Νέοι Epson 2024 (για γερά πορτοφόλια)

Καλύτερα να τον επιστρέψεις πίσω. Μάλλον έφαγε τράκο κατά τη μεταφορά.

Είναι τόσα πολλά αυτά που περιγράφει (και ξαφνικά λύθηκαν) που δεν είναι εκεί το πρόβλημα….

Πρώτον καλορίζικος και σου εύχομαι να τον χαρείς πολλά χρόνια.
Δεύτερον είναι γνωστές οι παιδικές ασθένειες των νέων προϊόντων ειδικά σε software σε όλα τα προϊόντα. Δυστυχώς το τσεκάρισμα το κάνει ο τελικός καταναλωτής.
Αναμένουμε photos από την τοποθέτηση-απόσταση-οθόνη κλπ και φυσικά review ;)

Όλα δουλεύουν άριστα μέχρι στιγμής τα πάντα τον έκλεινα τον άνοιγα περίπου 20 φορές όλα τέλεια και το πορτακι έκλεινε κανονικά το μενού λειτουργούσε κανονικά όλα μέχρι τώρα δεν είδα σχεδόν τίποτα ήθελα να δω την λειτουργία πως πάει
,Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκανε αυτά μόλις τον έβαλα στο ρεύμα δεν θυμαμε τι έκανα και όλα εντάξει

Ένα βασικό πράγμα πρόσεξα σε όλα τα σάιτ αναγράφουν ότι κάνει θόρυβο μην πιστεύετε τίποτα τον έχω πάνω από το κεφάλι μου σε απόσταση περίπου 80 πόντους και το λέιζερ στο 85% και δεν καταλαβαίνω αν υπάρχει προβολέας απίστευτα αθόρυβος

Λίγες εντυπώσεις μετά από μια πρώτη ματιά
Η συνολική εικόνα που βγάζει ο προβολέας είναι κάτι απίστευτο τώρα όσο αφορά το μαύρο σε σχέση με τον epson 9400 που ήταν ο τελευταίος προβολέας που ειχα και θυμάμαι το μαύρο του έχει βελτιωθεί πάρα πολύ
Θα μου πείτε.το μαύρο σε σχέση με ένα JVC Όπως θα απαντήσω ως εξής μπορεί να μην έχει το μαύρο του JVC που είναι λίγο καλύτερο αλλά η συνολική εικόνα που δίνει ο Epson.με αφήνει αδιάφορο το μαύρο του JVC
Τ μαύρα τα βλέπω μαύρα στον Epson ούτε μπλε ούτε μπεζ απλώς είναι Μαύρα.
Ένα πράγμα σας λέω ότι πρέπει στην Αθήνα ένα μαγαζί να κάνει ένα Τεστ τον epson θα πάθετε πλάκα άμα τον δείτε θα επανέλθω

• Like
Reactions: vadergr
Όσοι ενδιαφέρεστε να αγοράσετε τον Epson QB 1000B πάρτε τον με τα μάτια κλειστά
Η εικόνα του προβολέα μετά από 15 ώρες παιξίματος είναι καταπληκτική
,είναι.απιστευτα αθόρυβος με το λέιζερ ανοιχτό στο 85% η κίνηση που με ενοχλούσε πάρα πολύ καλή η φωτεινότητα πάρα πολύ δυνατή εδώ θέλει να προσπαθήσει να την φέρει κάποιος στα μέτρα. που θέλει.
,Γενικά η εικόνα που βγάζει ο προβολέας είναι απίστευτη
,Το τι γράφουν τα ξένα σάιτ είναι όλα βλακείες άμα δεν δει κάποιος τον προβολέα να παίζει ας λένε οι άλλοι ότι θέλουν.
,Εκείνο που μου έκανε εντύπωση στο μενού που είναι και στα ελληνικά σε κάθε ρύθμιση που θέλεις να κάνεις ανοίγει ένα παραθυράκι δίπλα και σου εξηγεί στα ελληνικά λεπτομερώς το τι κάνει η ρύθμιση .

Οχι είναι Ανενεργό μια φορά το έβαλα στο χαμηλό δεν είχα καμμία ενόχληση έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά έχει στο 4k Fi