Νέος δέκτης Edision Apache IP

Δοκίμασες άλλο usb ή άλλο αρχείο; Ούτε εμένα μου έχει παρουσιάσει παρόμοιο πρόβλημα.

μετά από επικοινωνία με το κατάστημα (που έγινε αγορά) μου είπαν να κάνω εργοστασιακή επαναφορά και να περάσω το τελευταίο firmware.το έκανα και το δεκτή κόλλησε εντελώς. τους το πηγα εκεί και ο τεχνικός που έχουν το επανάφερε με pc και σειριακό καλώδιο αλλά στην δοκιμη πάλι κόλλησε. μετα και από αυτό μου δώσανε αλλο καινουργιο. τώρα όλα κομπλέ.

Last edited:
βοηθεια ...! για ακόμα μια φορά έχω μια απορία για το apache μας σε ότι αφορά την ρηθμιση του lnb. είμαι συντονισμένος στο eutelsat w2 λαμβάνοντας κανονικά σήμα όμως βλέπω μόνο ορισμένα κανάλια....αλλά κάποια στηγμη όταν άλλαξα την συχνότητα του lnb ξαφνικά άρχιζα να βλέπω τα κανάλια που δεν έβλεπα και κόπηκε το σήμα στα αλλά που έβλεπα πριν! γνωριζει κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να βλέπω ολλα τα κανάλια μαζί χωρις να χρειαστει να αλλαξω συχνοτητα στο lnb οποτε αλλαζω καναλια?

βοηθεια ...! για ακόμα μια φορά έχω μια απορία για το apache μας σε ότι αφορά την ρηθμιση του lnb. είμαι συντονισμένος στο eutelsat w2 λαμβάνοντας κανονικά σήμα όμως βλέπω μόνο ορισμένα κανάλια....αλλά κάποια στηγμη όταν άλλαξα την συχνότητα του lnb ξαφνικά άρχιζα να βλέπω τα κανάλια που δεν έβλεπα και κόπηκε το σήμα στα αλλά που έβλεπα πριν! γνωριζει κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να βλέπω ολλα τα κανάλια μαζί χωρις να χρειαστει να αλλαξω συχνοτητα στο lnb οποτε αλλαζω καναλια?

λυθηκε το προβλημα

Απάντηση: Edision Apache IP

Γράψε και τον τρόπο για να βοηθηθούν ενδεχομένως και άλλοι κάτοχοι του δέκτη.

είναι απλό και λογικά θα το ξέρουν όλοι απλά εγώ για κάποιο λόγο δεν το πρόσεξα. το apache μέσα στο δεκτη στης ρυθμίσεις του lnb έρχεται με προκαθορισμένη ρυθμιση universal lnb και 9750 συχνότητα. όμως το σωστό είναι universal 9750/10600 τουλάχιστον αυτό ήταν το πρόβλημα σε μένα γιατί λογικά πάει ανάλογα με τους δορυφόρους που βλέπεις και συχνότητες που θες.

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολα τα παιδια πως μπορω να δω στον δεκτη την καρτα Redlight Fusion Elite HD Viaccess γιατι ο δεκτης εχει conax

Αναβάθμισε το δέκτη σου με ανεπίσημο λογισμικό από το sat-soft.net, ώστε να μετατρέψεις το cam του δέκτη σε ucas και η κάρτα σου θα παίξει.

Σε ευχαριστω arno με εχεις απαντηση ειδη και σε αλλο site το εχω κατεβαση απο το sat-soft.net
απλα περιμενω λιγο λογο εορτων να μπουμε και λιγο στο σπιτι γιατι εχει πεσει πολλη εξω πιστευω μεχρι αυριο να κανω
και να απαντησω για το τη εχω κανει

σε ευχαριστω πολλη για της αμεσες απαντησεις

καλησπέρα και καλή χρόνια!
έχω ένα θέμα και είμαι περίεργος αν είναι γενικά η τι έχω μόνο εγώ.
σε ορισμένα κανάλια και σε ταινίες (αναπαραγωγή από USB) ο ήχος δεν συγχρονίζεται με την εικόνα.

Για την ταινία δεν ξέρω αλλά για κανάλια πες μου ποιά είναι να δοκιμάσω.

Ποιά έκδοση λογισμικού έχεις ;

To λογισμικο ειναι επισημο ή ανεπισημο ; Δεν θυμαμαι τωρα ποιος ειναι ο δορυφορος αυτος.Μου λες τις μοιρες να δω αν τον στοχευω ; Αλλα οταν λες σχεδον ολα τα καναλια κατι αλλο δεν παει καλα.

επίσημο είναι το λογισμικό. είναι το eutelsat w2 16e. π.χ. στον astra και hotbird είναι μια χαρά αλλά τα κανάλια από το W2 έχουν θέμα. ειδικά όταν μιλάμε φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ήχος με την κίνηση έχουν διαφορά.

Δυστυχως φιλε δεν εχω τον eutelsat w2 16e για να δοκιμασω.Δοκιμασες να τον κανεις εργοστασιακες ρυθμισεις μηπως δεις διαφορα ;

Έχω κάνει backup to usb (αρχείο bin), γνωρίζει να μου πει κάποιος πως θα πάρω τη λίστα των καναλιών από το αρχείο bin? ο channel editor δεν μου ανοίγει το αρχείο bin, εμφανίζει μήνυμα λάθους.