Νέοι Onkyo Integra.

o 7100 δεν ειναι αντιστοιχος του 305. Ο 7100 εχει προενισχυση για ενα ζευγος ηχειων που δεν εχει ο 305 ;).

Και ο rz 30 ειναι μοντελο του 2025 με φουλ Preouts και 2 ανεξάρτητα sub που δεν εχουν οι δυνατοτεροι 50 και 505 που ειναι και μοντελα του 2021...

Βασικά ο 305 είναι ο 7100 και ο LX-505 ο RZ50.

Δυνατότεροι δεν είναι μεταξύ τους, τα ίδια είναι. Ο μόνος που είναι πραγματικά δυνατότερος είναι ο LX-805 σε σχέση με τον RZ70. Me 150W ανά κανάλι αντί 140W.
Βαριέμαι να βάζω πίνακες. Ψάξτα.

Είμαι σίγουρος ότι θα προλάβεις την ηχομπάρα πριν τον RZ30. Άσε που κάτι έχει πάρει το αυτί μου από Masimo μεριά για μερικές αλλαγές... . :p

ειπαμε απο τον 305 λειπουν οι preouts δεν ειναι ιδιος με το 7100 οσο και αν τον προωθείς...:cool:

αλλαγες σε ποιον ? στον rz 30 ? για πες ...

ειπαμε απο τον 305 λειπουν οι preouts δεν ειναι ιδιος με το 7100 οσο και αν τον προωθείς...:cool:

αλλαγες σε ποιον ? στον rz 30 ? για πες ...

Πάμε άλλη μία. Ο 305 είναι ο 7100. Tα pre-outs θα τα δούμε μόλις τον παραγγείλεις από εκεί που προωθείς τις αγορές. :cool::cool: Έτσι δεν είναι; Ή μπερδεύτηκα με τα πολλά nickname σου; :ROFLMAO:

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα χρειαστεί να περάσεις από το ταμείο. Ευχαριστώ. :giggle:

Εσύ φασκεις και αντιφασκεις! Όταν ρωτάω αν έχουν οι 7100 λες όλοι έχουν εκτός από της Αμερικής!
Μετά σε λένε ριζο και όπως θέλεις τα γυρίζεις!
Ενισχυτές, άλλος πουλάει όχι εγώ... Μέχρι περυσι πάρτε ντενον/μαραντζ φέτος μόνο Pioneer αλλά και οι ονκυο δεν είναι κακοί τελικά!
Του χρόνου μήπως γίνουν καλοί και οι γιαμαχα που έχουν μείνει πίσω;!!!

• Haha
Reactions: chocbhed
Ο μόνος που φάσκει οι αντιφάσκει είσαι εσύ. Όσο πουλάω εγώ, άλλο τόσο πουλάς κι εσύ.
Από τη στιγμή που με πολλά nickname μπαίνεις και προωθείς συγκεκριμένο τρόπο αγοράς, μια χαρά πωλητής είσαι.-

Εγώ έχω αποδείξει και ποιος είμαι και τι έχω προσφέρει χρόνια τώρα με τη συμμετοχή μου, δίνοντας πληροφορίες και αποκλειστικότητες, που δεν υπάρχουν άλλου. Πολλά χρόνια τώρα. Επίσης έχω βοηθήσει άπειρους να στήσουν ένα σύστημα σωστά και για αυτό και τα ερωτήματα επίσης από άπειρους προς τα εμένα είναι τόσα.

Το ποιος είναι ποιος είναι γνωστό και το ποιος έχει προσφέρει.
Δεν περιμένω από κάποιον τυχαίο όπως εσύ, με μηδενική προσφορά και με επαναλαμβανόμενη μονότονη συμπεριφορά, να μου πει τι είμαι. Ξέρουν όλοι ποιος είμαι και ξέρουν όλοι τι είσαι.

Καλώς ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα, λυπάμαι αν σε πληγώνει αυτό αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο.

Πήγαινε τώρα να πάρεις ενισχυτή με pre out να δούμε αν αυτή τη φορά το πετύχεις... γιατί την προηγούμενη, από το πολύ ψάξιμο στα σούπερ μάρκετ που έκανες τελικά βγήκε μάπα το καρπούζι 🍉.

Οι διαφορές εδώ δεν είναι στο επίπεδο των διαφορών που έχουν π.χ. οι Denon με τους Marantz. Εκεί εκτός από κάποια features που δεν έχει ο ένας και έχει ο άλλος και τούμπαλιν έχει ο άλλος και δεν έχει ο ένας, εκεί υπάρχουν και ουσιαστικές διαφορές στο hardware που αφορούν τα εξαρτήματα εντός των μηχανημάτων.

Αυτό να κρατήσετε και να θυμάστε. Τώρα αν ο ένας έχει ή δεν έχει pre-out (κοψοχρονιά, όχι για όλα τα κανάλια και χωρίς amp disconnect) είναι ήσσονος σημασίας..

Επίσης το τι ταιριάζει στον καθένα και τι ψάχνει είναι διαφορετικό. Άλλοι προτιμούν τον ήχο πιο ανοιχτό και με καλύτερο διαχωρισμό όπως στους Pioneer/Onkyo, άλλοι τον προτιμούν πιο ζεστό και λιγότερο ανοιχτό όπως στους Marantz και Denon (στους Marantz ακόμα πιο ζεστός).

Aπο την παρασκευή εχουν σταματησει να μετακυλιουν την ημερομηνια διαθεσιμοτητας του rz30 ...για να δουμε...στα περισσότερα μιλουν για διαθεσιμότητα 3 τμχ....

Μπήκε παραγγελία ο rz-30 ...αναμονή τώρα από μερα σε μέρα για διαθεσιμότητα γιατί δυστυχως ακόμα δεν εχει δώσει σημα ζωης πουθενα στην Ευρώπη...για οποιον ενδιαφερεται διαθεσιμότητα μου εδωσαν από 2/12 ( θα δουμε γιατι προηγούνται και οι προπαραγγελίες)...
Το bf της ευρωπης ειναι καλό και φετος....

Last edited:
Από Γαλλία ψωνίζουμε και εμείς...αν περιμέναμε Ελλάδα θα περιμέναμε κανα εξάμηνο να έρθει το μοντέλο και ένα 600 πάνω....

Last edited:
  • Haha
Reactions: pontios
Από Γαλλία ψωνίζουμε και εμείς...αν περιμέναμε Ελλάδα θα περιμέναμε κανα εξάμηνο να έρθει το μοντέλο και ένα 600 πάνω....

Θα έλεγα ότι είσαι υπερβολικά αισιόδοξος στο πρώτο και υπερβολικά απαισιόδοξος στο δεύτερο. Αλλά δεν το λέω... . 🤭

Στο ότι υπάρχει διαθεσιμότητα; δλδ λένε ψέμα στο κατάστημα;...
Πόσο έχει τώρα ο rz50 Ελλάδα μετά από 2.5 χρόνια κυκλοφορίας; 1590.
Ο RZ30 πιστεύεις θα κυκλοφορήσει Ελλάδα όταν φουλάρει όλη η Ευρώπη και θα έχει φθηνότερα;
Ο 7100 που αντικαθιστά με λιγότερες προδιαγραφές έχει 1300...

Στο ότι υπάρχει διαθεσιμότητα; δλδ λένε ψέμα στο κατάστημα;...
Πόσο έχει τώρα ο rz50 Ελλάδα μετά από 2.5 χρόνια κυκλοφορίας; 1590.
Ο RZ30 πιστεύεις θα κυκλοφορήσει Ελλάδα όταν φουλάρει όλη η Ευρώπη και θα έχει φθηνότερα;
Ο 7100 που αντικαθιστά με λιγότερες προδιαγραφές έχει 1300...

Εγώ απάντησα ακριβώς σε ό,τι έγραψες. Αυτό που ρωτάς τώρα δεν έχει σχέση με εκείνο που απάντησα.

Πάντως απ' ό,τι είδα εντός, ο 7100 δεν καταργείται (ακόμα).

Άλλα δεν λέω. Είναι under embargo.

990 με dirac live με full preouts με 2 sub ανεξαρτητα χωρις να ψηνεις αυγο στο σασι του...τι αλλο να ζητησεις?

990 με dirac live με full preouts με 2 sub ανεξαρτητα χωρις να ψηνεις αυγο στο σασι του...τι αλλο να ζητησεις?
να έχει σωστή ποιότητα ήχου όταν χρησιμοποιείται ως ολοκληρωμένος και όχι ως προενισχυτής.
Ο RZ50 σε αυτό το τομέα π.χ. (τα τελικά του στάδια) απογοητεύει.

Ποιος av σε αυτα τα λεφτα στα τελικα σταδια ως ολοκληρωμενος γοητευει?
Είναι ΠΟΛΥ low για την κλάση/χρήματα ο RZ-50 στο θέμα αυτό. Σχεδόν όλοι οι ανταγωνιστές του στο ίδιο bracket τιμών είναι 10-20% καλύτεροι στον τομέα αυτό.

Τέλος πάντων προσωπικά το βασικό ζεύγος των μπροστινων ηχείων θα το τρέχω με τελικό από την αρχη