Νέος και χωρίς γνώσεις για HOME CINEMA

κοίταξε, αντικειμενικά τα παραπάνω χρήματα πιάνουν τόπο. Σε δικάναλη ακρόαση για φυσιολογικές εντάσεις ένας τύπου 827 θα είναι "επαρκής". Σε πολυκάναλη ο 1122 θα σου χρειαστεί μάλλον...

Ωραια καταληγουμε σε VSX-1122 Αυτος θα μπορει να βγαζει περιπου 60watt σε 5,1; ωστε να βρω μετα και καλα αντιστοιχα ηχεια και να μη ψαχνω τωρα στα τυφλα για ηχεια.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αγορά ενισχυτή

Λοιπον θετω το ερωτημα σε εσας που ασχολειστε με το θεμα HOME CINEMA.Σκεφτομαι να αγορασω τον PIONEER VSX-922 ή τον PIONEER VSX-1122.Αυτο που με4 ενδιαφερει ειναι να στησω ενα συστημα περιπου στα 60-70w.Πιο απο τα μοντελα θα με καλυψει καλυτερα σε 5,1; Θα χρησιμοποιησω για αρχη τα ηχεια που εχω SA-VE345 και αργοτερα με την καθοδηγηση σας φυσικα θα αγορασω καλα ηχεια.Θεωρειτε καλη επιλογη τα πιο πανω μοντελα; Πιο ψηλα στη τιμη δε φτανω.(550e,service κ.λπ.).Ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας.θα το χρησιμοποιω για ταινιες και μουσικη μεσω MEDIA PLAYER WD.

Απάντηση: αγορα ενισχυτη

το μεγαλυτερο μοντελο εννοειται και καλυτερο και πιο δυνατο και με εξοδους προενισχυσης για να συνδεσεις τελικο ή προβολεα ή οτιδηποτε

Re: Απάντηση: αγορα ενισχυτη

θα ειναι συστηματακι στα 60-70w που θελω;

Ναι φιλε μου....σε 7καναλο προγραμα ναι.Σε δικαναλο θα εισαι παραπανω.

Re: αγορα ενισχυτη

Οι διαφορές τους αφορούν σε μερικές ευκολίες παραπάνω στον 1122. Μία HDMI επιπλέον εμπρός και καλύτερο PQLS και μείωση Jitter.

Τα 60-70watt που λες σε 5.1 γιατί τα έχεις θέσει ως στόχο; Κατ' αρχήν σε πόσο μεγάλο χώρο θα τον χρησιμοποιήσεις; Και κατά δεύτερον στις ταινίες ισχύ από όλα τα κανάλια ταυτόχρονα είναι πολύ σπάνιο να απαιτηθεί.

Τα Sony που έχεις οδηγούνται και από μικρότερο ενισχυτή. Εκτός αυτού, από τα 150Hz και κάτω, σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους, η ισχύς που θα απαιτηθεί, θα την αναλάβει ο ενισχυτής του sub.

Last edited:
Re: αγορα ενισχυτη

Θα εχεις 70watt,ισως κ λιγο παραπανω στο καθε καναλι.Η ισχυς που αναγραφουν οι περισοτεροι κατασκευαστες και για τα 5 η 7 καναλια δεν αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα!Δεν θα εχεις προβλημα με τα ηχεια σου,με κανεναν απο τους 2 ενισχυτες.Σιγουρα ομως με 1 αλλο σετ ηχειων στο μελλον θα ακουσεις ''αλλο'' ενισχυτη.

Απάντηση: αγορα ενισχυτη

Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.Τα 60w θεωρω οτι ειναι αρκετα για την σαλοτραπεζαρια.4χ4 και 3χ5 .Θελω να ειναι ενας ενισχυτης σε watt που δε θα ξεπεραστει σε 2-3 χρονια οσον αφορα αυτο που θελω σε ενταση(μουσικη).Κατα δευτερον θελω να ακουω πολυ ομορφα τις ταινιες που μου αρεσουν εφοσον τις κατεβαζω σε hd.Επισης με το να παρω καλο ενισχυτη να παρω και καποια καλα ηχεια για να εκμεταλλευτω τις ικανοτητες του.Και τελευταιο θελω να ακουω 'ωραια ' απο τα περιφερειακα που τωρα δεν πολυακουω.Ευχαριστω εκ των προτερων. Α σκεφτομαι τοτε να παρω τον 922 και το 100αρι να το δωσω επιπλεον για ηχεια τι λετε;

Εχω και γω τα τα SAVE345 (πριν τα ειχα σε ενα sony 585 και τωρα σε ενα ΟΝΚΥΟ 508) και ειναι καλα για ταινιες αλλά για μουσικη..... δεν κανουν.
Γνωμη μου ειναι οτι με 100αρικο δεν παιρνεις κατι καλυτερο σε ηχεια. Παρε τον 1122 και αφησε για αργοτερα να παρεις ενα μπροστινο καλο ζευγαρι ηχειων...

Σε ευχαριστω tolislip για τη συμβουλη σου και εγω αυτο ενοουσα τα 100+το 300σαρι που υπολογιζω για ηχεια.

Παιδια πολλα προβληματα με τους pionner διαβαζω να παω σε αλλη μαρκα YAMAHA ONKYO SONY ποια η γνωμη σας;