Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

παιδιά ένα πρόβλημα.Μετα από φορμάτ του Η/Υ ,ενώ μπορώ να δω κανονικά το ΝΜΤ στο δίκτυο,δεν μπορώ δουλέψω τον clutch.κάνει login,μπαίνει στην σελίδα,αλλα απο εκεί και πέρα νεκρός.ουτε τα τορρεντ που καταβαζα μου δείχνει,ουτε μπορώ να προσθέσω νέο τορρεντ.δεν εκτελεί εντολές,ούτε στις ρυθμίσεις κάτω αριστερά μπορώ να επιλέξω.καμία ιδεά?

Παιδες καλημερα. Ηθελα να ρωτησω αν γινεται να κανεις copy καποιο αρχειο απο εξωτερικο δισκο ή usb stick στον εσωτερικο δισκο του egreat απευ8ειας απο το control. Υπαρχει καποιος συνδιασμος πληκτρων στο remote control γι'αυτο ???

ναι υπάρχει αλλά δεν είμαι σπίτι και δεν θυμάμαι μια που το βρήκα κατα τύτη,αλλα κάτι θυμάμαι με το κουμπί file mode,φίλε

File mode ... ok Θα το ψαξω.
Τωρα βεβαια σκεφτηκα και το αλλο.... απο ntfs που ειναι οι εξωτερικοι δισκοι και τα usb-sticks , η απευθειας αντιγραφη στον εσωτερικο Hd του Egreat που ειναι φορμαρισμενος σε EXT2 δεν θα εχει προβλημα ασυμβατοτητας ??

απότι έχω διαβάσει σε ξένα φορουμ δεν υπάρχει πρόβλημα,αλλα αυτό θα το δεις καλύτερα μόνος σου με δοκιμή.μάλιστα πολύ συνιστάται το 3 partition του εσωτερικού δίσκου να είναι σε ΝΤFS,για να το βλέπει απευθείας ο Η/Υ μέσω δικτύου.

File mode ... ok Θα το ψαξω.
Τωρα βεβαια σκεφτηκα και το αλλο.... απο ntfs που ειναι οι εξωτερικοι δισκοι και τα usb-sticks , η απευθειας αντιγραφη στον εσωτερικο Hd του Egreat που ειναι φορμαρισμενος σε EXT2 δεν θα εχει προβλημα ασυμβατοτητας ??

Δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί διαβάζεις από nfs και γράφεις σε ext. Δεν μπορείς να κάνεις το αντίθετο (δηλαδή να μεταφέρεις πράγματα από τον εσωτερικό στον εξωτερικό (εκτός και αν ο εξωτερικός είναι και αυτός σε ext)).

Για την αντιγραφή πατάς file mode -> select και επιλέγεις τα αρχεία και πας στον άλλο δίσκο και file mode -> copy selected.

παιδιά ένα πρόβλημα.Μετα από φορμάτ του Η/Υ ,ενώ μπορώ να δω κανονικά το ΝΜΤ στο δίκτυο,δεν μπορώ δουλέψω τον clutch.κάνει login,μπαίνει στην σελίδα,αλλα απο εκεί και πέρα νεκρός.ουτε τα τορρεντ που καταβαζα μου δείχνει,ουτε μπορώ να προσθέσω νέο τορρεντ.δεν εκτελεί εντολές,ούτε στις ρυθμίσεις κάτω αριστερά μπορώ να επιλέξω.καμία ιδεά?

εντάξει το βρήκα.επίσης εγκατέστησα τον νέο trasmission 1,33 και δουλευει πολύ καλύτερα απο αυτόν που έχει ήδη εγκατεστημένο(1,22).μπορείς να δεις και τα τορρεντ απο το ΝΜΤ μέσα.

1:Download and extract the zip from Ger Teunis in your PCH root.
http://members.tele2.nl/ger.teunis/d...nmt-beta1b.zip

2:Cut'n paste the text in the code window below into a text file wich you create in your root of your PCH.
Code:
<html>
<body>
<h2><center>
<a href="http://localhost.drives:8883/HARD_DISK/transmission-installer.cgi">
Install transmission
</a>
</center>
</h2>
</body>
</html>

3:Rename the text file to install_transmission133.htm
(for example, you can name whatever fits you the best, aaa.htm would work to)

4:Goto setup, NMT apps , shutdown torrent client.

5:Goto PCH menu (4th icon) and browse to install_transmission133.htm, klick it and installation will commence.

6:create "http://localhost.drives:8883/HARD_DISK/transmission-nmt/index.cgi" to web services(για να βλεπεις τα τορρεντ)

μάζεψα τις οδηγίες όπως μπορούσα.

Μια χαρά παίζει τα γνωστά FLAC από CD. Υπήρχε ένα bug στην αναπαραγωγή αρχείων με sampling rate 48KHz, το οποίο φτιάχτηκε με την καινούργια έκδοση firmware που μόλις βγήκε για το PCH, και θα βγει και για το Egreat.

Υ.Γ. Το άρθρο του Ήχου το ξέρω καλά.. εγώ το έγραψα.. ;)

Να ρωτήσω: όταν στέλνουν ένα προϊόν για συγκριτικό, η τιμή που ανακοινώνουν δε θα έπρεπε να είναι δεσμευτική; Πώς αλλάζουν την τιμή, έστω και 15 ευρώ, αμέσως μετά τη δημοσίευση;

Για αρχή να διευκρινίσω ότι δεν μιλώ εκ μέρους του περιοδικού, δεν έχω τέτοια ιδιότητα άλλωστε.

Οι τιμές που ανακοινώνουν τα περιοδικά, γενικά, είναι οι τιμές τιμοκαταλόγου (list prices) του κατασκευαστή. Εξ ορισμού είναι ενδεικτικές, και σαφώς δεν δεσμεύουν κανέναν για τίποτα. Το πιο συνηθισμένο είναι το "street value" του προϊόντος να είναι χαμηλότερο από την τιμή τιμοκαταλόγου, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι απαραίτητο. Η αγορά είναι ελεύθερη, και ο καθένας ζητάει ότι θέλει.

Τώρα, στην προκειμένη περίπτωση, το eshop μπορεί να έχει διάφορους λόγους που άλλαξε την τιμή, π.χ. διαφοροποίηση της τιμής χοντρικής από τον κατασκευαστή. Ποιος ξέρει..

. Η αγορά είναι ελεύθερη, και ο καθένας ζητάει ότι θέλει.

Τώρα, στην προκειμένη περίπτωση, το eshop μπορεί να έχει διάφορους λόγους που άλλαξε την τιμή, π.χ. διαφοροποίηση της τιμής χοντρικής από τον κατασκευαστή. Ποιος ξέρει..

Σύμφωνοι, αλλά επειδή το eshop το διαθέτει και το πουλάει λιανική και από τη στιγμή που δημοσιεύει την τιμή σε συγκριτικό περιοδικού που πιθανώς να επηρεάσει την κρίση σου, ως κόστος/απόδοση, θεωρώ ότι είναι φάουλ (του E-shop) να αλλάζει την τιμή μετά από μια βδομάδα.
Δεν ξέρω, είμαι ο μόνος που αισθάνεται ότι με κοροϊδεύουν; Να διευκρινίσω, μιλάω για το e-shop.

Επεσε το ΕΥΡΩ μάλλον...γιαύτο ανέβηκε η τιμή :guitarist:

Σύμφωνοι, αλλά επειδή το eshop το διαθέτει και το πουλάει λιανική και από τη στιγμή που δημοσιεύει την τιμή σε συγκριτικό περιοδικού που πιθανώς να επηρεάσει την κρίση σου, ως κόστος/απόδοση, θεωρώ ότι είναι φάουλ (του E-shop) να αλλάζει την τιμή μετά από μια βδομάδα.
Δεν ξέρω, είμαι ο μόνος που αισθάνεται ότι με κοροϊδεύουν; Να διευκρινίσω, μιλάω για το e-shop.

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά φαντάσου ότι και εγώ αλλά και πολλοί άλλοι παρόλο που το αγοράσαμε με 199 , είχαμε ήδη δει από το forum ότι άλλα παιδιά το είχαν αγοράσει προς 159 , αν θυμάμαι καλά.
Τι έπρεπε να κάνουμε να μην το πάρουμε ποτέ περιμένωντας πότε και αν θα πέσει η τιμή του ?

Λοιπόν μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κάπως ανόητο.
Έχουμε και λέμε έχω το myihome 5.0.2 και οταν του έδειξα μέσα από τα preferences τη συλλογή με τη μουσική μου μετά από λίγο κλέινει το myihome-server.exe
(το μέγεθος δεν ξεπερναέι τα 3Gb σε αντίθεση με τις ταινίες που είναι 100Gb)
Ανοιξα τον task manager και είδα οτι το συγκεκριμένο proccess μόλις ξεπεράσει τα 100mb της μνήμης που δεσμεύει τότε κλείνει, άρα εγώ δεν μπορώ να δώ κανένα φάκελο στο δίκτυο.
Αν έχει αναφερθεί ξανά ζητάω συγνώμη για την παράλειψη αλλά το νήμα ήδη αρχίζει και γίνεται αρκετά μεγάλο.

edit: Το ίδιο και με το 5.1.3

Last edited:

Λοιπόν μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κάπως ανόητο.
Έχουμε και λέμε έχω το myihome 5.0.2 και οταν του έδειξα μέσα από τα preferences τη συλλογή με τη μουσική μου μετά από λίγο κλέινει το myihome-server.exe
(το μέγεθος δεν ξεπερναέι τα 3Gb σε αντίθεση με τις ταινίες που είναι 100Gb)
Ανοιξα τον task manager και είδα οτι το συγκεκριμένο proccess μόλις ξεπεράσει τα 100mb της μνήμης που δεσμεύει τότε κλείνει, άρα εγώ δεν μπορώ να δώ κανένα φάκελο στο δίκτυο.
Αν έχει αναφερθεί ξανά ζητάω συγνώμη για την παράλειψη αλλά το νήμα ήδη αρχίζει και γίνεται αρκετά μεγάλο.

edit: Το ίδιο και με το 5.1.3

Μου κάνει εντύπωση αυτό, γιατί και στο δικό μου υπολογιστή ξεπερνά τα 100mb αλλά δεν κλείνει το πρόγραμμα. Θα το τσεκάρω και αύριο για να δω.
Το νέο firmware εγκαταστάθηκε κανονικά. Οι αλλαγές που είδα είναι στις ρυθμίσεις της εικόνας (νέες επιλογές), αλλά, δυστυχώς, τίποτα ακόμα με την αποκωδικοποίηση του dts ήχου. Επίσης στα info κάθε αρχείου κατά την αναπαραγωγή προσθέσανε το bitrate ήχου και εικόνας.

Σήμερα μετά από καμιά 50αριά αρχεία βρήκα και κάτι που δεν το παίζει κανονικά...

Τελικά ο περιορισμός για μέχρι L4.1 ισχύει και για τα 720p...

2 ταινίες σε L5.0 2pass δεν έπαιζαν (artifacts, κολλήματα κτλ...)
Να ξέρουμε και τα όρια μας!

Status
Not open for further replies.