ΝΕΟΣ Αγοράζει TV 46'' μέχρι 1000Ε

okourkoulos

New member
24 May 2011
86
Μιας και αλλάζω σπίτι και θα βλέπω TV από 3m και πάνω (6m), θα ήθελα τη γνώμη σας για μια 46'' αλλά να μη περάσουμε το ψυχολογικό όριο των 1000Ε.
Δε παίζω καθόλου, ταινίες θα βλέπω, αλλά λίγο.
Το πιο πολύ χρόνο θα είναι απλά για τα προγράμματα της τηλεόρασης και σπορ (μπάλα - μπάσκετ κ.τ.λ).
έχω κα´ποιο καιρό στο φόρουμ και διαβάζω συνεχώς. Δε τα καταλαβαίνω και όλα, αλλά νομίζω πως δεν είμαι για plasma.
Αν με παίρνει θα ήθελα, όμως, κάτι σαν 3D (να δούμε τι'ν και τούτο) και αρκετά σημαντικό θα είναι το internet!
Eδώ είναι οι ερωτήσεις!
Έχουν δικό τους browser η κάθε μια μάρκα?
Βλέπεις κανονικά σελίδες ή μόνο συγκεκριμένα sites που σ'αφήνει ο εκάστοτε browser?
'Εχω δει να υπάρχει ο Opera σε μια.
Διάβασα εδώ πως δεν είναι και πολύ εύχρηστο ή πρακτικό και π.χ το πληκτρολόγιο της Samsung κάνει πάνω από 100Ε!
Κοινώς, θέλω όσο καλύτερη ποιότητα με τις παραπάνω δυνατότητες στα 1000Ε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχωρέστε την όποια άγνοιά μου.

3-6 μέτρα είναι υπερβολικά μεγάλη απόσταση θέασης για 46''.Καλύτερα να πας σε plasma εφόσον δεν θα την χρησιμοποιείς για gaming-desktop.Δες την 51D6900 και εάν περάσουμε για λίγο ακόμη το ψυχολογικό όριο όπως είπες υπάρχει η Panasonic 50G30.Και οι 2 πολύ καλές.Η Samsung βέβαια έχει όλα τα ''φρου φρου'' που αναφέρεις (ωραίο το smart hub!) αλλά και ενσωματομένο πολύ καλό media player.

Έχω τρομάξει με τη Plasma κι έχω γυναίκα που δε καταλαβαίνει.
Nα το επιχειρήσω?
Εμμένω στις 46'' αφού μετά δεν έχω χώρο/τοίχο να τη βάλω!
Το όριο των 1000 είναι πραγματικό όριο και δε θα ξεπεραστεί whatsoever!

έχω την εντύπωση πως έχουν και πολύ μεγάλη διαφορά οι plasma και στη κατανάλωση.

Έχω τρομάξει με τη Plasma κι έχω γυναίκα που δε καταλαβαίνει.
Nα το επιχειρήσω?
Εμμένω στις 46'' αφού μετά δεν έχω χώρο/τοίχο να τη βάλω!
Το όριο των 1000 είναι πραγματικό όριο και δε θα ξεπεραστεί whatsoever!

Ναι,καλύτερα να πας σε plasma.Αλλά για 100-150 ευρώ αλλάζεις τελείως κατηγορία.Στις 46'' δεν μπορείς να δεις από τα 4 και πλέον μέτρα.Είναι υπερβολική απόσταση ειδικά για περιεχόμενο HD.Για 3D να φανταστείς πρέπει να κάθεσαι σε απόσταση 2 φορές το πλάτος της οθόνης.

έχω την εντύπωση πως έχουν και πολύ μεγάλη διαφορά οι plasma και στη κατανάλωση.

Μιλάμε για 10-20 ευρώ διαφορά τον χρόνο.Αλλά μπροστά στην καλύτερη εικόνα είναι αμελητέα ποσά.
Η παραπάνω LG είναι καλή,κρατάω μια επιφύλαξη λόγω του ότι δεν ξέρω κατά πόσο καλή αντιανακλαστική επιφάνεια έχει.

Στα 6m ειναι τραπεζαρία και δε θα καθόμαστε να παρακολουθούμε, απλά να βλέπουμε.
Έπειτα είναι τεράστια 50'' και πιάνει πολύ χώρο. Θα μπει και στο τοίχο.
Στα 2-3m θα ζαλίζεσαι, έτσι δεν είναι?
Αν έχω διαβάσει καλά, οι plasma θέλουν κάπως "ειδική" μεταχείριση, σωστά?

Αυτή?
Στο skroutz αυτή δεν υποστηρίζει mpeg-4.
Γίνεται αυτό? Δηλαδή δε θα μπορώ να βλέπω από Digea?

Όλες οι τηλεοράσεις τα τελευταία χρόνια υποστηρίζουν mpeg 4, μην ανησυχείς. Κοίτα κάποια από τις 50" που σου έχουν προταθεί με passive 3D, αν μπορείς να παρακάμψεις το πρόβλημα χώρου.

η πρώτη ναι - μια από τις καλύτερες lcd του 2010 μαζί με την 2d version της 46c650.
πάντως την 46G30 μην την φοβάσαι. λίγο προσοχή θέλει τις πρώτες ώρες.

με βάση την τιμή τους (ίδια σχεδόν) για μένα
1) g30 (2d)
2) 50pz550 (3d)
3) c750 (3d)
4) 47lx6500 (3d)