Backlit remote λεει. Ωραία. Εύχομαι να γίνει και Bluetooth στο μέλλον.
Κάτι πήρε το μάτι μου και για καινούριους Yamaha. Φυσικά ούτε λόγος για Dirac.
Τελικά ψυχρή γνώμη... είναι αναβάθμιση ή αναμασά τα ίδια και οκ ένα ακόμα καλό μοντέλο αλλά χωρίς μεγάλες αλλαγές από το προηγούμενο?Θα ήθελα τη γνώμη σου pleo?Φίλος ρωτάει τι να παρει:καινούργιο ή το 3800 ?
Καμία σχέση. Έξτρα κόστος, χειρότερη ποιότητα. ΓΙατί δλδ να πρέπει να δίνω 80 ευρώ το χρόνο για μια χειρότερη υπηρεσία η οποία εξαρχής μου παρέχεται δωρεάν;Welcome to 2026. Tune in radio.
Συγνώμη, αλλά μήπως νομίζεις ότι τα ραδιόφωνα των FM παίζουν υλικό ασυμπίεστο ή σε πολύ υψηλά bitrates;Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε.
Θεσσαλονίκη είμαι. Τα ιντερνετικά εδώ έχουν μαξ ποιότητα 128 kbps.
Από ότι φαίνεται θα περιμένω να έρθει ο 3900 και θα το δοκιμάσω.
Αν δε με βολέψει θα ψάξω εξωτερικό tuner.
Βέβαια βρίσκω 4800 με ίδια τιμή περίπου και ταλαντεύομαι...
Παρομοίως! Και δεν αξίζει μόνο για το bitrate του ή τη μουσική που παίζει, αλλά και για το ατελείωτο περιεχόμενο του, εν αντιθέσει με άλλα ραδιόφωνα που συνεχώς επαναλαμβάνονται και αν τα ακούσεις για 1-2 βδομάδες συνεχόμενες, τα βαριέσαι. Ενώ ο Blues Radio παίζει συνεχώς όσο δουλεύω, από τότε που τον ανακάλυψα!Τον οποίο ακούω ασταμάτητα![]()
Στο είπαν οι προηγούμενοι, καλύτερη ποιότητα έχουν στο internet streaming (και αρκετοί πλέον έχουν ακόμα καλύτερη ποιότητα από το δικό τους site/server.Καμία σχέση. Έξτρα κόστος, χειρότερη ποιότητα. ΓΙατί δλδ να πρέπει να δίνω 80 ευρώ το χρόνο για μια χειρότερη υπηρεσία η οποία εξαρχής μου παρέχεται δωρεάν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.