Pleo νομιζω οτι δουλευεις σε μαγαζι σωστα?Αν ναι σε ποιο??Μηπως Ultimate audio?
Ποτε δεν επικροτεις αγορες απεξω και προπαθεις να πεισεις τον κοσμο οτι ειναι παγιδα....
Τα επιχειρηματα σου τα βρισκω τουλαχιστον ΑΣΤΕΙΑ οταν μιλαμε για 300-500 ευρω διαφορα.
Επισης να αναφερω οτι σε εμενα χαλασε η πλακετα Hdmi τοτε ,και επειδη βγηκε πανευρωπαικη οδηγια απο την Οnkyo, μου την επισκευασε δωρεαν η Οnkyo Ελλαδος.Δεν σε χαλασε?
Πηρα τηλεφωνο την Ultimate audio πριν αρκετο καιρο,να ρωτησω για svs sub, και οταν ρωτησα τι τιμη δινει τον 3800h δεν μου απαντησε μου ειπε ελα απο εδω και οτι δεν ισχουν οι τιμες στο Σκρουτζ.
Οταν του ανεφερα την Γερμανια αν ειναι κοντα σε τιμη,ανεβασε τον τονο της φωνης του,νευριασε και αρχιζε να φωναζει"δεν υπαρχουν οι γερμανικες τιμες ειναι ψεμματα"Κοροιδευουν τον κομο" κλπ
Του λεω τι ειναι αυτα που λες ο κολλητος μου πηρε τον cinema 70 300 ευρω κατω στην πορτα του. Σε παρακαλω πολυ εκτιθεσαι με αυτα που λες.Συνεχιζε να λεει ασυναρτησιες και καπου εκει του το εκλεισα.
Να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον πωλητη που καταφερε 3 πραγματα.
1: Τον υπεροχο τροπο του να κερδισει εναν νεο πελατη.(γελαει ο κοσμος)
2:Μετετρεψε το 4ωροφο μαγαζι σε "μαγαζακι"
3:Δεν προκειτα να πατησω το ποδι μου(και ηθελα να ψωνισω SVS) και εννοειται εχω κανει την απαραιτητη δυσφημιση σε ολους τους γνωστους μου να μην περασουν ουτε απεξω.
Tην Onkyo την εχει η Onkyo-Βosse AUDIOGROUP και ειναι στην μεσογειων.(εκει μου επισκευασαν δωρεαν το Onkyo 807) Δεν ξερω αν εχει αλλαξει χερια.
Και αυτό το επιχείρημα έλα να σου πω την τιμή από κοντά δεν ισχύει το σκρουτζ τι σημαίνει πάλι;
Τώρα αν χαλάσει, οι γερμανοί δεν ρωτάνε περισσότερα από τους εδώ. Πίστεψε με μπορεί να ξεμπλέξεις και πιο εύκολα. Αυτά με όλο τον σεβασμό στις γνώσεις σου
Επισης να αναφερω οτι σε εμενα χαλασε η πλακετα Hdmi τοτε ,και επειδη βγηκε πανευρωπαικη οδηγια απο την Οnkyo, μου την επισκευασε δωρεαν η Οnkyo Ελλαδος.Δεν σε χαλασε?
Η ουσία παραμένει ότι κάποια προϊόντα είναι υπερκοστολογημενα στην Ελλάδα και κάτι πρέπει να γίνει είτε σε επίπεδο αντιπροσωπείας είτε καταστημάτων. Γιατί εντάξει τι πιθανότητες υπάρχουν να βγει βλάβη; Υποθέτω πολύ μικρές γιατί αλλιώς μπαίνει θέμα αξιοπιστίας της κατασκευάστριας. Και αυτό δεν το θέλουμε έτσι δεν είναι;
Ειδικά για το Amazon, η πραγματικότητα είναι εντελώς αντίθετη από αυτή που περιγράφεις.Να σου πω ένα παράδειγμα. Πήρα πρόσφατα ένα GPS tracker, το οποίο τελικώς δεν έκανε σωστά τη δουλειά του γιατί είτε το είχα στο ντουλαπάκι, είτε κάτω από τη σέλα, έβγαινε συνεχώς offline. Μόνο σε bagpack όταν το είχα δούλευε. Ε, λοιπόν το συγκεκριμένο αν το είχα πάρει π.χ. από την Amazon, ακόμα θα έτρεχα, να βρουν τι φταίει, γιατί δεν δουλεύει, άντε να συνεννοηθείς στο chat κλπ. Και μόνο τη διαδικασία που σκέφτομαι, αρκεί.
Ενώ επειδή το πήρα από κατάστημα στην Ελλάδα, αφού το δοκίμασε ο τεχνικός, μου έδωσε επιλογή ή επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό για άλλο προϊόν. Την ίδια μέρα όλα αυτά.
1:Το "δεν σε χαλσε¨ ειναι εκφραση που μαλλον δεν την ξερεις.Καμια σχεση με βλαβη.Εννοω "δεν σε χαλασε" που μου το εφτιαξαν δωρεαν στην Ελλαδα.
Εκεινη η σειρά της Οnkyo ειχε μεγαλα θεματα με τις πλακετες hdmi και εγινε χαμος.Δεν θυμαμαι να εχει γινει τοσος ντορος απο κακη παρτιδα σε av.Eτσι αποφασισε η εταιρεια να αλλαχτουν δωρεαν οι πλακετες hdmi ακομα και σε μοντελα εκτος εγγυησης οπως εμενα αν θυμαμαι καλα στα 3.5 με 4 χρονια.
2: Συνεχιζεις με τα αστεια σου επιχειρήματα. "δεν είχε καμία υποχρέωση να καλύψει τον Γερμανό έμπορο" ΕΧΩ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?.
3: Δεν πειραζει ας μην τον εφτιαχνες.Μας τον εφτιαξε η Onkyo δωρεαν ομως.
4: Οι ενισχυτες ξερεις μπορει να χαλασουν και μετα την εγγυηση.Εμενα ο Οnkyo που χαλασε εκτος εγγυησης ,ασχετα που ημουν τυχερος και εδωσε οδηγια,εαν δεν υπηρχη αυτη, θα ειχα χασει 750 ευρω και οχι 1250 εαν δεν τον εφτιαχνα.
5: ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ! Ειλικρινα ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ...Τις τιμες τις παρακολουθω συνεχεια σε Marantz-Denon απο Γερμανια και ειναι ΜΟΝΙΜΑ καλυτερες και ΧΑΟΤΙΚΕΣ στα ακριβα μοντελα.
Για παμε λιγο τιμες να δουμε τις περιστασιακες τιμες.
Σημερινες Τιμες με 24% φπα και εξοδα αποστολης τελικη τιμη στην πορτα σου σε σχεση με Σκρουτζ.
Cinema 40=1953 Ελλαδα=2949!!!!
Cinema 50=1569 Eλλαδα=1889(Μονο ο Πετροπουλος ολοι οι αλλοι 2099)
4800=1580 Ελλαδα=2000
3800=986 Ελλαδα=1386 (τωρα επεσε 100 ευρω απο 1 οκτωβριου πριν 1499...)
6: Εχεις αναγαγει την αγορα av απο εξωτερικο οτι θα κανουμε το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μας.Προφανως και δεν μου αρεσει να τα ακουμπαω στον Γερμανο αλλα συγγνωμη την τσεπη μου θα κοιταξω.
Λογικο απο την μια αφου πουλας Denon και θα χασεις πωλησεις και παροτρυνεις τον κοσμο να μην ψωνισει απο το εξωτερικο,,αλλα απο την αλλη δεν αντεχω τα ψεμματα και τα αστεια επχειρηματα.
Τιμια και παντελονατη απαντηση ειναι να πεις:
"Αγοραζω απο τον εισαγωγεα,ακριβοτερα απο την υπολοιπη ευρωπη,+λειτουργικα εξοδα+μεγαλη εφορια κλπ δεν μπορω να ειμαι ανταγωνιστικος.
Ας κρινει λοιπον ο καθε αγοραστης αν αξιζει για 2 χρονια να πληρωσει τεραστιες διαφορες,μονο και μονο για να μην στειλει τον ενισχυτη εξωτερικο ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ χαλασει.
Ολα τα αλλα ειναι παπατζιλικια.
Ειδικά για το Amazon, η πραγματικότητα είναι εντελώς αντίθετη από αυτή που περιγράφεις.
Συνήθως με το Amazon βγάζεις άκρη σε 5 λεπτά χωρίς μα μου (κάτι (μα μου και ταλαιπωρίες) που συμβαίνει πάρα πολλές φορές στην Ελλάδα).
Κατά τα άλλα, προφανώς και πρέπει να στηρίζουμε την Ελληνική αγορά (αλλα, όπως ειπώθηκε, όταν οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες, δύσκολο να το κάνεις / ακόμα κι αν θες).
2: Συνεχιζεις με τα αστεια σου επιχειρήματα. "δεν είχε καμία υποχρέωση να καλύψει τον Γερμανό έμπορο" ΕΧΩ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.