από 50 -60 μηχανήματα, αρα 3 παλετες στο container που χωρά 100

Ναι καλό. Πρέπει να δεις πόσοι ζητάνε τους νέους Denon. Άλλη δουλειά δεν κάνουμε από το να ζητάμε να φέρουν. Είναι όμως τόσο τεράστια η ζήτηση που το τηλέφωνο δεν κλείνει καθόλου.

Φαντάσου ότι κάθε μέρα έρχονται και ακούνε τα μοντέλα που έχουμε στημένα κι ας είναι της προηγούμενης γενιάς αφού περιμένουμε να περισσέψει κανένα από τη νέα γενιά να στήσουμε. Τόσο impact έχουν οι Denon.
Οι άλλοι δεν υπήρχαν που δεν υπήρχαν στην αγορά, τώρα είναι που δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί τους.

Πολλά τα νέα features βλέπεις και δεν τα έχει άλλος σε αυτές τις τιμές. Γι' αυτό και προσπαθούν ευτυχώς κάποιοι λίγοι γραφικοί όπως πάντα να «πιάσουν ό,τι μπορούν» από τη νέα σοδειά. Παλιά τους τέχνη κόσκινο...

• Haha

Σίγουρα δεν ισχύει.

Η σειρά προτίμησης μου είναι Yamaha= Pioneer (προ Onkyo) > Marantz > Denon

Από τη στιγμή που Pioneer, Onkyo μας άφησαν, οι νέοι Marantz & Denon θα ξεφύγουν σε πωλήσεις από τη στιγμή που και η Yamaha δεν έχει ανακοινώσει νέα μοντέλα.
Θα σαρώσουν βασικά αυτή τη περίοδο. Μονοτερμα πρακτικά.

Μακάρι να βγάλει ωραία νέα φουρνιά και η Yamaha. Θα την προτιμούσα σαν εταιρεία overall.

• Like
Από τη στιγμή που Pioneer, Onkyo μας άφησαν, οι νέοι Marantz & Denon θα ξεφύγουν σε πωλήσεις από τη στιγμή που και η Yamaha δεν έχει ανακοινώσει νέα μοντέλα.
Θα σαρώσουν βασικά αυτή τη περίοδο. Μονοτερμα πρακτικά.

Μακάρι να βγάλει ωραία νέα φουρνιά και η Yamaha. Θα την προτιμούσα σαν εταιρεία overall.

Επειδή το έχεις ξαναγράψει αυτό, η Yamaha τους νέους Aventage τους διέθεσε μόλις... πέρυσι. Πιστεύεις ότι θα τους κάψει τόσο σύντομα; Εγώ δεν το νομίζω και όπως έχω γράψει, οτιδήποτε νέο ξεκινήσει από αυτήν θα ξεκινήσει από τον νέο της pre-pro και από κει trickle-down στα υπόλοιπα. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει χρόνια μέχρι να δούμε μια εντελώς νέα γκάμα.

Για τους Onkyo, υπάρχουν διεργασίες στην Ελληνική αγορά... . Κάποιος πήρε την απόφαση επιτέλους. Δεν λέω άλλα, κυρίως γιατί έχουμε ξαναδεί from scratch τέτοιες αποφάσεις για τη συγκεκριμένη εταιρία που κατέληξαν σε ναυάγιο. Για να δούμε αυτή τη φορά... :cool:

Επειδή το έχεις ξαναγράψει αυτό, η Yamaha τους νέους Aventage τους διέθεσε μόλις... πέρυσι. Πιστεύεις ότι θα τους κάψει τόσο σύντομα; Εγώ δεν το νομίζω και όπως έχω γράψει, οτιδήποτε νέο ξεκινήσει από αυτήν θα ξεκινήσει από τον νέο της pre-pro και από κει trickle-down στα υπόλοιπα. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει χρόνια μέχρι να δούμε μια εντελώς νέα γκάμα.

Για τους Onkyo, υπάρχουν διεργασίες στην Ελληνική αγορά... . Κάποιος πήρε την απόφαση επιτέλους. Δεν λέω άλλα, κυρίως γιατί έχουμε ξαναδεί from scratch τέτοιες αποφάσεις για τη συγκεκριμένη εταιρία που κατέληξαν σε ναυάγιο. Για να δούμε αυτή τη φορά... :cool:

Τι πρόβλημα υπάρχει με αυτό που έγραψα?

Η SU παίζει μπάλα μόνη της με νέα φουρνιά AV.
Για όσο καιρό μένει χωρίς (νέο) ανταγωνισμό θα πουλάει ασύγκριτα περισσότερα τεμάχια.

Τι πρόβλημα υπάρχει με αυτό που έγραψα?

Η SU παίζει μπάλα μόνη της με νέα φουρνιά AV.
Για όσο καιρό μένει χωρίς (νέο) ανταγωνισμό θα πουλάει ασύγκριτα περισσότερα τεμάχια.

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά ρωτάω αν πιστεύεις ότι η Yamaha θα κάψει τόσο γρήγορα μια γενιά που είναι φρέσκια ακόμη.

Όσον αφορά τα περί παλετών και containers, αφήστε να ξέρω εγώ καλύτερα που είμαι του χώρου. Τόσα είναι τα backorders μόνο. Δεν έχουμε δει ακόμα τι θα γίνει το προσεχές διάστημα που θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη.

Τώρα αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω και είναι της αγοράς, κατά αρχήν θα πρέπει να το γράφει στην υπογραφή του. Αν ήταν παλιότερα σε αυτή την αγορά, να ξέρει ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα σχετικά με τις πωλήσεις και το ποιος έχει μερίδιο στην αγορά, συντριπτικά μεγάλο.

Ο στόχος φέτος έχει ήδη επιτευχθεί. Το defend first place in the AV receiver market όπως χαρακτηριστικά λέγεται στις παρουσιάσεις.

2 βδομάδες μετά και η S.U. τσιμουδιά για τις μετρήσεις του Amirm, και κανένα άλλο review με μετρήσεις από κανένα!! Και reviews απο Marantz 50 ενώ έχουν δοθεί ήδη εκατοντάδες, κανένα!!!! Παραμένουν αυτά που απλά δείχνουν τα menu. Καμπάνες ακούω................

Τέλος του μήνα λογικά θα είναι στημένοι αμφότεροι Cinema 50 και 3800H σε εμάς, οπότε ο καθένας θα μπορέσει να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Την Πέμπτη είναι το Webinar για τους Marantz, άρα λογικά αμέσως μετά ξεκινάνε και τα reviews.

Για τον τζανετάκο τα είπαμε... :ROFLMAO:

2 βδομάδες μετά και η S.U. τσιμουδιά για τις μετρήσεις του Amirm, και κανένα άλλο review με μετρήσεις από κανένα!! Και reviews απο Marantz 50 ενώ έχουν δοθεί ήδη εκατοντάδες, κανένα!!!! Παραμένουν αυτά που απλά δείχνουν τα menu. Καμπάνες ακούω................

Δεν πρόκειται να σχολιάσει η S.U. τις μετρήσεις του Amirm πολύ απλά γιατί τις είχε δει πριν τις δημοσιεύσει. Το αναφέρει αρκετές φορές μέσα στα γραπτά του.

Παράδειγμα: "I grabbed a preliminary set of measurements from the DAC section of the 3800H and ran it by the company. Within typical margin of error, the measurements were the same as company's own."

Άλλο παράδειγμα: "So fairly large degradation here. Company explanation was that this was good enough for "99%" of the external amps out there. Be that as it may, it still doesn't explain the drop in performance at the peak level (101 dB for 3700 vs 95 for 3800)."

Το δις εξαμαρτείν που λέμε..

Οπότε οι μετρήσεις είναι αυτές. Αν κάποιος πτοείται από το γεγονός ότι μετράει χειρότερα από το παλιότερο μοντέλο, ας πάει αλλού.