Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Δηλαδη το dts support που αναφερεται στα χαρακτηριστικα του σημαινει ... αντε παρε και ενισχυτη αλλιως τον π@υλ@ ????
Το ποπκορν ,για να καταλαβω , παιζει και dts απο την hdmi στην tv ???

Δηλαδη το dts support που αναφερεται στα χαρακτηριστικα του σημαινει ... αντε παρε και ενισχυτη αλλιως τον π@υλ@ ????
για το ποπκορν δεν ξερω, απο οτι εχω καταλαβει διαβαζοντας οτι για dts support εχει να κανει με δικαιοματα, τωρα πρακτικα δυο ειναι οι λυσεις η ενισχυτης, η ena dts board που θα βρεις αρκετες πληροφοριες κανα δυο σελιδες ποιο πισω:grandpa:

Αυτή τη στιγμή ότι DTS παίζει το ένα, παίζει και το άλλο...κοινώς τον π@υλ@...
Θεωρητικά κάποια στιγμή με αναβάθμιση θα ακούς stereo από τη tv σου...

φίλε μπορείς να πάρεις ήχο κανονικά στην τηλεόραση φτάνει να είναι σε ac3 ο ήχος και όχι DTS.από τις ρυθμίσεις του ήχου ,δίνεισς την HDMI να δίνει ήχο srereo,όχι 5,1.Έτσι κάνει downmix τον ήχο,αλλα δεν μπορεί να το κάνει ακόμα για τα DTS.οπότε μετέτρεψε τα σε ac3,με πρόγραμμα π.χ AudioConverter και θα παίζουν όλα στην τηλεόραση

Και πως το κανω αυτο?:ears:
Ελπιζω να μην με :rifle:

απο την στιγμή που έχεις το myihome,δεν το χρειάζεσαι φιλε.το egreat βλέπει όλα τα αρχεία που του ορίσεις.απλα ενεργοποίησε το samba στο egreat και το pc θα δει το δίσκο στις θέσεις δικτύου,οπότε κάνεις οτι διαμοιρασμό εχεις,ακόμα και ξεζιπάρεις τα αρχεια στο egreat.παραπέρα στην αναζήτηση κοινόχρηστου δικτύου εαν κανεις αναζήτηση(στο ΝΜΤ) μπορείς να δεις και οτι φακέλους έχεις δώσει στο Η/υ να μοιράζει εκτός του myihome.μόνο να τρέξεις τον οδηγό εγκαταστασηης δικτύου πρώτα και μετά όποιο φάκελλο θες να μοιράσεις τον κάνεις κοινόχρηστο

φίλε μπορείς να πάρεις ήχο κανονικά στην τηλεόραση φτάνει να είναι σε ac3 ο ήχος και όχι DTS.από τις ρυθμίσεις του ήχου ,δίνεισς την HDMI να δίνει ήχο srereo,όχι 5,1.Έτσι κάνει downmix τον ήχο,αλλα δεν μπορεί να το κάνει ακόμα για τα DTS.οπότε μετέτρεψε τα σε ac3,με πρόγραμμα π.χ AudioConverter και θα παίζουν όλα στην τηλεόραση

Stereo το εχω στις ρυθμισεις αλλα ουτε με AC3 δουλεψε ο ηχος. Εντωμεταξυ παω να κανω firmware update (κατεβασα τα αρχεια απο το egreat.gr και μου βγαζει σφαλμα κατα την διαδικασια. Κανω copy τα 3 αρχεια (1.Αναβαθμιση.htm , 2. το χχχχχχχχ.bin και 3. το χχχχχχχ.nmt ) χυμα σε ενα usb stick και τρωω πορτα. Θελει κατι αλλο ?? Γιατι στο μανιουαλ ετσι ακριβως τα λεει!!!!!

Ok την αναβαθμιση του firmware την εκανα κατεβαζοντας το bin απο το επισημο site. Αλλα και παλι με ενα αρχειο HD που εχω με AC3 ηχο παλι δεν ακουγεται απο την TV. Πειτε μου ρε παιδες στο egreat τις ρυθμισεις που εχετε στις ρυθμισεις εικονας-ηχου ---> εξοδος ηχου ???
Εβαλα digital (raw) σε ολα και παλι ηχο δεν ακουω απο την τηλεοραση (για αρχειο ac3 παντα μιλαω)

Δημητρη sorry για να καταλαβω .... σου παραθετω τις ρυθμισεις ακριβως οπως τις εχω τωρα
ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ
ΕΞΟΔΟΣ VIDEO : 1080/24
HDMI AUDIO : ON
ΤΥΠΟΣ SURROUND : STEREO

ΕΞΟΔΟΣ ΗΧΟΥ
DTS : DIGITAL (RAW)
AC3 : DIGITAL (RAW)
AAC : DIGITAL (RAW)
WMA PRO : DIGITAL (RAW)

* ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΤΗΝ TV KAI TO EGREAT ΜΕ HDMI
* ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ VIDEO ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΙΝFO" ΛΕΕΙ --> SYSTEM : MKV , VIDEO : H.264 , AUDIO : AC3 (48.0 KHZ)

TI NA ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΣΤΕΡΕΟ ???????

Last edited:

Εχετε δοκιμασει αρχεια με AC3 ηχο ?? (φανταζομαι πως ναι) ... Μπορει καποιος να αναψει για λιγο το egreat του και να μου πει πως εχει βαλει τις ρυθμισεις ? Γιατι αλλιως δεν βλεπω να βγαζω ακρη :-(

Νομίζω πρέπει να βάλεις στο AC3: PCM. (αν δεν κάνω λάθος)

To εχεις συνδεδεμενο και με ενισχυτη ?? Τα ac3 σου παιζουν??

Κ.Μ -----> ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ .... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ .. ΘΕΛΕΙ ANALOGUE (PCM)

1000 EYXARISTV RE FILE/

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς, εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.

To "AC3 : DIGITAL (RAW) " είναι για να στείλεις τον ήχο μέσω οπτικής στον ενισχυτή, για αυτό δεν είχες ήχο στο HDMI.

Ρε παιδιά μην βαράτε αλλά οταν βλέπουμε photos πως προχωράμε στην επόμενη? Πρέπει να είναι κάτι πολύ γελοίο αλλά εχω δοκιμάσει όλα τα κουμπιά και τίποτα....

Γενικά σε όλα τα αρχεία: Αν τα επιλέξεις με enter δεν πας στο επόμενο. Αν τα επιλέξεις με play πας και στο επόμενο και στο προηγούμενο...

Παρέλαβα το 31Β μόλις χθές. Αν και δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω αρκετά φάινεται ότι όλα έχουν καλώς. Το σέταρα πλήρως (εκτός από αναβάθμιση firmware)όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει τα torrents MONO όμως από το greek tracker. Απο bluewhite ή gamatoinfo όλα καλά. Ομοίως και από άλλους trackers του εξωτερικού, no Problem!!! Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με τον greek tracker??
Το μηχανάκι φταίει ή ο τρακερ???
Διάβασα όλες τις σελίδες και δεν είδα πουθενά να αναφέρεται παρόμοιο πρόβλημα εκτός από ένα φίλο που ανέφερε γενικά προβλήματα με τα τορεντς.Any ideas?????

Παρέλαβα το 31Β μόλις χθές. Αν και δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω αρκετά φάινεται ότι όλα έχουν καλώς. Το σέταρα πλήρως (εκτός από αναβάθμιση firmware)όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει τα torrents MONO όμως από το greek tracker. Απο bluewhite ή gamatoinfo όλα καλά. Ομοίως και από άλλους trackers του εξωτερικού, no Problem!!! Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με τον greek tracker??
Το μηχανάκι φταίει ή ο τρακερ???
Διάβασα όλες τις σελίδες και δεν είδα πουθενά να αναφέρεται παρόμοιο πρόβλημα εκτός από ένα φίλο που ανέφερε γενικά προβλήματα με τα τορεντς.Any ideas?????
o greek προφανως δεν υποστηριζει toν client της syabas στην επομενη αναβαθμιση που θα βαλει σαν bt client τον transmission δεν θα εχεις προβλημα-bye-

Status
Not open for further replies.