Αγαπητά μέλη και ειδικά απευθύνομαι στους professores guru του προβολικού είδους και στους διαχειριστές του avclub.
Κάντε μια προσπάθεια να επανέλθουν τα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ event που διοργανώνατε παλαιότερα. Έχω σοκαριστεί διαβάζοντασ στα συγκριτικα πόσο ωραία αλλά και ουσιαστικά περνάγατε. Θα ήθελα
να μαζευόμαστε τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο καθώς είναι ένα χρονικό εύρος που θα έχουμε νέα μοντέλα προβολικών πιστεύω...και να βλέπουμε επιτέλους Live συγκρισεις σε κάθε χαρακτηριστικό κάθε προβολικού 1/1 ή μόνο του.
Τώρα τί έχουμε αντί αυτού.....
Εάν δεν βγαινει άκρη από τα video στο youtube που το συνοδεύει το αντίστοιχο review , αν υπάρχει δυσπιστία από review μέσα από site τεχνολογίας του εξωτερικού , αν δεν υπάρχει η δυνατότητα προβολής 1:1 εδώ στην χώρα μας...θα ήθελα να ξέρω πραγματικά ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείτε και που θα πρέπει και ένας νέος στον χώρο να ακολουθήσει όταν πρόκειται να επιλέξει ένα νέο προβολικό!
(Μην μου πείτε απλά να σασ ρωτήσει ανοίγοντας ακόμα ένα ορφανό thread...όπως του user Εdmodon που εχει ζητήσει κάτι από τις 20 Σεπτέμβρη , εχει καμια 900ρια views αλλα απάντηση ακόμα δεν πήρε...!!Προφανώς θα έχει πάρει ήδη κάτι...

) .
-Είναι τα επίσημα specs και το φανταζί marketing του κατασκευαστή ? Πχ native contrast , lumens ktl??
-Είναι η εμπειρια με παλαιότερο μοντέλο του παρελθόντος ,
-Είναι αυτά που γράφει ένας συγκεκριμένος reviewer της αρεσκείας σας , που πραγματικά θα ήθελα να μάθω τόσο εγώ αλλά πιστεύω άλλο τόσο τα ενεργά και καινούργια μέλη του club π ενδιαφέρονται για ενα νεο προβολικό?
-Ειναι η τακτική που ακολουθείτε σήμερα μεσω συζητήσεων όπως εδω στο παρών thread ?
Επίσης ο φίλος spcav αν θυμάμαι καλά έγραψε πως γνωρίζει κάποιους reviewers που εμπιστευεται τις μετρήσεις τους...ποιοι είναι αυτοί , είναι μυστικό? Απαγορεύεται η ανάρτηση των link τους εδώ? Δεν ξέρω..
Οπότε έχω να προτείνω σαν απλός amateur user του avclub :
1). Να προσπαθήσετε να ξανά - υλοποιηθούν τα απίστευτα event που κάνατε παλιά. Έστω και στα πλαίσια των ετήσιων εκθέσεων. Κλειστε ενα χώρο για ενα τριωρο για τετοιου είδους head to head συγκριτικά ή παρουσιασεις , πέραν των υπόλοιπων σημαντικών παρουσιάσεων που ήδη διοργανώνετε.
2). Ένα φρέσκο και ανανεωμένο οδηγό αγοράς των προβολικών κάθε τεχνολογίας , τι κοιταμε , τι προσεχουμε , τα συν κ τα πλην . Να γράψουμε ουδέτερα χωρίς brandikes προτιμήσεις. Κατηγοριοποιηση αυτών ανάλογα των αναγκών του υποψηφιου αγοραστή. Ας φτιάξουμε εμεις τις κατηγορίες...δεν θα είναι πολλές. Από το μικρό προβολάκι που θα φωτίζει στην ουσία τον τοίχο του εξοχικού για να βλέπει ο μικρος/η, ένα παιδικό μέχρι το απόλυτο όπλο και εργαλείο για τον απόλυτα ψειρα που θα επιζητά το καλύτερο δυνατό σε εικόνα και μαύρο.
Οι professores εδώ...έχουν την γνώση ..ας την διοχετεύσουν συγκεντρωμένα σε κάποιο νέο sticky thread κάνοντας review στα νέα προβολικά.
Τα πολύ χρήσιμα sticky thread που υπάρχουν τώρα δυστυχώς είναι αρκετά παλιά και δεν ανανεώνονται..και αναφέρομια κυρίως στα reviews νεων προβολικών.
Ξέρω πως υπάρχουν κ έμπορες εδώ π γράφουν όπως και γνωριμίες φαντάζομαι...αλλά θυσιαζουμε κατι μοναδικό που θα προσδώσει έξτρα προστιθέμενη αξία στο παρών φόρουμ...επειδή οι συνθήκες δυστυχώς έξω..εχουν αλλάξει και το αντιλαμβάνομαι....
Με κάθε σεβασμό στο φόρουμ και σε αυτό που αγαπαμε όλοι...τον χώρο της μουσικής και της εικόνας.