Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

οχι μονο με αντιστοιχο ενισχυτηΟυτε με το νεο firmware που λεει Dts support ???
οχι μονο με αντιστοιχο ενισχυτηΟυτε με το νεο firmware που λεει Dts support ???
για το ποπκορν δεν ξερω, απο οτι εχω καταλαβει διαβαζοντας οτι για dts support εχει να κανει με δικαιοματα, τωρα πρακτικα δυο ειναι οι λυσεις η ενισχυτης, η ena dts board που θα βρεις αρκετες πληροφοριες κανα δυο σελιδες ποιο πισω:grandpa:Δηλαδη το dts support που αναφερεται στα χαρακτηριστικα του σημαινει ... αντε παρε και ενισχυτη αλλιως τον π@υλ@ ????
Το ποπκορν ,για να καταλαβω , παιζει και dts απο την hdmi στην tv ???
Δηλαδη το dts support που αναφερεται στα χαρακτηριστικα του σημαινει ... αντε παρε και ενισχυτη αλλιως τον π@υλ@ ????
Το ποπκορν ,για να καταλαβω , παιζει και dts απο την hdmi στην tv ???
Και πως το κανω αυτο?:ears:
Ελπιζω να μην με :rifle:
φίλε μπορείς να πάρεις ήχο κανονικά στην τηλεόραση φτάνει να είναι σε ac3 ο ήχος και όχι DTS.από τις ρυθμίσεις του ήχου ,δίνεισς την HDMI να δίνει ήχο srereo,όχι 5,1.Έτσι κάνει downmix τον ήχο,αλλα δεν μπορεί να το κάνει ακόμα για τα DTS.οπότε μετέτρεψε τα σε ac3,με πρόγραμμα π.χ AudioConverter και θα παίζουν όλα στην τηλεόραση
Νομίζω πρέπει να βάλεις στο AC3: PCM. (αν δεν κάνω λάθος)
o greek προφανως δεν υποστηριζει toν client της syabas στην επομενη αναβαθμιση που θα βαλει σαν bt client τον transmission δεν θα εχεις προβλημαΠαρέλαβα το 31Β μόλις χθές. Αν και δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω αρκετά φάινεται ότι όλα έχουν καλώς. Το σέταρα πλήρως (εκτός από αναβάθμιση firmware)όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει τα torrents MONO όμως από το greek tracker. Απο bluewhite ή gamatoinfo όλα καλά. Ομοίως και από άλλους trackers του εξωτερικού, no Problem!!! Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με τον greek tracker??
Το μηχανάκι φταίει ή ο τρακερ???
Διάβασα όλες τις σελίδες και δεν είδα πουθενά να αναφέρεται παρόμοιο πρόβλημα εκτός από ένα φίλο που ανέφερε γενικά προβλήματα με τα τορεντς.Any ideas?????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.