Νέος δέκτης Edision Apache IP

για βοηθατε λιγο με την webtv.
πως περναμε τις διευθυνσεις και τι τυπου θα πρεπει να ειναι αυτες?
δηλαδη ενα Livestreaming το κανεις copypaste και παιζει,ή θελει συγκεκριμενα πραγματα?

προσπαθω να περασω καποιες λιστες με iptv καναλια που εχω βρει στο δικτυο,μεσω της εφαρμογης superiptv.
τα εχω περασει σε m3u και xml,αλλα οταν κανω φορτωσει το προγραμμα δεν τα βλεπει.
υπαρχει καποιος τροπος να δω αυτα τα καναλια?
ευχαριστω

περασα το καινουργιο λογισμικο http://www.ichliebe.tv/ το οποιο δεν με αφησε να κανω αναβαθμιση "μονο λογισμικου" λογω καινουργιου bootloader.
αφου εκανα "αναβαθμιση ολων" χαθηκαν ολα-μαζι και η λιστες καναλιων που ειχα φτιαξει.ειχα παρει ομως ενα backup και ετσι τα εχω σε ενα usbflash σε αρχειο .bin.
τωρα ομως που προσπαθω μεσα απο την επαναφορα,να παρω "μονο τα καναλια",δεν με αφηνει λογω διαφορετικου bootloader..
τι κανω.?

Re: Απάντηση: Νέος δέκτης Edision Apache IP

Δημήτρη αφού πέρασες την αναβάθμιση, βάλε το usb με το backup που έχεις πάτα ---αναβάθμιση από usb ---- και τίκαρε μόνο κανάλια.

αυτο λεω Νικο..δεν..

"τωρα ομως που προσπαθω μεσα απο την επαναφορα,να παρω "μονο τα καναλια",δεν με αφηνει λογω διαφορετικου bootloader.."

Re: Απάντηση: Νέος δέκτης Edision Apache IP

Να ρωτήσω κατι...

αγορασα πριν μερικες ημερες τον apach, περασα το plugin απο το sat-soft.net και ανοιξε τα ελληνικα απο τον eutelsat 3Ε
σκεφτομαι να βαλω αλλο ενα πιατο για hotbird η astra
το ερωτημα ειναι, το plugin θα ανοιξει καποια -α καναλια απο τους hotbird η astra?
η μηπως το plugin ανοιγει μονο τα ελληνικα?

Thankssss

Κλειστον και βγαλτον λιγο απ το ρευμα. οταν τον ξαναβαλεις ανοιξε τον χωρις να εχεις συνδεσει την κεραια.

Του πέρασες κανα περίεργο λογισμικό?
Έχεις εγγύηση 5χρονια,αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση που δούνε στο service ότι δεν φοράει επίσημο λογισμικο.
Εάν φοράς επίσημο στο κουτί του και επιστροφή στο κατάστημα που το αγόρασες.

•••••••••
Δοκίμασε να του αλλάξεις συνδεςη.βαλτο με σκάρτ ´η στις αναλογικές εξόδους,μήπως έχει φάει κανα κόλλημα με την ανάλυση της Hdmi.

Last edited:
Καλησπερα παιδια, αυριο προκειτε να τον αγορασω. Θελω να βλεπω turksat, προσφατα αναβαθμιστηκαν τα καναλια σε HD, θα τα βλεπω κανονικα? Απλα θα τον συνδεσω, θα κανω ενα scan και θα τα πιασει σωστα τα καναλια υψηλης ευκρινιας? Δεν γνωριζω πολλα στο θεμα των δεκτων παιδια. Επισεις, μπορω να βαλω οποιδηποτε usb wifi και να συνδεθω στο ιντερνετ για να βλπω youtube? Και τελος, παιρνει πληκτρολογιο ?
Ευχαριστω και περιμενω εν αγωνιος τις απαντησεις σας .

Τον πήρα όπως είπα στο προηγούμενο μήνυμα, τον σύνδεσα αλλά δεν μπορώ να δω YouTube. Επίσης του κάνω αναβάθμιση αλλά πάλι μου λέει ότι θέλει αναβάθμιση. Βρίσκει ότι πρέπει να βάλω του Ιουνίου ενώ έχω του Ιανουαρίου, την κάνω μέχρι τέλος την αναβάθμιση αλλά πάλι δεν την παίρνει.

Έχω συνδεθεί με κωδικό στο wifi του σπιτιού μου και το λέει αλλά δεν μπορώ να δω YouTube. Αυτή η έκδοση της αναβάθμισης 11.11.2014 είναι stable? Το blind scan τι είναι?

Υπάρχει πουθενά το manual τουλάχιστον στα αγγλικά γιατί μόνο γερμανικά το βρήκα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είναι σωστή η μέθοδος αυτή για να βρω κανάλια στην δορυφορική? Συγκεκριμένα θέλω να βρω τα νέα HD κανάλια από τον turksat αλλά από ότι έμαθα έχουν αλλάξει συχνότητα και πως πρέπει να τα βάλω εγώ αλλά δεν ξέρω πως το κάνω αυτό.

Ωραία, άρα περνάω την τελευταία αναβάθμιση και μετά επιλέγω τον δορυφόρο και μετά κάνω τυφλή σάρωση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα επανέλθω γιατί δεν τα ξέρω καλά αυτά.

http://www.ichliebe.tv/

περασε την σε ενα φλασακι και κανε update σε ολα.
ρυθμισε σωστα το δικτυο ωστε να δεις οτι περνει ιντερνετ ο δεκτης και εαν εισαι οκ βλεπεις και youtube.
Ευχαριστω πολυ, μολις περασα την αναβαθμιση που μου προτινες, να σαι καλα !