Νέοι Onkyo Integra.

Τα μηχανήματα πλέον δίνουν report για τις συνθήκες λειτουργίας τους όταν θα πάνε στο service, αλλά και πιο πριν κατά περίπτωση. Κάτι που δεν γνωρίζετε.

Επίσης κάτι που φαίνεται από την συζήτηση ότι δεν γνωρίζετε είναι ότι για να παραμένουν οι τιμές εκεί που είναι, υπάρχει η ανάλογη ζήτηση. Βέβαια, για να το ξέρεις αυτό θα πρέπει να γνωρίζεις και τα κανάλια πώλησης που έχουν τη ζήτηση αυτή, τα οποία σίγουρα δεν είναι οι περιστασιακοί αγοραστές. Αυτοί είναι έτσι κι αλλιώς πολύ λίγοι για να ανατρέψουν τη ζήτηση στο συγκεκριμένο είδος προϊόντος.
Ο μεγαλέμπορας σίγουρα θα παίξει μπάλα με τον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης, αλλά ο μεγαλέμπορας έχει ένα είδος καναλιού πώλησης μόνο και με αυτό «θα παίξει μπάλα».

Τα υπόλοιπα, πραγματικά είναι χωρίς ενδιαφέρον. Ο καθένας ψωνίζει ανάλογα τις ανάγκες του και τις προτιμήσεις του από όπου θέλει. H αγορά αυτορυθμίζεται.

Επίσης η δική μου πρακτική σε προβλήματα συσκευών δεν είναι το chat Όταν θες να εξηγησεις σε κάποιον ένα πρόβλημα τραβάς ένα μικρό βίντεο όσων δευτερολεπτων χρειάζεται και το στέλνεις και δεν χρειάζεται να πεις ούτε λέξη...

Να σε έχω λοιπόν να βλέπεις την απάντηση του κινέζου σε βίντεο που τράβηξα και έδειχνα ότι το media player δεν περνάει HD formats από το HDMI και να σου απαντάει (γραπτώς) ότι θα πρέπει να δοκιμάσεις την οπτική σύνδεση.... :ROFLMAO::LOL:
Τι να του πεις και τι να σου πει μετά από αυτό; Ένα μπάχαλο κυριολεκτικά.

Άστο σου λέω. Μόνο για περιπετειώδεις τύπους είναι αυτά. Εγώ από ένα σημείο και μετά πλέον, λόγω ακριβώς αυτών των προβλημάτων, πολύ δύσκολα πλέον μπαίνω στον κόπο να παραγγείλω κάτι από το εξωτερικό, γιατί ξέρω ότι οι πιθανότητες είναι να πάει κάτι στραβά και να ταλαιπωρηθείς μέχρι να βρεις άκρη.
Θα την βρεις βέβαια κάποια στιγμή την άκρη, αλλά εγώ τουλάχιστον την ταλαιπωρία αυτή την αξιολογώ πολύ πιο πάνω σε οικονομικούς όρους από κάποιον άλλον. Δεν την ανέχομαι.

• Haha
Reactions: FABIAWRC
Οκ το πήραμε το μνμ εδώ υπάρχουν άγγελοι που μας περιμένουν να μας αγκαλιασουν σε όποιο πρόβλημα έχουμε και έξω διάβολοι που θέλουν το κακό μας...

Οκ το πήραμε το μνμ εδώ υπάρχουν άγγελοι που μας περιμένουν να μας αγκαλιασουν σε όποιο πρόβλημα έχουμε και έξω διάβολοι που θέλουν το κακό μας...

Όχι. Όπως έχω γράψει, υπάρχουν κι εδώ κάτι φυντάνια που τους ρωτάς τα βασικά της αλφαβήτας και σου απαντάνε περί ανέμων και υδάτων.
Όμως αυτοί ούτε αλλάζουν τη συνολική εικόνα, ούτε - κυρίως αυτό - αλλάζει το γεγονός ότι μπορείς να έχεις τετ α τετ επαφή μαζί τους. Σε αυτή την επαφή θα ανακαλύψεις ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο με οτιδήποτε αφορά το εξωτερικό, ειδικά στο support.

Αν πραγματικά ενδιαφέρεται φυσικά κάποιος και δεν κάνει κυνήγι μαγισσών και τιμών εννοείται αυτά.

Σχετικά με το τετ α τετ να σου θυμίσω απλά ότι όλοι δεν ζουν εντός μικρού δακτυλίου Αθηνών για να πάρουν τον ενισχυτή παραμάσχαλα και να πάνε να πιουν καφεδάκι στον εμπορα που φαντάζομαι δεν θα σε βλέπει με την ίδια ζέση που σε έβλεπε πριν ψωνισεις, "μπαίνει το διχιλιαρο" και αφού ψωνισεις "ωχ ήρθε ο @αλακας που μας ζάλισε στο τηλέφωνο με τα προβλήματα" / "χάσιμο χρόνου χωρίς να βγάζουμε λεφτά εφόσον δεν καταφέρουμε να φορτώσουμε την βλάβη στον πελάτη - το βάλαμε στο διαγνωστικό βλέπουμε στις 02:34 μια υπέρταση που σε αυτή οφείλεται το κάψιμο καταλαβαίνετε δεν καλύπτουμε υπερτάσεις - προστασία στην συσκευή δεν είχατε βάλει? "...

Σχετικά με το τετ α τετ να σου θυμίσω απλά ότι όλοι δεν ζουν εντός μικρού δακτυλίου Αθηνών για να πάρουν τον ενισχυτή παραμάσχαλα και να πάνε να πιουν καφεδάκι στον εμπορα που φαντάζομαι δεν θα σε βλέπει με την ίδια ζέση που σε έβλεπε πριν ψωνισεις, "μπαίνει το διχιλιαρο" και αφού ψωνισεις "ωχ ήρθε ο @αλακας που μας ζάλισε στο τηλέφωνο με τα προβλήματα" / "χάσιμο χωρίς να βγάζουμε λεφτά εφόσον δεν καταφέρουμε να φορτώσουμε την βλάβη στον πελάτη"...

Ποιος σου είπε ότι εγώ μιλάω για εντός του μικρού δακτυλίου; Ίσα ίσα, αν διαβάσεις τι γράφω μιλάω κυρίως για εκτός του δακτυλίου. Αν βέβαια μπορείς να σκεφτείς γιατί οι τιμές μένουν εκεί που είναι λόγω ζήτησης. :cool:

Με λίγα λόγια, το να μου λες εσύ ότι δεν εξυπηρετείται αυτός που έφτιαξε το συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στη Μύκονο επειδή η Μύκονος δεν είναι στον δακτύλιο, δείχνει αν μη τι άλλο ότι έχεις στο μυαλό σου καταστάσεις που αφορούν τη δική σου πραγματικότητα, η οποία όμως δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είναι η αγορά.

Καλά απαντα στην ουσία και μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα... Εντομεταξυ διαβάζοντας σε σε παλιότερα μνμ τους ονκυο τους έκραζες ότι ήταν παλιές πλατφόρμες και μην ασχολείστε με δαύτους πέθαναν!
Μόνο ντενον/μαραντζ έλεγες!
Τι άλλαξε φέτος είναι καλοί οι ονκυο τώρα (απλά άλλαξες μαγαζί?)

Έχω απαντήσει ήδη, κατόπιν της αναδιάταξης του Dirac αλλά και των τιμών. Φαίνεται ότι δεν ακολουθείς τις εξελίξεις.

Εάν δεν απαντήσεις εσύ, δεν έχω και κανένα λόγο να συνεχίσω να απαντάω εγώ. Κάθε χρόνο τα ίδια λες με άλλο nickname. Εντάξει, το ξέρουμε αυτό. Τίποτε πιο εκλεκτό έχεις να μας πεις εκτός από το να κράζεις τους εμπόρους;

Last edited:
Επομένως δεν σε νοιάζει το ίδιο το μηχάνημα, αφού δεν συζητάς καθόλου για καλύτερη τιμή με ελληνική εγγύηση και support, αλλά σε νοιάζει απλά να την πεις στους εμπόρους.

Είδες τι εύκολο που ήταν; ;)
Θέλω (865/1.19) Χ 1.24 δλδ 900 ευρώ και εξόδους ενίσχυσης για ένα ζευγάρι ηχεία!
Αν μπορείς βάζω παραγγελία σήμερα ...

Θέλω (865/1.19) Χ 1.24 δλδ 900 ευρώ και εξόδους ενίσχυσης για ένα ζευγάρι ηχεία!

Για τις εξόδους προενίσχυσης καλό θα ήταν να κάνεις ερώτημα στην Onkyo. Εγώ δεν τους ξέρω, επομένως θα πρέπει να το ρωτήσεις εσύ αυτό.

Στα 1000 το βλέπω πιθανότερο πάντως, αν κι εφ' όσον πάει σιγά σιγά σε αλλαγή του μοντέλου (EOL).

Παιδιά, παρακαλώ μαζέψτε το.
Νομίζω ότι τα θετικά και τα αρνητικά του να αγοράζει Κάνες απ' έξω είναι προφανή. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η μακροσκελές διαμάχη. Ο καθένας ότι επιλέγει και παίρνει το βάρος της απόφασης του. Επιβαλλεται μονο και σε κάθε περίπτωση να είμαστε ειλικρινείς πάντως.
Διαλλειμα για διαφημίσεις

Attachments

• 20241020_175531.jpg
    20241020_175531.jpg
    2.1 MB · Views: 30
Το θέμα για τα θετικά και αρνητικά της αγοράς από έξω έχουν αναλυθεί αλλά όταν κάποιος που συμμετέχει τόσο ενεργά στην κουβέντα τα παρουσιάζει 100-0 θα υπάρξει αντίλογος.

• Like
Reactions: FABIAWRC
Διαλλειμα για διαφημίσεις

Τελικά το πήρες το κεντρικό; Ποιο είναι; To Dirac έφερε τις υψηλές εκεί που πρέπει; Εγώ σε κάποιες περιπτώσεις εντυπωσιάστηκα που καταφέρνει να δαμάσει κάποια πιο «φωνακλάδικα» ηχεία. Εννοώ χωρίς να παρέμβω εγώ στην καμπύλη απόκρισης, αλλά να το κάνει μόνο του.

Τελικά το έκανα σωστά και πήρα το kec r6 meta. Μια μικρή ηχητικη απόκλιση υπάρχει από τα r7 αλλά σε ένα βαθμό οφειλεται και στις διαφορετικές καλωδιώσεις και τελικούς.
Θέμα φωνακλαδικου δεν υπάρχει σίγουρα.

• Like
Reactions: vadergr
Τελικά το έκανα σωστά και πήρα το kec r6 meta. Μια μικρή ηχητικη απόκλιση υπάρχει από τα r7 αλλά σε ένα βαθμό οφειλεται και στις διαφορετικές καλωδιώσεις και τελικούς.
Θέμα φωνακλαδικου δεν υπάρχει σίγουρα.

Πολύ καλά έκανες και πήρες το Meta.

Παρακολούθησα και ένα σεμινάριο για τα νέα Q Meta τις προάλλες και γενικώς τα benefits του Meta - με μετρήσεις εννοείται - είναι σημαντικά.

Κάτσε να σου κάνω ένα forward να κατεβάσεις τα assets.

• Like
Reactions: Panoramix

865+24%=1072,6. Μια χαρά είσαι. Μην το πεις ούτε του παπά. Τα 60 λεπτά κέρασμα.

Ξέρεις τα 865 έχουν ήδη 19% ΦΠΑ αν σου διαφεύγει... Πόσο ΦΠΑ θα πληρώσουμε;...

Στο χιλιάρικο θα υπολογίζεις ρεαλιστικά. Το ρεαλιστικά βεβαίως χωρίς να ξέρω την πολιτική για τους Onkyo που σημαίνει ότι δεν μπορώ να ξέρω αν θα παίξει σε αυτή την τιμή στο BF.
Απλώς βάζω εκεί τον πήχη γιατί τόσο έχει αντίστοιχα στη νέα του τιμή ο 305 της pioneer που είναι το ίδιο.

Για τα pre-out, μέχρι να σου απαντήσουν γιατί θα ρωτήσουν στον εισαγωγέα, μην περιμένεις θετική απάντηση. Μακάρι βέβαια, αλλά χλωμό το κόβω.

Στη θέση σου, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία αυτή και θα πήγαινα κατ' ευθείαν στους RZ50/LX505, εκτός κι αν σε τρώει και περιμένεις κάποιον RZ30. Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να έχει κυκλοφορήσει ή ανακοινωθεί η επόμενη σειρά από Denon, οπότε πάλι θα έχεις να ασχολείσαι με κάτι και να σου φταίει κάτι άλλο... .

Μια χαρά παίζουν αυτοί και δεν ζεσταίνονται σχεδόν καθόλου.

• Like
Reactions: Vuzantios