Νεος Dedicated Server

Απάντηση: Re: Νεος Dedicated Server

Μπράβο στο Νίκο και τον Τάσο!
Τώρα η πλατφόρμα θα "σπέρνει"!

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Φιλαράκ ( αχ αυτή η Σαλόνικα:SFGSFGSF: )Στέργιο ήσουν εξαιρετικά " ευγενικός" :flipout:

Μπράβο σας που μας ανεχτήκατε παρόλη την γκρίνια μας..
Μπράβο μας που αντέξαμε να κάνουμε 50000000000000000000000000000000 refresh το δευτερόλεπτο για να ανοίξουμε την σελίδα...

Και φυσικά, καλορίζικος, και ΚΑΛΟΓΡΗΓΟΡΟΣ ο νέος server!!!!

Υ.γ Και φυσικά μιας που κατά γενική ομολογία τα credits πάνε στον Νίκο και στον Τάσο.......:worshippy: :grinning-smiley-043

Υ.γ νταςγαμιώ πάμε ε????:SFGSFGSF::BDGBDGB53:

Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά γι' αυτήν την απαραίτητη δουλειά. Ήδη η διαφορά φάνηκε!

Γιώργος Δενδρόπουλος

Σας το είχα πεί, πριν λίγες ημέρες, ότι η ουρά είχει μείνει....πάει την φάγαμε και αυτή και την χονέψαμε κι'ολας με την ταχύτητα που πάμε τώρα.
Συγχαρητήρια σε αυτούς που μόχθησαν δηλαδή στον Νίκο και τον Τάσο...αλά και σε όλους εσάς γιά την υπομονή που δείξατε.

ππππσσσσσσσςςςςςςςς.......
βζιιινννννν....

πραγματικά πετάει το φόρουμ τώρα, πατάς το κουμπί, τσουπ η σελίδα !!!

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολήθηκαν με τον νέο server κ ειδικότερα στον Νίκο που ξέρω ότι θα ασχολήθηκε το περισσότερο κ το γουστάρει αυτό που κάνει κ φυσικά στον Τάσο που πάντα πρωτοστατεί αλλά κ βοηθά.

Συγχαρητήρια και απο μενα στο Νίκο και τον Τασο! -bye-
Το φορουμ τωρα πλεον εγινε ενας "σφαιρατος" και ΑΚΡΩΣ ενημερωμένος χώρος σχετικά με την τρελα που μας εχει φαει ολους οσους ασχολουμαστε με ΑV και καθε μερα τρωει περισσότερους! :smash:

ΕΥΓΕ! :grinning-smiley-043