Τι γνώμη έχετε για τον νέο RZ30 που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.
Φέρει νέα πλατφόρμα σε σχέση με τον 50;
Δλδ δεν υποστηρίζει 4Κ 120; μου κάνει εντύπωση για μοντέλο του 2024 αν ισχύει.
Έχουμε εικόνα για την χωρητικότητά των πυκνωτών;
Πάντως στο μανιουαλ βλέπω να κάνει διάφορες αναφορές για χρήση υψηλής ποιότητας καλωδίων hdmi για 4Κ/120 θα έκανε τέτοιες αναφορές αν δεν το υποστηρίζε;
Δεν μίλησα για αντικατάσταση του 50 απλά διαφώνησα στο ότι είναι πιο κοντά στο 7100 από ότι στον 50.
Και λόγω σειράς αλλά και λόγω ύπαρξης preouts είναι πιο κοντά στον 50.
Για πολλούς τα 9 είναι υπεραρκετά.
Αυτά είναι υπεραρκετα για πολλούς. Άλλωστε και ο 50 κανάλια 9 έχει ούτε εκεί διαφέρουν. Να δούμε βέβαια και καμιά μέτρηση που κάθεται.Ακριβώς. Άρα είναι ο 7100 με preouts και Dirac bass control. Τίποτε περισσότερο.
Αυτά είναι υπεραρκετα για πολλούς. Να δούμε βέβαια και καμιά μέτρηση που κάθεται.
Άλλωστε και ο 50 κανάλια 9 έχει ούτε εκεί διαφέρουν.
αυτο πρεπει να κανει γιατι στα pre line out γραφει zone3/height2/surr.bsck. Επίσης μου αρεσει γιατι εχει μεγαλο τροφοδοτικο 760w αρκετά πανω απο τα 660w του 3800 και του 4800 710w.Όχι. Εννέα ισχύος αλλά έντεκα επεξεργασίας έχει ο 50. Στον 30 δεν βλέπω να έχει τέτοια δυνατότητα από τα pre-outs, εκτός κι αν βάζει όλες τις εξόδους και καταργεί κάποια zone B. Δεν γράφει πάντως κάτι επάνω σε αυτές, ενώ στον 50 γράφει (που έχει και ένα ζευγάρι επιπλέον αυτός).
αυτο πρεπει να κανει γιατι στα pre line out γραφει zone3/height2/surr.bsck. Επίσης μου αρεσει γιατι εχει μεγαλο τροφοδοτικο 760w αρκετά πανω απο τα 660w του 3800 και του 4800 710wpre-out.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.